existuje energie mezi mašinou a humanoidem?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

existuje energie mezi mašinou a humanoidem?

Příspěvek od micron »

"takový zvláštní téma--- aby nebyla nuda a nebavili jsme se jen o elektronech"
Už jsem o tom dlouhou dobu přemejšlel, jestli je, existuje, nebo je to jen sranda... určitá energie... a mam pocit že fakt existuje, nechtěl jsem tomu věřit, vždycky sem si řikal že to je hovadina... ale prostě už mám určitý poznatky, který ovlivňujou muj život s celicou... nejsem člověk, kterej by blbnul nějakýma esoterickýma sračkama... ale prostě řeknu co a jak bylo a je... už delší dobu sem si všimnul, že když někdo vybije baterku v autě, sem zničenej, pořád spim... to sem si ověřil.. kdysi... zavolal jsem do servisu a zeptal se, jak to jde... (normálně sem po jídle upad do komatu- spánku den před tim... a tušil jsem... něco... a pak mi řekli, že to běží okej, jen vymlátili baterku a že jí teď nabíjej... kurva nejen baterku vymlátili, ale i mojí energii... pak sem se na to vysral... řek sem si blbost... přece nemůže existovat nějaká energie mezi strojem a člověkem...
Ale dneska, včera a prostě já sem věděl, že se něco děje... i když celica byla zaparkovaná a před pár dnama sem si tam užíval muziku... ale šimralo mě v pravým uchu-brutálně... 3 dny... a dneska sem dostal solidní sračku... nehoráznou... řikal jsem si, no což, nějaká infekce, chřipka... ale hovno... sed sem si do auta a nechtěla nastartovat... slyšim jen podivnej zvuk a ani prd... starter se ani nehne... takže už vim proč sem měl sračku a proč mi bylo blbě... jestli tomuhle někdo nevěří a nechce věřit, nevěř... ale tohle už je moc... moje tělo vědělo dřív než muj mozek, že se něco posralo, takže jestli je fakt na světě FSM (Flying Spaghetti Monster, věřim v tebe a ano, dám si na auto FSM logo... protože jinak nevim.... jak k sakru může tělo vědět, že se celice něco stalo? Tohle neni normální... a nepatřim do bohnic, prostě jen píšu to, v co sem nevěřil... kdo to teda dělá? FSM?

No prostě si z toho můžete dělat srandu, ale po těch 9 letech mam pocit, že mý tělo snad funguje a nebo zlobí stejně jako motor celicy... je to úchylný, je to praštěný, chápu, ale právě fyzicky prostě cejtim že je něco v nepořádku na svým tělu i když je to v autě... dokáže tuhle šílenost někdo pochopit? aniž bych byl pacient? nebo setkal se někdo s podobnýma úvahama? 8)

Zní to fakt šíleně, ale jsem přesvědčenej, že taková šílená energie existuje... neni přeci možný, aby člověk cejtil humus než ho pochopí a zažije... většinou ho bude ignorovat... že to neni možný... ale náhody nejsou náhodný...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Sakrrrra, za všechno muže ten skaženy pomeranč se skořici...ta tekila je v tom nevinně..., neviděl jsi nahodou "Kristinu" od Stievena Kinga v posledni době... :lol:
Jinak to že člověk citi, že s autem neni něco vpořadku ma, čas od času asi každy vlastnik ale do takoveho extremu, no nevim...
7g, ZZ231
černa
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jo Christine je super, ale jako knížka jeste více :D

jj taky mohu ohlásit "spojení se strojem" - když mi ukradli teraano a přisel sem na to ( rano vstanu, kouknu z okna a nic ) a málem sem se pos*al :)

dnes už na to koukám s recesí jelikož sem an té krádeži z dlouhodobého hlediska v podstatě vydělal :D
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Mě se kdysi stalo, že jsem zaparkoval Corollu a odcházel s divným pocitem, že je něco špatně, že to není dobré místo ... a pak jsem ji našel s vylomeným zámkem na řidičových dveřích. Dveře nešly odemknout, ale odemykat už nebylo třeba, naštěstí se nic neztratilo a kliku jsem sehnal tady přes fórum.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

haha... předtucha byla pravdivá... baterka byla vymlácená... moje stařičká bannerka 80Ah... už neměla sílu pootočit startérem. (Jo 1/2 roku uplynulo a měl jsem jí dobít)... teď dostala plnou... dobíjela se asi 14 hodin. (ale elektrický okýnka furt fungovaly, dveře svítily... ale chudinka na startér už neměla... ty mrazy a muzika njn. Ale mam radost... :lol: zase nulová investice... jak sem jí uložil zpět a pootočil klíčkem... to naskočilo asi ani ne v sekundě... sem se úplně lek jakej to byl záblesk energie. paráááda
ale vyděsilo mě to... já už mam totiž takovou schýzu... když nechce celica nastartovat z minulosti... imobiliser co mi sral život, a už sem se lek že se to snad bude opakovat. nene uffff
Obrázek

idaho> No to si se měl víc soustředit ve spánku... mně už se párkrát stalo, že třeba kopu nohama v posteli a nebo mě začne třeba svrbět na zádech... tak se drbu, nemůžu usnout a druhej den vidim, že je auto nabouraný- jako před srazem sem to tušil... a nebo ho někdo odřel... tohle už jsem si taky ověřil víckrát... takovej frekvenční spánkovej alarm až do mýho mozku :lol:

gramo> podobnou zkušenost mam taky... tomu se řiká 6. smysl... a nejen jednou (dřív sem tomu nevěnoval pozornost- chyba)... např když jsem jel na jednu akci a řikal jsem si, pěkný místo na parking... ale bylo mi divný že tam nikdo neparkuje... byl jsem nervozní... i když v autě nic nenechávám a neni tam vidět... něco mě varovalo... pak sem šel na akci, ale nějak sem se nepohod s vyhazovačem, začal mě ošahávat, jestli nemam zbraň... tak mu řikám, šáhni si hloubějc, jestli tě to ohrabávání mýho zadku tak vzrušuje, tak se urazil, a normálně mě nepustil na akci :-) tak sem mu řek ať si vylíže a odjel sem domu... naštěstí... druhej den sem se od kámošky dozvěděl, že zrovna na tom samým místě kde sem stál já, měli svýho golfa a někdo jim ho vymlátil.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tak před pár minutama mě dostala... sem jí pouštěl muziku mechicano a ruskej vladivostok... a vystoupil sem a zamknul a čumim... normálně celice svítily pravý blinkry všechny... levý nic pravý si začaly svítit.... cooooooože :-) tak sem si sed do auta... zkusil jsem blikat... šlo jen na levou stranu :-) pustil jsem trojůhelník a nic... coooooo????? pořád svítil blinkr jako že blikám do prava ale já neblikal :-) pak mě napadlo promačkat ty 4 knoflíky na dálkáči... asi z roku 1989 a přestala blikat... používám jen jeden čudlík z těch 4--- ale teď sem musel použít ty další... absolutně nechápu k čemu jsou... ty zbylý 3, ale jeden pomoh... přestalo to svítit blinkrama na pravou stranu... oooooooooo cooooooooo tototototo bylo za komedii...? to sem za 9 let nikdy nedělal takovej hack :lol: :lol: :lol: psyko normálně si ze mě udělala prdel... :lol:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

zajímavý... nějak se potentononc centrál... dálkáčem jen bliká, tak jak má, ale dveře se dálkově neotevřou, nezamknou a ani v autě se odmítaj zamknout tlačítkem na dveřích. nějaký zblblý to je :lol: centrál se prostě zasek. Mu zkusim domluvit zejtra
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

oleeeeee.... dneska sem si zašel pro minidisky po půlnoci do auta, abych měl co poslouchat na baru... a jen tak jsem zkusil dálkáč... cooooože... normálně otevřel centrál a všechny dveře... :lol: :lol: :lol: já stál a čuměl jak puk... nevěřil jsem... pak jsem zkusil auto dálkáčem zamknout... okej, odemknout... okej... coooože prostě centrál začal najedou fungovat jakobynic... :lol: :lol: :lol: hej co tohle je za komedii... si celica ze mě dělá fakt prdel, nebo už fakt chce aby jí centrála- magistrát pustil z vězení a začala se mstít. pomsta bude sladká jako třešnička od macka vy 2 sráčové :lol: ne asi za to může Tron Legacy a Spaghetti monster... jinak tohle si fakt nedokážu vysvětlit... 3 dny to nefungovalo a ejjjjj :lol: rup :lol: automatická oprava
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no ještě by se to dalo pojmout jako čistě fyzikálně, že by baterie byla přebitá a centrál na ní nereagoval, nebo byl zblblej voltáží? fakt nechápu ale centrál funguje zase jako v cajku :lol: ne fakt nechápu...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“