Yaris 2002 autoradio
No ten tapicírung drží v podstatě jenom na 2 šroubech a zbytek jsou takový plastový kolíčky po obvodu těch dveří - rozdělat to neni nic těžkýho. Koupi subwooreru zvažuju, jen jsem ještě neměřil, jak by se do toho kufru vešel, mám vybranej tenhle http://www.ahifi.cz/subwoofery/fli-trap-10-active.html . Je to stejná značka jako mám repro, aktivní - tzn. že už k němu nepotřebuješ žádný zesilovač - ten už má zabudovaný a v ceně je i kompletní kabeláž do rádia i k baterii. Jen nevim, jestli by vůbec šel zapojit do originálního rádia, takže radši počkám a budu do něj investovat až potom, co si koupím to nové rádio. Naštěstí tohle všechno jsou věci, které si, při případném prodeji yarise, můžu zase bez problému vymontovat... Mrkni na to, ten subwoofer dělaj i v růžový
! Jo a kdyby tě to zajímalo, tak na tý stránce je docela obsáhlá diskuze pod tím...

ja kdyz jsem si poridila yariska, tak si delali srandu a mely prupovidky jako.... nedavej tam sub. , protoze ti to vezme vsechnu energii a uz nenastartujes...

yaris 2002 autoradio
Zdravím wampinku , už jsem ji tady dlouho neviděl. To radio jsem ještě nenamontoval ale dodané již bylo, ono těch nerváků různých okolo je víc , tak si to nechávám jako zlatý hřeb. A co dveře , ještě ti z toho big beatu neupadly? Tak hodně štastných kilometrů . Ahojky 

Zdravim !
Vcera jsem pritelkyni poridil Yarise 1.gen. (preci jen potrebujeme i praktictejsi auto, nez je moje MX-5
) a v brzke dobe planuju implantovat pod stavajici kazetovy magnetak nejake nove autoradio. Co jsem tak vycetl, nemel by to byt s pomoci ISO redukce (tahle by mela byt ta spravna: http://www.audioland.cz/toyota/iso-kone ... ina-e.html) zadny velky problem. Jen me zajima jedna vec. Myslim si osobne, ze fungovat nebude, ale co kdyby
Je nejak mozne nove radio propojit s palubnim pc tak, aby se dalo prehravani skladeb atd ovladat na ovladacim panelu palubniho pocitace ?
Predem diky za vase postrehy.
Jinak jsem z auta docela nadseny. Na to ze jsem dosti zmlsany z meho auta na veci jako rizeni, razeni atd, tak me u Yarise velmi mile prekvapila prevodovka, resp. jeji kratke drahy a presny a mechanicky chod. Displej to je kapitola sama pro sebe. Parada
Vcera jsem pritelkyni poridil Yarise 1.gen. (preci jen potrebujeme i praktictejsi auto, nez je moje MX-5

Je nejak mozne nove radio propojit s palubnim pc tak, aby se dalo prehravani skladeb atd ovladat na ovladacim panelu palubniho pocitace ?
Predem diky za vase postrehy.
Jinak jsem z auta docela nadseny. Na to ze jsem dosti zmlsany z meho auta na veci jako rizeni, razeni atd, tak me u Yarise velmi mile prekvapila prevodovka, resp. jeji kratke drahy a presny a mechanicky chod. Displej to je kapitola sama pro sebe. Parada

- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pomocí této redukce autorádio připojíš raz-dva.
Propojení s displejem není bohužel možné. Tedy bez velkých zásahů přímo do vnitřní elektroniky.
Jinak autorádio se montuje místo malého kastlíku přímo pod kazeťák. Přišroubuje se přímo ke tvarovaným profilům a dává se z vnitřní strany palubky bez kovového a plastového rámečku kolem autorádia. Všechno to pasuje přesně. Jak díry, tak autorádio do výřezu.
Propojení s displejem není bohužel možné. Tedy bez velkých zásahů přímo do vnitřní elektroniky.
Jinak autorádio se montuje místo malého kastlíku přímo pod kazeťák. Přišroubuje se přímo ke tvarovaným profilům a dává se z vnitřní strany palubky bez kovového a plastového rámečku kolem autorádia. Všechno to pasuje přesně. Jak díry, tak autorádio do výřezu.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001