Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak nadrz narvana v aute, ale uz na to fakt ale nervy nemam , snad ten bordel to sitko zachyta - ten kdo ty nadrze navrhoval fakt debil , jeste koupim tu provodni trubku nez se ta stara rozpadne , vymenim prevodovku, udelam posledni technickou a pak at shori v pekle auta podelany zrezly
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavo.B. píše:jeste koupim tu provodni trubku nez se ta stara rozpadne , vymenim prevodovku, udelam posledni technickou a pak at shori v pekle auta podelany zrezly
Vydrz vydrz nevzdavej to ja se treba na rezavou toyotku tesim
Nadrz dobra prace
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
zaclo hrkotat servo , dalsi tu mam , takze bude vymena , uz jsem se bal ze to zacal delat motor , krve by se ve me nedorezal nez jsem analyzoval ze to vychazi ze serva , kdyz se povoli napnuti tak to prestane , a po nastartovani mu chvilku trva nez zacne brat a jde volant ztuha to mi napovedelo
jinak litá líp , líp jak šíp , motůrek si přede jak zamlada
jinak litá líp , líp jak šíp , motůrek si přede jak zamlada
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
no ono je to dost naohybane az moc, nejdriv jsem to chtel nahradit skoro cele hadici a kolinkem ale taky by to nebylo ono , z nerezu by se to muselo privarit na to hrdlo a pak je tam jeste ta druha tenci trubka , no nastesti to neplatim cele , dostal jsem to k narozeninam slibeno , a technicka je za dverma , ted uz me bude trapit jen ta prevodovka a servo
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
http://auto.bazos.cz/inzerat/10325246/c ... i-dily.php
muj novy donor car, az na ty "kosmeticke" vady , predek nezrezlej a celkem zachovalej, motor jsem nezkousel a najeto ma mit 142 tis. no uvidime kdyby nekdo neco potreboval napiste , treba to divne kridlo
muj novy donor car, az na ty "kosmeticke" vady , predek nezrezlej a celkem zachovalej, motor jsem nezkousel a najeto ma mit 142 tis. no uvidime kdyby nekdo neco potreboval napiste , treba to divne kridlo
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
foto
http://imageshack.us/g/687/dsc00440yc.jpg/
jinak motor toci ale nechyti , zaprvi musim zkontrolovat vedeni elektriky k pumpe a za druhy je urvanej jeden konektor na rozdelovaci - nove vicko nebo muj druhy rozdelovat to zpravi , snad poslape , a hlavne prevodovka snad pojede
http://imageshack.us/g/687/dsc00440yc.jpg/
jinak motor toci ale nechyti , zaprvi musim zkontrolovat vedeni elektriky k pumpe a za druhy je urvanej jeden konektor na rozdelovaci - nove vicko nebo muj druhy rozdelovat to zpravi , snad poslape , a hlavne prevodovka snad pojede
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak zitra zacnou prace na te jedne pojizdno nepojizdne , prevodovka , servo , technicka , to musi byt rychlovka, jsem bez auta jak bez nohy, a potom ve volnem case v ramci moznosti zacnu o prazdninach delat na te kastli v garazi ,
cervena pujde co nejrychleji dorozebrat a do srotu zbytek aby to tu nestrasilo
horsi bude uklidit garaz , pres rok se tam jen dela a bordel se preklada aby bylo misto a je toho tam mraky , i mraky je dost slaby slovo
cervena pujde co nejrychleji dorozebrat a do srotu zbytek aby to tu nestrasilo
horsi bude uklidit garaz , pres rok se tam jen dela a bordel se preklada aby bylo misto a je toho tam mraky , i mraky je dost slaby slovo
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ta fotka je takový psycho že se na to těžko reaguje hrůůůza... ale asi se zase nikomu nic nestalo, takže positive, ale reagovat na to chce mít silnej žaludek.... až v krku a přivézt si to na zahradu, na to bych neměl žaludek, to jen doctor pavoB, nebo pitevník pavoB disaster car
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++