AVENSIS SPOJKA

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

AVENSIS SPOJKA

Příspěvek od Petr »

tak mě čeká výměna spojky na Avoušku a podařilo se mi sehnat sadu Aisin za 6tis. kč!!to dává toyota jako origo díly ve svém balení
a k tomu ještě palivovej filtr za 800kč v toyotě v Olmiku.
http://picasaweb.google.cz/milacaletkova/AvousSpojka#

spojka byla objednáná jako nipparts,ale nějak to nestihly přebalit do svých obalů tak to poslali takhle..no není to nádhera za ty prachy v toyotě bych zato dal aspoň 12tis. za to samé jak je znám :D :) akorát v obalu Toyota genuine parts.. :P :P
Avensis T22 D4D,r.v.10/01
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
pavel.em
Řidič

Příspěvek od pavel.em »

Mno, týjóóó - tichá závist (teda ne zas až tak tichá :wink: :)) Výměna spojky mě v blízké budoucnosti taky nemine, takže jestli to není tajný a nebylo to přes známosti, nemohl bys poskytnout nějaké bližší info - kde, kdy atd...? :wink:
Jo P.S.: mám T25ku D-CAT.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no tajný to není ,ale je to přes známého za nákupku tak bohužel :shock:
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

na jaký je to model / motorizaci avíka?
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no jak jsem ti kdysi volal r.v 2001 81kw D4D T22
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

me volá tolik lidí, kolikrát ani nevím o koho přesne jde :)
cena je to pekná, ja sjem ted koukal a po tom co IC zařadil do nabídky origo Toyota lamelu tak i u nás dost klesla cena orpoti predchozí nabídce, každopádne to cos dostal je velice dobrá cena..
pavel.em
Řidič

Příspěvek od pavel.em »

Idaho píše:na jaký je to model / motorizaci avíka?
Že se do toho vkládám - Idaho, šlo by zjistit cenu spojky na mnou zmiňovaný 2,2l D-Cat (2006) a dát mi echo třeba přes SZ? A jestli můžu být neskromný, tak bych prosil i tlumiče - ty nejsou akutní, ale nějak vůbec nemám přehled o cenách, tak abych si udělal obrázek.
Předem díky.
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

Idaho píše:me volá tolik lidí, kolikrát ani nevím o koho přesne jde :)
cena je to pekná, ja sjem ted koukal a po tom co IC zařadil do nabídky origo Toyota lamelu tak i u nás dost klesla cena orpoti predchozí nabídce, každopádne to cos dostal je velice dobrá cena..
no právě proto jsem to jsem dal mám z toho velkou radost a nejvíce mě těší ,že je to Aisin!
Celica 2.0.GTi r.v.05/90
Obrázek
j.zak
Člen Týmu

ceny..

Příspěvek od j.zak »

Tak jsem měnil komplet spojku a zarazily mě ty ceny co tu píšete.. Buďto jste lamy vy, nebo nevím. Jestli nevíte co s cashem, tak mi můžete posílat na můj účet :) Koupil jsem Aisin spojka set 3500.- hmotnák Aisin za 7000.- Dohromady myslím 10.680.- i s poštovnym a balným. Vše nové a se zárukou. Inzerce uvedená na seznam.cz a pořád tam je. Prvně zkouším GOOOOGLE. Tak hodně zdaru. J
Avensis 2003 2.0 d4d T22
pavel.em
Řidič

Re: ceny..

Příspěvek od pavel.em »

j.zak píše:Tak jsem měnil komplet spojku a zarazily mě ty ceny co tu píšete.. Buďto jste lamy vy, nebo nevím. Jestli nevíte co s cashem, tak mi můžete posílat na můj účet :) Koupil jsem Aisin spojka set 3500.- hmotnák Aisin za 7000.- Dohromady myslím 10.680.- i s poštovnym a balným. Vše nové a se zárukou. Inzerce uvedená na seznam.cz a pořád tam je. Prvně zkouším GOOOOGLE. Tak hodně zdaru. J
Avensis 2003 2.0 d4d T22
Lama budeš ty vysíráku! :wink: Na tvůj dvoulitr jsi našel úplně normální cenu. Ale když jsi tak chytrej a jako jedinej na světě umíš s Googlem, tak mi najdi cenu komlpletu spojka+setrvák na D-CAT, co??? :roll:
j.zak
Člen Týmu

Příspěvek od j.zak »

Milý Pavle.em, diskuze začela na motorizaci 2.0 D4D r.v 2001. Reaguji na to co jsem četl a viděl, že za stejnou spojkoviou sadu dal Petr 6.000 (a je z toho nadšený). Nemusíš se hned urážet, myslel jsem to jako dobrou radu. Zkus si zavolat
David Hůla : 777883488 Ale jestli ti pomůže s D-CAT?-nevím? minimálně za hovor a optání to stojí. Mám s tímto člověkem vyníkající zkušenost. S pozdravem J. A Google.. ať žije ;)
pavel.em
Řidič

Příspěvek od pavel.em »

j.zak píše:Milý Pavle.em, diskuze začela na motorizaci 2.0 D4D r.v 2001. Reaguji na to co jsem četl a viděl, že za stejnou spojkoviou sadu dal Petr 6.000 (a je z toho nadšený). Nemusíš se hned urážet, myslel jsem to jako dobrou radu. Zkus si zavolat
David Hůla : 777883488 Ale jestli ti pomůže s D-CAT?-nevím? minimálně za hovor a optání to stojí. Mám s tímto člověkem vyníkající zkušenost. S pozdravem J. A Google.. ať žije ;)
Neboj, neurazím se. Jen mi ten tvůj comment přišel trochu zbytečně agresivní, ale asi nebyl až tak myšlen....
Ono jde taky o to, že ta diskuze proběhla před více než rokem a za tu dobu se ta cena pravděpodobně hejbla dolů, tak jak je to běžný u většiny dílů po příchodu novějších modelů...
U D-CATu se to hýblo taky, ale nějak nedostatečně mi přijde - tenkrát bych spojku pořídil za 15tis. dnes za 9. A dvouhmoťák tenkrát za 32000 a dnes za 17 :!: :cry:
Nechápu proč je to tak nadsazený, vždyť technologie výroby je snad stejná, ne?
Každopádně na spojku na dvoulitry člověk narazí i na ebayi, allegru a ve všech možných eshopech, dokonce jí mám pocit dodává Toyota v optifit sadě (zrepasované starší spojky s novým ložiskem za cca 60% ceny nové), ale na D-Cat člověk prostě nenarazí (za rozumnou cenu). Tak dík za kontakt - jak říkáš - za zkoušku nic nedám.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“