Rezavějící dveře kufru

vše ohledně modelové řady Yaris
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

josuk píše:
edit: samolepky, jak píše Muco, bych nedával - i ve stavebnictví je módě přiznaný materiál - ne tapety!
Chlapáci,prosím vás pekne, dúfam,že si nemyslíte,že vám odporúčam opravovať lak systémom- prelepením daného miesta tapetou a je po oprave ...!!!
Tým nechcem povedať,že si o mne josuk myslí,že to tak robím ( teda-dúfam...) 8)
To už by som bol aký kok..,keby som niekomu odporučil takto riešiť opravu hrdzavého miesta ??!!!
Možno som zle štilizoval vetu,alebo už neviem...ale pre istotu - aby sme si rozumeli-nikdy a v žiadnom prípade nenahradiť lakovanie,teda opravu laku prelepením poškodeného miesta nejakými tapetami či samolepkami !!!!!! Toto nerobím ani na svojom bicykli (na kole) :roll:
Mne išlo čisto len o to,že ak by sa mi to po niekolkýkrát nepodarilo opraviť farbou k mojej spokojnosti a bolo by to moc videť že to je opravované, až vtedy dať poprípade tie "nálepky" -teda už na opravenú časť tej "bodky". Je pravdepodobné,že to sám neopravíš natolko profesionálne(čo sa týka čisto estetiky),ako by to opravovali v autolakovni... No ak ti to vadiť nebude-nič sa nedeje-ide len o "kozmetickú krásu"
No tak či onak-JE TO BEZPODMIENEČNE NUTNE OPRAVIT AKO PIŠE Thomas-zoškrabať,vyhladiť (treba si na tom dať záležať,aby tam nezostala hrdza-teda zošmirglovať vodným šmirglom až do zdravého plechu, poprípade + zapatlať ešte aj odrezovačom ,potom (ak to bude nutné zatmeliť),zastriekať a hotovo...Až potom by Moooožno prišla na rad ta nálepka !
Teda jednou vetu:
Ak by sa mi moja práca nepáčila a vedel by som,že to už "na oko" ja lepšie neopravím a štvalo by ma že je tá oprava velmi vidieť ,možno by som tam nalepil potom nejakého "čertíka"...
P.S. P
Ja som tu nálepku použil na nárazníku(teda na umelej hmote) a to tiež len preto,lebo opravovať lak na nárazníku je trochu mimo mojej "zručnosti" -tam sa totiž používa lak v inej konzistencii ako je lak na plech (nie je to z mojej hlavy). :lol: :lol:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“