Yaris 2002 autoradio

vše ohledně modelové řady Yaris
wampinka
Člen Týmu

Yaris 2002 autoradio

Příspěvek od wampinka »

Ahojte,
poradi nekdo? Nedavno me vykradli autoradio, jelikoz ho mam dodelavany,misto spodni odkladaci prihradky tak mi prez plast , ktery prekryval rohy radia ,nevytahli vnitrek, ale o panel jsem teda prisla.. :x , napadlo me, zda lze z auta- z vrakoviste, ktere ma CD jiz zabudovane vzit tento dil a vymenit ho misto toho co mam ja? Ja mam pouze na audio. SEL BY TEN SPODNI DIL VYMENIT? Je to jen takovy napad, abych se priste vyhnula opetovnemu vykradeni??? Bohuzel , mam na toto smulu, uzjsem o radio prila ted po 4!!!
POkud mi nekdo poradi...mohl by mi i rict v jake cenove relaci se to asi tak pohybuje??( ten spodni dil s kde je to CD, z vrakace?)a vubec, ten kdo by mi ho i mohl prodat? diky moc!!! cekam na odpovedi!! Zdravi brnancka.. :twisted:
wampinka
Člen Týmu

diky vsem...

Příspěvek od wampinka »

tak vam vsem odbornikum tady dekuji!! :x tady to vypada jak se vsemu rozumi, ale jak tak koukam na takovou banalni vec nikdo odpovedet neumi... no nic, muj dotaz beru zpet, uz vim jak na to a jsem spokojena... :P ale pro priste sem uz pro radu radeji nepujdu... mejte se!!! :wink:
muco
Věčnej rejpal

Re: diky vsem...

Příspěvek od muco »

wampinka,pozri sa...ja napr. by som ti neporadil aj keby som sa rozkrájal,lebo si to neviem ani predstaviť,ako to vypadá.
Samozrejme že to neberiem osobne,ale tu na tomto fore su ludia,ktorí ak vedia,na 100% pomôžu :P
Tým,že ti nikto neporadil,tak asi nemajú s tým skusenosti,alebo si to ešte neprečítali. Dva dni si myslím nie je tak dlhá doba,aby všetci boli nalepení na PC-ako napr.ja a poradiť ti...nie každý má tolko času.
Nemusíš hneď vybuchnúť a po tvojom 2 príspevku na toto forum hodiť ludí do jedného vreca "ignorantov".
No samozrejme máš právo na svoj názor,ale nebolo to od teba pekné vystupiť s takouto reakciou-tak sa maj pekne a aby si nepovedala,že na teba uplne kašleme, hodím ti sem link ešte na jedno forum-možno ti skôr odpovedia (samozrejme ak máš vôbec záujem o našu (teda konkrétne moju)radu...)
To už je všetko v tvojich rukách ako sa rozhodneš.Takže sa s tebou skôr ako privítam,rovno sa rozlúčim-ako si to vlastne sama uznala za najvhodnejšie riešenie-nech ti autíčko slúži a prajem ti veľa bezporuchových kilometrov-čau!
P.S. tu je ten link:

http://www.toyotateam.sk/forum/viewforum.php?f=17
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
wampinka
Člen Týmu

Příspěvek od wampinka »

Ahoj rejpale...
Tak diky Ti za snahu o radu!!! :lol: :lol: ...radio uz mam v CAJKU. Atak ja , jestli muzu poradit, az si nekdo budete nechavat dodelavat radio s CD do te spodni prihradky... riskujete vykradeji , neni nad zabudovane radio:))) takze zkuste si do yariska sehnat original spodni dil s CD, a je to. Cenove me to vyslo na 1500,. sakum prdum a uz nemusim vozit 2 radia v mym malinkym nakupnim vozicku :P :P Ahojte
Hatik
Člen Týmu

yaris 2002 autoradio

Příspěvek od Hatik »

Prosím tě a kde se dá sehnat ten spodní díl v takové cennové relaci?
Já totiž sháním něco podobného , ale na yarise verso 2000 . V Toyotě jsou opravdu páni odborníci , tam byli semnou hotovi hned- celý panel za 25 000,-Kč, to samý s plexisklem předního světla, tak začínám nabírat dojmu, chybí-li ti čepička na ventilku - kup si nový auto. Ahojky :) :)
muco
Věčnej rejpal

Re: yaris 2002 autoradio

Příspěvek od muco »

Servis musíš brať práve z toho pravého uhla pohladu typu: "objednáme,vymeníme..."
Predsa sa nebudú trápiť s nejakou "opravou"alebo dokonca "úpravou" :? :?
Na to sú až velmi velký páni pracujúci v rukavičkách 8) 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
OndraFF
Člen Týmu

CD díl

Příspěvek od OndraFF »

Hatik: Ahoj, já chci vyměnovat ve svém Yarisu rádio za lepší a mám tam před rokem koupený nový originální Toyota CD díl. Pokud bys měl o něj zájem, tak napiš a můžeme se něják dohodnout ;)!
Hatik
Člen Týmu

Re: CD díl

Příspěvek od Hatik »

[quote="OndraFF"]Hatik: Ahoj, já chci vyměnovat ve svém Yarisu rádio za lepší a mám tam před rokem koupený nový originální Toyota CD díl. Pokud bys měl o něj zájem, tak napiš a můžeme se něják dohodnout ;)![

Ten CD díl je i s rádiem, ne? Je to celá ta spodní část? Já tam mám totiž místo CD ještě kazeták, ale myslím , že je to v celku. Jestli to tak je tak navrhni cenu- odepíšu. Zatím díky a ahoj :)
OndraFF
Člen Týmu

Příspěvek od OndraFF »

Hatik: Hele, je to prostě CD přehrávač, kterej je zapojenej v rádiu a je vloženej dole do toho kaslíku nad popelníkem. Je originál černej Toyota. Jestli chceš, tak ti ho ještě radši vyfotim, ok ;)??!
Hatik
Člen Týmu

CD dil

Příspěvek od Hatik »

Ahoj , díky , ale mě jde spíše o rádio, já jsem rádiovej. No a radio semnou komunikuje pouze na AM a na FM pouze šum s komunikací - nic nenalezeno. Rozepisuji se tady o tomto mém problému jen proto, kdyby mi chtěl někdo poradit, ale myslím , že mně ta výměna nebo zakoupení solo radia do té přihrádky jak ty máš to CD nemine. Zatím čauky :wink:
wampinka
Člen Týmu

Příspěvek od wampinka »

Ahojky... Nekde u prahy je vrakoviste a tam ho maji k yariskovi za 4000kc.. je to nejspodnejsi dil, takze vam zustane i spodni Din ramecek na bordylek :))) Je to sice 4000kc, ale... je to cena slusneho autoradia, ktery si tam jinak date a mate 2 autoradia. takze lepsi je ty kacky dat a mate to uplne origos..apak jak jsem rikala, nikdo vam to neukradne. Alespon ne tak jak se kradou bezny autoradia... to by museli vytrhnou kus pristrojovky...takto proste jezdite uplne s Orig. JInak maji take pouze cd, ale to uz vypada jak bezne autoradio akorad ze je cerne a POUZE je to CD... jako radio pouzivate to originalni!...ALE...to uz pak hrozi, ze to CD vam ukrast muzou...to uz je tam dany tak jak bezny autoradio..No nevim, zda jsem to dobre vysvetlila, ale na slohovky moc dobra nejsem :)))) snad ale ...... mejte se moc pekne!!!papa!!! A jen takovy malicky detajlicek....repra ve dverich poradne vysilikonovat...jak mi rekli...je to preci jen YARISEK, krehoucky...a praska a rezonuje to kde se da, kdyz mam rada basy... takze basy mam, ale taky cekam, kdy me upadnou dvere:))) No trosku humoru...ja jen tak pro INFO kdyby nekdo nahodou nevedel.... poradne vyplnit dvere!!! ja to byla opravovat asiuz 3x :(((( ted uz vazne ahojky....
OndraFF
Člen Týmu

Příspěvek od OndraFF »

Můžu se tě zeptat čím jsi vyplňovala ty dveře? Já jsem tam teď taky dával nový repro, ale dveře jsem nevyplňoval a nic nikde nedrnčí nebo nerezonuje. Můžeš posoudit zvuk před vyplněním a po? Díky...
wampinka
Člen Týmu

Příspěvek od wampinka »

ahoj, no ja to nedelala, to by dopadlo.:))) ale vysvetloval mi to kamarad (odborny servis) , ktery mi to delal ... hned mi to nedelalo az po case... obcas si rada pustim hudbu docela hahlas...obcas-tzn, kdyz nemam sebou v aute psa. :)Kdyz to zesilim uplne, (tak abych ale neprisla o repra)..rezonaci neslysim, ale kdyz to dam nahlas( ne ale rvani) pak uz slysim jak mi rezonuji dvere pri basech!!!! nejsou to prezvane repra, opravdu vnitrek dveri.. dvere jsou udajne dute, vubec zadna vypln, proste material dveri je takovy slabejsi, atak mi to ZASILIKONOVAL . (kolem dokola repra a tam kde to rezonovalo . kdyz to opravoval)avsak rikal, ze to zacne delat stejne znovu, ze bych to tam musela nechat dele aby ty dvere vysilikonovat ale uplne!!!! A ja vam asi ted nepovim, cim vsim se da vyplnovat. No a stalo se co rikal... asi po 2 mesicich mi to dela znovu, povolilo to.. ale pokud ti to nedela, tak bud jenom rad!!!!! A at se to neprivola... ono kdyz chce mit clovek cisty zvuk a slysi i dzzz dzzz dzzz.,ze dveri spolecne s pisnickou je fakt super!ale zalezi jak moc to poustite nahlas a tim ten silikon povolujete... A hlavne kdyz jsem do toho dala penize a vysledek 60% ....takze ztlumit a lehce basy...a jde to ( jo a mam radio a repra ALPINE) rikam jen me zkusenosti, zande odborny rady... vy jste dvere vycpaval cim?? mohu se ja zeptat.... treba bych to doporucila odbornemu servisu :))))
OndraFF
Člen Týmu

Příspěvek od OndraFF »

Já jsem do dveří právě nedával nic. Akorát jsem dával pod repro ty plastové redukční kroužky (kvůli výšce repro, aby mohlo zajíždět okno a jako redukci z 3 na 4 díry). Bohužel jsem to ale pod nimi ani nevysilikonoval, na což se teď chystám... Já jsem si to repro dělal v podstatě sám, takže mohu potvrdit, že dveře jsou opravdu dutý plech, který je pod tím plastovým tapicírungem potežený akorát igelitem kvůli zamezení proudění vzduchu zvenku. Jinak ty dveře si vyplňují takovými např. asfaltovými pláty nebo speciální pastou - viz. http://www.ahifi.cz/tlumici-a-potahovy- ... -material/ . Nic z toho tam ale nemám a naštěstí mě nic nedrnčí ani nerezonuje. Mám 4x repro FLI (2x dveře a 2x palubka) a rádio bozužel zatím originál, ale chystám se koupit také pravděpodobně Alpine autorádio. Jinak spíše než ve dveřích mám pocit, že ve velmi vysokých hlasitostech uplně nesedí repro v palubce, ale tam je to doslova narvané na milimetr, takže asi také jedině podsilikonovat u šroubů...
wampinka
Člen Týmu

Příspěvek od wampinka »

Ahojky... jj....duty plech :))) no jo do palubky se vlezou fakt mrnavy repra, ale porad lepsi nez py puvodni :))), no ne? ty mam doma vystaveny :))) pokud ti nic nedrnci , fakt bud jenom rad!!! jak jsem napsala, nedrnci mi jen repra... ale plasty dveri od tech basu:)) bych asi musela polepit cele auto:)) asi bych si s tim hlavu nelamala a ja bych to zacala ladit az se to nedej boze zacne dit... :)) no taky mi doporucily...stahnout si basy a dat si dozadu malicky subwofer...ale tak na to uz teda ..... to uz by se pomalu blizilo k vetsi cene nez cele auticko :)) mas vyhodu,....kdyz ti tam zacne neco rezonovat, otevres si dvere a doladis si to sam... takze jsi na tom DOBRE :)))
Odpovědět

Zpět na „Yaris“