Som tu nový, tak sa v krátkosti predstavím. Volám sa Dávid, mám 25 rokov, som zo Žiliny a predávam reality
E10 - milión problémov - prosím rady
E10 - milión problémov - prosím rady
Ahojte. 
Som tu nový, tak sa v krátkosti predstavím. Volám sa Dávid, mám 25 rokov, som zo Žiliny a predávam reality
. To snáď ako úvodný obkec stačí.Pred dvomi rokmi som od môjho "exšvagra" kúpil Toyotu Corollu E10, 1,3Xli, 5dv. hatchback... Bol s ňou max.spokojný, mal ju 4 roky bez poruchy. Potreboval kombíka, tak som ju kúpil...Rok šlapala ako hodinky, ale to, čo sa deje posledné 4 mesiace, to už snáď nie je ani možné... Cestou do Tatier sa mi na diaľnici pred Popradom v 140tke zlomila ľavá predná poloos...Vravím si ok, zohnal som si staršiu za 40€. Následne mi odišiel homokin.kĺb na pravej strane. Vravím si, tiež ok...To, že odišla spojka, ma už trošku vytočilo, ale zase to sa stáva, takže aj to som bral s nadhľadom... Aj to, že mi odišiel zámok na kufri..Keď mi ale o 2 dni odišiel aj vodičov zámok, to už som mal celkom nervy...Momentálne sa do auta dostávam cez spolujazdca :DDD. Aby toho nebolo dosť, Karolína mi už mesiac papá 14 litrov na 100ku. Bol som v servise, podľa diagnostiky je všetko ok...Vymenil som zapaľ.káble, sviečky,lambdu,termostat,filtre...Všetko,čo sa proste dalo, a čo mňa aj mechanika napadlo..Ale už som zúfalý...A aby toho nebolo dosť, pred pár dňami som ju zpredu nakomplet zrámoval...Je síce provizórne spravená,ale potrebujem zohnať kapotu, oba blatníky, a nárazník...Ideálne v šedej metalíze..
 Ďalej Vám chcem poprosiť o radu..Čo s tou spotrebou??? Čo mám ešte vymeniť??? A čo s tými zámkami??? To, že mám prasknuté ľavé zadné svetlo a nefunguje mi navíjanie predných pásov sú už naozaj len a len banality :DDDDD Ďakujem vopred za každú odpoveď a radu. Váš Dávid.

- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

Re: E10 - milión problémov - prosím rady
no věřím, že právě tohle asi nechceš slyšet, ale.... já bych ji prodal a koupil jinouDavidSKZA píše:Ahojte.
Som tu nový, tak sa v krátkosti predstavím. Volám sa Dávid, mám 25 rokov, som zo Žiliny a predávam reality. To snáď ako úvodný obkec stačí.Pred dvomi rokmi som od môjho "exšvagra" kúpil Toyotu Corollu E10, 1,3Xli, 5dv. hatchback... Bol s ňou max.spokojný, mal ju 4 roky bez poruchy. Potreboval kombíka, tak som ju kúpil...Rok šlapala ako hodinky, ale to, čo sa deje posledné 4 mesiace, to už snáď nie je ani možné... Cestou do Tatier sa mi na diaľnici pred Popradom v 140tke zlomila ľavá predná poloos...Vravím si ok, zohnal som si staršiu za 40€. Následne mi odišiel homokin.kĺb na pravej strane. Vravím si, tiež ok...To, že odišla spojka, ma už trošku vytočilo, ale zase to sa stáva, takže aj to som bral s nadhľadom... Aj to, že mi odišiel zámok na kufri..Keď mi ale o 2 dni odišiel aj vodičov zámok, to už som mal celkom nervy...Momentálne sa do auta dostávam cez spolujazdca :DDD. Aby toho nebolo dosť, Karolína mi už mesiac papá 14 litrov na 100ku. Bol som v servise, podľa diagnostiky je všetko ok...Vymenil som zapaľ.káble, sviečky,lambdu,termostat,filtre...Všetko,čo sa proste dalo, a čo mňa aj mechanika napadlo..Ale už som zúfalý...A aby toho nebolo dosť, pred pár dňami som ju zpredu nakomplet zrámoval...Je síce provizórne spravená,ale potrebujem zohnať kapotu, oba blatníky, a nárazník...Ideálne v šedej metalíze..
Ďalej Vám chcem poprosiť o radu..Čo s tou spotrebou??? Čo mám ešte vymeniť??? A čo s tými zámkami??? To, že mám prasknuté ľavé zadné svetlo a nefunguje mi navíjanie predných pásov sú už naozaj len a len banality :DDDDD Ďakujem vopred za každú odpoveď a radu. Váš Dávid.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun

Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Re: E10 - milión problémov - prosím rady
Moja recMichal_F6 píše: .... já bych ji prodal a koupil jinou
Corolla E10 HB 1,4 4E-FE 
Honda Civic SDN 1,5 VTEC

Honda Civic SDN 1,5 VTEC
a,predat na diely (nak mas moznost to niekde "skladovat"). - asi ti to vynesie viac nez predaj vcelku v tomto stave. a nasledne kupit inu
b, predat vcelku a kupit inu.
c,jazdit dalej a najst dobreho psychiatra - ten ta presvedci aby si kupil inu.
spravna a najlacnejsia verzia je a, pripadne sa da pouzit aj b,
drzim palce

drzim palce
Civic FD7 2006 TR
 R18A2
Carina AT190L 1992 JP
 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

R18A2Carina AT190L 1992 JP
 4AFEex.Carina AT191L 1996 UK
davidSZKA  ,
aha co sa tu naslo.
mozno ti to pride vhod
http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =19&t=5853

aha co sa tu naslo.
mozno ti to pride vhod
Civic FD7 2006 TR
 R18A2
Carina AT190L 1992 JP
 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

6eby to bola tá moja na predaj??? :DDDD Jo, rozhodol som sa ju predať...jarson píše:davidSZKA ,
aha co sa tu naslo.
mozno ti to pride vhod
Psychiatra som mal vyhľadať predtým, ako som ju kúpil, alebo hneď potom..jarson píše:a,predat na diely (nak mas moznost to niekde "skladovat"). - asi ti to vynesie viac nez predaj vcelku v tomto stave. a nasledne kupit inu
drzim palce
...no to sa podarilo teda, som si nevsimolDavidSKZA píše:6eby to bola tá moja na predaj??? :DDDD Jo, rozhodol som sa ju predať...jarson píše:davidSZKA ,
aha co sa tu naslo.
mozno ti to pride vhod
http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =19&t=5853(( Síce nebudem pár nocí dobre spávať,ale snáď to prežijem...Predsalen, je v nej kus spomienok
Civic FD7 2006 TR
 R18A2
Carina AT190L 1992 JP
 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

typoval bych, že má špatnou lambda sondu. svíčky, kabely... jsi vyměnil zbytečně

Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG 
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC

Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC