j.zak píše:Milý Pavle.em, diskuze začela na motorizaci 2.0 D4D r.v 2001. Reaguji na to co jsem četl a viděl, že za stejnou spojkoviou sadu dal Petr 6.000 (a je z toho nadšený). Nemusíš se hned urážet, myslel jsem to jako dobrou radu. Zkus si zavolat
David Hůla : 777883488 Ale jestli ti pomůže s D-CAT?-nevím? minimálně za hovor a optání to stojí. Mám s tímto člověkem vyníkající zkušenost. S pozdravem J. A Google.. ať žije

Neboj, neurazím se. Jen mi ten tvůj comment přišel trochu zbytečně agresivní, ale asi nebyl až tak myšlen....
Ono jde taky o to, že ta diskuze proběhla před více než rokem a za tu dobu se ta cena pravděpodobně hejbla dolů, tak jak je to běžný u většiny dílů po příchodu novějších modelů...
U D-CATu se to hýblo taky, ale nějak nedostatečně mi přijde - tenkrát bych spojku pořídil za 15tis. dnes za 9. A dvouhmoťák tenkrát za 32000 a dnes za 17
Nechápu proč je to tak nadsazený, vždyť technologie výroby je snad stejná, ne?
Každopádně na spojku na dvoulitry člověk narazí i na ebayi, allegru a ve všech možných eshopech, dokonce jí mám pocit dodává Toyota v optifit sadě (zrepasované starší spojky s novým ložiskem za cca 60% ceny nové), ale na D-Cat člověk prostě nenarazí (za rozumnou cenu). Tak dík za kontakt - jak říkáš - za zkoušku nic nedám.