Mám 1.8 7afe 79kw

), necháš připojenou k palivové soustavě. Dvouma káblíkama připojíš palivový čerpadlo v nádrži k baterce (možná by to šlo i přes diagnostickej štekr, nevím). Potom vezmeš další dva káblíky a jednotlivě připojuješ baterku k vstřikovačům. Vždy na rovných 30 sekund a jejich dávku paliva za danou dobu odměř v přesně cejchované nádobě. Porovnej dávky a máš jasno
 ), necháš připojenou k palivové soustavě. Dvouma káblíkama připojíš palivový čerpadlo v nádrži k baterce (možná by to šlo i přes diagnostickej štekr, nevím). Potom vezmeš další dva káblíky a jednotlivě připojuješ baterku k vstřikovačům. Vždy na rovných 30 sekund a jejich dávku paliva za danou dobu odměř v přesně cejchované nádobě. Porovnej dávky a máš jasno  Kolik by měl vstřikovač dát nevím, ale myslím že zavřenej by měl ukápnout kapku za minutu...
 Kolik by měl vstřikovač dát nevím, ale myslím že zavřenej by měl ukápnout kapku za minutu... 
  pokud Ti teda diagnostika nenahlásí vynechání zapalování na daném válci, což ale může být svíčkama, cívkama, vstřikovačema, .... Vstřikovač pro motor cca 1.2 - 1.6 nastříká za 30 sekund kontinuálního stříkání myslím kolem 0,6 - 0,8 deci. Takže pokud to nestříkáš do kýblu, ale do tenké, vysoké zkumavky, tak poznáš
 pokud Ti teda diagnostika nenahlásí vynechání zapalování na daném válci, což ale může být svíčkama, cívkama, vstřikovačema, .... Vstřikovač pro motor cca 1.2 - 1.6 nastříká za 30 sekund kontinuálního stříkání myslím kolem 0,6 - 0,8 deci. Takže pokud to nestříkáš do kýblu, ale do tenké, vysoké zkumavky, tak poznáš  Nevím jak nasimulovat krátké pulzy, u nich nezjistíš celkovou délku otevření, takže ani nemůžeš jednotlivé dávky porovnávat mezi sebou. Tlak v palivové soustavě je základ, to dávám samozřejmě zapravdu
 Nevím jak nasimulovat krátké pulzy, u nich nezjistíš celkovou délku otevření, takže ani nemůžeš jednotlivé dávky porovnávat mezi sebou. Tlak v palivové soustavě je základ, to dávám samozřejmě zapravdu 

Máš s nimi nějakou zkušenost? Díky, ZbyněkTequilla píše:http://www.neptun-harfa.cz/Ultrazvuk/3051.html
Za otestování všech dáš 600...s čištěním a výměnou těsnění pak dvojnásobek.

Pokud vím tak senzor klepání upraví předstih pokud zaznamená detonační hoření spůsobené jinou oktanovou hodnotou paliva, nevím ale že by byl napojen na kontrolku na palubovce .....aczasa píše:Ano, je jeden, ale je laděný na harmonickou frekvenci perfektně fungujícío a dobře plněného motoru... Takže jeden válec bez paliva by měl stopro poznat.. I jeden válec jen s malým množstvím paliva... :-/ Ale je to jen teorie.))

Jo, mám. Koupil jsem vstřiky na netu za dobrou cenu a odnesl je tam pro sichr na kontrolu. Testování bylo hotové do 30 minut a výsledky byly jako u nových, takže mi volali, že je ani nebudou čistit, že by to pro mě byly zbytečně vyhozené peníze...a za otestování si vzaly těch 600,-.zmaxxx píše:Máš s nimi nějakou zkušenost? Díky, ZbyněkTequilla píše:http://www.neptun-harfa.cz/Ultrazvuk/3051.html
Za otestování všech dáš 600...s čištěním a výměnou těsnění pak dvojnásobek.
PS: taky trpím na nepravidelný chod motoru