Ahoj,
auto i na svůj věk v interiéru je celkem tichý i při přejezdu nerovností, vrzal mi akorát středový tunel (chyběla tam sponka, po doplnění ok), teď už mě trápí jenom dvě věci, v kufru hopsající platíčko, ale to mě aspoň upozorňuje ať jedu pomalejc přes hrby ale horší je věc kterou bych nazval vrzání za levým uchem, nejsem schopnej to nějak přesněji lokalizovat, protože to dělá jenom někdy když je tepleji (v zimě byl klid).
Příznaky jsou:
- je to takové téměř neustálé povrzávání, není to moc hlasitý, spíš mě to prostě sere, protože když jedete po rovině auto jinak není slyšet, jenom mi někdo vrzá za uchem - je to otravný
- vychází to asi z B sloupku, spodní panel pod oknem jsem už měl rozebraný a tam nic podezřelého
- dělá to hlavně když je tepleji, v zimě byl klid
- na pravé straně se to ozývá taky, ale míň často
- dělá to i na rovné silnici
- rukou jsem za jízdy zkoušel panely přidržet, ale žádná změna furt vrzali (oni)
Neřešil to někdo?
Poraďte mi jak sundám to obložení B sloupku, nějak se mu nechtělo, spodek pod okýnkem jsem rozebral v pohodě, ale u toho vršku nevím odkuď na to jít...
6. gen - co mi to vrže za levým uchem?
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
6. gen - co mi to vrže za levým uchem?
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to není moc silný, není to od pásů?...to mi kdysi taky dělalo,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No výborně, já si říkal, že moje auto to určitě nebude dělat jediný, vzhledem k tomu, že je to na obou stranách.
Ta guma - uložení okna to bude určitě ono, i by to odpovídalo, charakterem zvuku a když je tepleji sklo se roztáhne a už to je...
Dík za námět, ale co s tím, zkusím tu gumu možná napustit nějakým silikonem nebo tak.
Ta guma - uložení okna to bude určitě ono, i by to odpovídalo, charakterem zvuku a když je tepleji sklo se roztáhne a už to je...
Dík za námět, ale co s tím, zkusím tu gumu možná napustit nějakým silikonem nebo tak.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW