kandry píše:minulý týden jsem potkal u Avionu v Ostravě červenou 6G čeldu a závodili jsme po Rudné Na jedné z křižovatek se však naše cesty křížily a pozdravem bylo zvednutí palce nahoru kdo to byl ? přiznejte se
ja,ja:D mas to pekne..
Taky ji máš moc pěknou se stav někdy do F-M máme tady početnou skupinu japonských vozů včetně 5-ti Celic
TomasGT20 píše:Ja jsem vcera prkoval a sla tam nejaka zenska s deckem, nejaky kluk tak 5 let, doletel pred auto a rikal " je to tojotaaaaaaaaaaa" asi nejaky skalni priznivec uz od narozeni nebo co
ja tuhle stal pred nakou skolou a chodily tam maly deti a porad cumeli na celdu a valily voci sem z toho nemohl
ja rikam furt ze celda je auto pro pedofily ja sice pedofil nejsem, presto mam hezkej pocit, kdyz se auto detem libi. zvlast kdyz jim zamrkam pred prechodem (jezdim s dennima svetlama a zavrenejma kukadlama), jsou vetsinou u vytrzeni
zrovna mrkacky mi opravdu chybi... ale zablikat prostrednima ocima ma taky sve kouzlo a na to jak se mi cumak sestky moc nelibil, co s ni jezdit a tim padem ji vidim kazdy den na zivo mu prichazim na chut
Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
Weyraak píše:Přistěhovali jsme se s roštěnkou Je tu pěkně (ale to jsme zjistili, až po zabydlení)
no tak uz se tesim az zaparkujem vedle sebe.. normalne totiz parkuje v garazi, pred barakem mam mazdu (neni uplne reprezentativni, ale aspon je co vylepsovat ). jinak u nas v baraku, to je sestavicka co? pockej az pujdete na schuzi - ja uz tam nechodim, protoze bych bud umrel, nebo nekoho zabil
hh tak na takový ty "kecálky-potížisty" jsem docela vyzbrojenej, tak to nebude problém. Jinak ta Mx-3 V6 je pěkný stvoření, já sem občas přijedu Tranzitem, což už není vůbec reprezentativní
a k topicu. včera 15.3. okolo 9-10h na Pražským okruhu na sjezdu směrem na centrum - stříbrná 7g Celda, krasavice už v základu
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
Opět dneska v Ostravě na křižovatce 17 května v 17 hodin (docel dobře se to pamatuje) zelená 6g SPZ tuším 7T4.
Pak taky v Trboušanech je nějaká Toyota rodinka. Před barákem je Auris a černá 6g GT4 (to ale tuším, mělo to kapotu s průduchy a viděl jsem zdálky). Dokonce jsem si jí i blejskl, ale nemám kábl k PC
Jsem Zoofilníplyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
kandry píše:minulý týden jsem potkal u Avionu v Ostravě červenou 6G čeldu a závodili jsme po Rudné Na jedné z křižovatek se však naše cesty křížily a pozdravem bylo zvednutí palce nahoru kdo to byl ? přiznejte se
ja,ja:D mas to pekne..
Taky ji máš moc pěknou se stav někdy do F-M máme tady početnou skupinu japonských vozů včetně 5-ti Celic
ok neni problem, az bude pekne tak udelame nejakou vyjizdku...
Celi-johnny píše:
ok neni problem, az bude pekne tak udelame nejakou vyjizdku...
Rád se k vám připojím.., tedy jestli budu moc... Případně přemluvím i Cvoka aby se přidal..
Jasně že můžeš
O mně beze mně? Hele, mám od jednoho člena za úkol se stavit do F-M podívat na celdu, co jsem dal stránku na net, tak buď bychom se tam někdy mohli srazit nebo by tam někdo mohl kouknout, kdo tomu trošku rozumí a ví kritická místa místo mě, ať nemusím z "Havířova" jezdit, nechcete dávat sraz v Havířově? To mám kousíček