Kde jsme koho potkali ;-)
- kandry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Taky ji máš moc pěknou se stav někdy do F-M máme tady početnou skupinu japonských vozů včetně 5-ti CelicCeli-johnny píše:kandry píše:minulý týden jsem potkal u Avionu v Ostravě červenou 6G čeldu a závodili jsme po RudnéNa jedné z křižovatek se však naše cesty křížily a pozdravem bylo zvednutí palce nahoru
kdo to byl ? přiznejte se
ja,ja:D mas to pekne..
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zrovna mrkacky mi opravdu chybi...biscuit píše:ja rikam furt ze celda je auto pro pedofilyVazli píše:TomasGT20 píše:Ja jsem vcera prkoval a sla tam nejaka zenska s deckem, nejaky kluk tak 5 let, doletel pred auto a rikal " je to tojotaaaaaaaaaaa" asi nejaky skalni priznivec uz od narozeni nebo coja tuhle stal pred nakou skolou a chodily tam maly deti a porad cumeli na celdu a valily voci
sem z toho nemohl
ja sice pedofil nejsem, presto mam hezkej pocit, kdyz se auto detem libi. zvlast kdyz jim zamrkam pred prechodem (jezdim s dennima svetlama a zavrenejma kukadlama), jsou vetsinou u vytrzeni
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
- Weyraak
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
biscuit píše:no tak uz se tesim az zaparkujem vedle sebe.. normalne totiz parkuje v garazi, pred barakem mam mazdu (neni uplne reprezentativni, ale aspon je co vylepsovatWeyraak píše:Přistěhovali jsme se s roštěnkouJe tu pěkně
(ale to jsme zjistili, až po zabydlení)
). jinak u nas v baraku, to je sestavicka co? pockej az pujdete na schuzi - ja uz tam nechodim, protoze bych bud umrel, nebo nekoho zabil
a k topicu. včera 15.3. okolo 9-10h na Pražským okruhu na sjezdu směrem na centrum - stříbrná 7g Celda, krasavice už v základu
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
6g - 1994 - 129kW - sold
- Ahold
- Věčnej rejpal
Opět dneska v Ostravě na křižovatce 17 května v 17 hodin (docel dobře se to pamatuje) zelená 6g SPZ tuším 7T4.
Pak taky v Trboušanech je nějaká Toyota rodinka. Před barákem je Auris a černá 6g GT4 (to ale tuším, mělo to kapotu s průduchy a viděl jsem zdálky). Dokonce jsem si jí i blejskl, ale nemám kábl k PC
Pak taky v Trboušanech je nějaká Toyota rodinka. Před barákem je Auris a černá 6g GT4 (to ale tuším, mělo to kapotu s průduchy a viděl jsem zdálky). Dokonce jsem si jí i blejskl, ale nemám kábl k PC
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
-
Celi-johnny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
re
ok neni problem, az bude pekne tak udelame nejakou vyjizdku...kandry píše:Taky ji máš moc pěknou se stav někdy do F-M máme tady početnou skupinu japonských vozů včetně 5-ti CelicCeli-johnny píše:kandry píše:minulý týden jsem potkal u Avionu v Ostravě červenou 6G čeldu a závodili jsme po RudnéNa jedné z křižovatek se však naše cesty křížily a pozdravem bylo zvednutí palce nahoru
kdo to byl ? přiznejte se
Re: re
Rád se k vám připojím..Celi-johnny píše:ok neni problem, az bude pekne tak udelame nejakou vyjizdku...kandry píše:Taky ji máš moc pěknou se stav někdy do F-M máme tady početnou skupinu japonských vozů včetně 5-ti CelicCeli-johnny píše:
- kandry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že můžešSalceer píše:Rád se k vám připojím..Celi-johnny píše:ok neni problem, az bude pekne tak udelame nejakou vyjizdku...kandry píše: Taky ji máš moc pěknou se stav někdy do F-M máme tady početnou skupinu japonských vozů včetně 5-ti Celic, tedy jestli budu moc..
. Případně přemluvím i Cvoka aby se přidal..
O mně beze mně?kandry píše:Jasně že můžešSalceer píše:Rád se k vám připojím..Celi-johnny píše: ok neni problem, az bude pekne tak udelame nejakou vyjizdku..., tedy jestli budu moc..
. Případně přemluvím i Cvoka aby se přidal..
Celica AT200 + LPG