wampinka,pozri sa...ja napr. by som ti neporadil aj keby som sa rozkrájal,lebo si to neviem ani predstaviť,ako to vypadá.
Samozrejme že to neberiem osobne,ale tu na tomto fore su ludia,ktorí ak vedia,na 100% pomôžu
Tým,že ti nikto neporadil,tak asi nemajú s tým skusenosti,alebo si to ešte neprečítali. Dva dni si myslím nie je tak dlhá doba,aby všetci boli nalepení na PC-ako napr.ja a poradiť ti...nie každý má tolko času.
Nemusíš hneď vybuchnúť a po tvojom 2 príspevku na toto forum hodiť ludí do jedného vreca "ignorantov".
No samozrejme máš právo na svoj názor,ale nebolo to od teba pekné vystupiť s takouto reakciou-tak sa maj pekne a aby si nepovedala,že na teba uplne kašleme, hodím ti sem link ešte na jedno forum-možno ti skôr odpovedia (samozrejme ak máš vôbec záujem o našu (teda konkrétne moju)radu...)
To už je všetko v tvojich rukách ako sa rozhodneš.Takže sa s tebou skôr ako privítam,rovno sa rozlúčim-ako si to vlastne sama uznala za najvhodnejšie riešenie-nech ti autíčko slúži a prajem ti veľa bezporuchových kilometrov-čau!
P.S. tu je ten link:
http://www.toyotateam.sk/forum/viewforum.php?f=17