Trosku oneskorene, ale predsa. V sobotu som absolvoval prehliadku po 30tis. km v Toyota servise v Nitre. V podstate az na jednu vec nie je co vytknut. Olej som si doniesol vlastny, nemali s tym ziadny problem. Dal som pokyny, co nechcem menit, co chcem spravit navyse a bolo. Len na okraj: nechcel som menit vzduchovy a pelovy filter (menim si ich sam podla potreby a castejsie, ako je predpisane), nechcel som doliat vodu do ostrekovacov.modus ponens píše:Na SK je dobry servis v Nitre, zajtra tam idem, tak potom napisem, co a ako.

No a po skonceni prehliadky prisiel mechanik a vravi, ze mi slzi vodna pumpa, hoci ubytok kvapaliny nebadat. Veduci servisu automaticky ze "OK, na zaruku vymenime". Uz mam dohodnuty termin.
Na zaver sa ma pytali, ci mam nieco proti tomu, ked ma budu z centraly kontaktovat ohladne spokojnosti so servisom, vraj nie kazdeho to neotravuje. O par dni mi aj volali.

Moja vyhrada smeruje k vymene oleja. Viem, ze to mi asi v ziadnom autorizaku nespravia, ale predsa. Stary olej mi vypustal asi 10-15 minut (presne som to nemeral). Na moj vkus kratko, najradsej by som ho tam nechal vykvapkavat pocas celej prehliadky a az na zaver nasadil filter a nalial novy olej. Prehliadka totiz trvala skoro dve hodiny, za ten cas by vytiekol asi uplne vsetok, do poslednej kvapky. Z tohto dovodu zvazujem kazdu druhu vymenu oleja mimo autorizaku, idealne sam. Akurat musim doriesit reset automatickej kontroly intervalu vymeny oleja...