Přeji dobrý den
Žádám o radu.Mám Avensise r.výr.2004.1,8vvti.najeto 130tis.Hlásí mi chybu.Je to nízká hladina ,nebo výkon katalyzátoru.Katalyzátor jsem nechal vyměnit,ale kontrolka se po čase objevila znovu.Hlášení chyby je stejné.Nemáte radu co s tím?Předem mnohokrát děkuji Schmied
Žádost o radu - katalyzátor vs lamda sonda
-
- Řidič
Re: Žádost o radu - katalyzátor vs lamda sonda
Diagnostika v Toyote Ti vyhodi akurat kod chyby. Ak je to P0420, tak ten sice znamena znizenu ucinnost katalyzatora, ale je potrebne si uvedomit, ze tuto chybu indikuje prave zadna lambda sonda (1.8 VVT-i ma dve, prednu a zadnu). Takze mohla odist prave ona a katalyzator mohol byt pritom v poriadku. Z dovodu nakladnosti vymeny katalyzatora sa viac oplati najprv vyskusat novu lambdu a ked chyba pretrvava, potom riesit kat. Neviem, kde Ti to menili a ci bol katalyzator naozaj zly (po rozobrati sa to da vidiet), ale pri uvedenom najazde sa mi zda nepravdepodobne, ze by katalyzator koncil svoj life cycle.Schmied1 píše:Přeji dobrý den
Žádám o radu.Mám Avensise r.výr.2004.1,8vvti.najeto 130tis.Hlásí mi chybu.Je to nízká hladina ,nebo výkon katalyzátoru.Katalyzátor jsem nechal vyměnit,ale kontrolka se po čase objevila znovu.Hlášení chyby je stejné.Nemáte radu co s tím?Předem mnohokrát děkuji Schmied
Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 93kW 2008