"takový zvláštní téma--- aby nebyla nuda a nebavili jsme se jen o elektronech"
Už jsem o tom dlouhou dobu přemejšlel, jestli je, existuje, nebo je to jen sranda... určitá energie... a mam pocit že fakt existuje, nechtěl jsem tomu věřit, vždycky sem si řikal že to je hovadina... ale prostě už mám určitý poznatky, který ovlivňujou muj život s celicou... nejsem člověk, kterej by blbnul nějakýma esoterickýma sračkama... ale prostě řeknu co a jak bylo a je... už delší dobu sem si všimnul, že když někdo vybije baterku v autě, sem zničenej, pořád spim... to sem si ověřil.. kdysi... zavolal jsem do servisu a zeptal se, jak to jde... (normálně sem po jídle upad do komatu- spánku den před tim... a tušil jsem... něco... a pak mi řekli, že to běží okej, jen vymlátili baterku a že jí teď nabíjej... kurva nejen baterku vymlátili, ale i mojí energii... pak sem se na to vysral... řek sem si blbost... přece nemůže existovat nějaká energie mezi strojem a člověkem...
Ale dneska, včera a prostě já sem věděl, že se něco děje... i když celica byla zaparkovaná a před pár dnama sem si tam užíval muziku... ale šimralo mě v pravým uchu-brutálně... 3 dny... a dneska sem dostal solidní sračku... nehoráznou... řikal jsem si, no což, nějaká infekce, chřipka... ale hovno... sed sem si do auta a nechtěla nastartovat... slyšim jen podivnej zvuk a ani prd... starter se ani nehne... takže už vim proč sem měl sračku a proč mi bylo blbě... jestli tomuhle někdo nevěří a nechce věřit, nevěř... ale tohle už je moc... moje tělo vědělo dřív než muj mozek, že se něco posralo, takže jestli je fakt na světě FSM (Flying Spaghetti Monster, věřim v tebe a ano, dám si na auto FSM logo... protože jinak nevim.... jak k sakru může tělo vědět, že se celice něco stalo? Tohle neni normální... a nepatřim do bohnic, prostě jen píšu to, v co sem nevěřil... kdo to teda dělá? FSM?
No prostě si z toho můžete dělat srandu, ale po těch 9 letech mam pocit, že mý tělo snad funguje a nebo zlobí stejně jako motor celicy... je to úchylný, je to praštěný, chápu, ale právě fyzicky prostě cejtim že je něco v nepořádku na svým tělu i když je to v autě... dokáže tuhle šílenost někdo pochopit? aniž bych byl pacient? nebo setkal se někdo s podobnýma úvahama?
Zní to fakt šíleně, ale jsem přesvědčenej, že taková šílená energie existuje... neni přeci možný, aby člověk cejtil humus než ho pochopí a zažije... většinou ho bude ignorovat... že to neni možný... ale náhody nejsou náhodný...
existuje energie mezi mašinou a humanoidem?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
existuje energie mezi mašinou a humanoidem?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Sakrrrra, za všechno muže ten skaženy pomeranč se skořici...ta tekila je v tom nevinně..., neviděl jsi nahodou "Kristinu" od Stievena Kinga v posledni době...
Jinak to že člověk citi, že s autem neni něco vpořadku ma, čas od času asi každy vlastnik ale do takoveho extremu, no nevim...
Jinak to že člověk citi, že s autem neni něco vpořadku ma, čas od času asi každy vlastnik ale do takoveho extremu, no nevim...
7g, ZZ231
černa
černa
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
haha... předtucha byla pravdivá... baterka byla vymlácená... moje stařičká bannerka 80Ah... už neměla sílu pootočit startérem. (Jo 1/2 roku uplynulo a měl jsem jí dobít)... teď dostala plnou... dobíjela se asi 14 hodin. (ale elektrický okýnka furt fungovaly, dveře svítily... ale chudinka na startér už neměla... ty mrazy a muzika njn. Ale mam radost... zase nulová investice... jak sem jí uložil zpět a pootočil klíčkem... to naskočilo asi ani ne v sekundě... sem se úplně lek jakej to byl záblesk energie. paráááda
ale vyděsilo mě to... já už mam totiž takovou schýzu... když nechce celica nastartovat z minulosti... imobiliser co mi sral život, a už sem se lek že se to snad bude opakovat. nene uffff
idaho> No to si se měl víc soustředit ve spánku... mně už se párkrát stalo, že třeba kopu nohama v posteli a nebo mě začne třeba svrbět na zádech... tak se drbu, nemůžu usnout a druhej den vidim, že je auto nabouraný- jako před srazem sem to tušil... a nebo ho někdo odřel... tohle už jsem si taky ověřil víckrát... takovej frekvenční spánkovej alarm až do mýho mozku
gramo> podobnou zkušenost mam taky... tomu se řiká 6. smysl... a nejen jednou (dřív sem tomu nevěnoval pozornost- chyba)... např když jsem jel na jednu akci a řikal jsem si, pěkný místo na parking... ale bylo mi divný že tam nikdo neparkuje... byl jsem nervozní... i když v autě nic nenechávám a neni tam vidět... něco mě varovalo... pak sem šel na akci, ale nějak sem se nepohod s vyhazovačem, začal mě ošahávat, jestli nemam zbraň... tak mu řikám, šáhni si hloubějc, jestli tě to ohrabávání mýho zadku tak vzrušuje, tak se urazil, a normálně mě nepustil na akci tak sem mu řek ať si vylíže a odjel sem domu... naštěstí... druhej den sem se od kámošky dozvěděl, že zrovna na tom samým místě kde sem stál já, měli svýho golfa a někdo jim ho vymlátil.
ale vyděsilo mě to... já už mam totiž takovou schýzu... když nechce celica nastartovat z minulosti... imobiliser co mi sral život, a už sem se lek že se to snad bude opakovat. nene uffff
idaho> No to si se měl víc soustředit ve spánku... mně už se párkrát stalo, že třeba kopu nohama v posteli a nebo mě začne třeba svrbět na zádech... tak se drbu, nemůžu usnout a druhej den vidim, že je auto nabouraný- jako před srazem sem to tušil... a nebo ho někdo odřel... tohle už jsem si taky ověřil víckrát... takovej frekvenční spánkovej alarm až do mýho mozku
gramo> podobnou zkušenost mam taky... tomu se řiká 6. smysl... a nejen jednou (dřív sem tomu nevěnoval pozornost- chyba)... např když jsem jel na jednu akci a řikal jsem si, pěkný místo na parking... ale bylo mi divný že tam nikdo neparkuje... byl jsem nervozní... i když v autě nic nenechávám a neni tam vidět... něco mě varovalo... pak sem šel na akci, ale nějak sem se nepohod s vyhazovačem, začal mě ošahávat, jestli nemam zbraň... tak mu řikám, šáhni si hloubějc, jestli tě to ohrabávání mýho zadku tak vzrušuje, tak se urazil, a normálně mě nepustil na akci tak sem mu řek ať si vylíže a odjel sem domu... naštěstí... druhej den sem se od kámošky dozvěděl, že zrovna na tom samým místě kde sem stál já, měli svýho golfa a někdo jim ho vymlátil.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak před pár minutama mě dostala... sem jí pouštěl muziku mechicano a ruskej vladivostok... a vystoupil sem a zamknul a čumim... normálně celice svítily pravý blinkry všechny... levý nic pravý si začaly svítit.... cooooooože tak sem si sed do auta... zkusil jsem blikat... šlo jen na levou stranu pustil jsem trojůhelník a nic... coooooo????? pořád svítil blinkr jako že blikám do prava ale já neblikal pak mě napadlo promačkat ty 4 knoflíky na dálkáči... asi z roku 1989 a přestala blikat... používám jen jeden čudlík z těch 4--- ale teď sem musel použít ty další... absolutně nechápu k čemu jsou... ty zbylý 3, ale jeden pomoh... přestalo to svítit blinkrama na pravou stranu... oooooooooo cooooooooo tototototo bylo za komedii...? to sem za 9 let nikdy nedělal takovej hack psyko normálně si ze mě udělala prdel...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý... nějak se potentononc centrál... dálkáčem jen bliká, tak jak má, ale dveře se dálkově neotevřou, nezamknou a ani v autě se odmítaj zamknout tlačítkem na dveřích. nějaký zblblý to je centrál se prostě zasek. Mu zkusim domluvit zejtra
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
oleeeeee.... dneska sem si zašel pro minidisky po půlnoci do auta, abych měl co poslouchat na baru... a jen tak jsem zkusil dálkáč... cooooože... normálně otevřel centrál a všechny dveře... já stál a čuměl jak puk... nevěřil jsem... pak jsem zkusil auto dálkáčem zamknout... okej, odemknout... okej... coooože prostě centrál začal najedou fungovat jakobynic... hej co tohle je za komedii... si celica ze mě dělá fakt prdel, nebo už fakt chce aby jí centrála- magistrát pustil z vězení a začala se mstít. pomsta bude sladká jako třešnička od macka vy 2 sráčové ne asi za to může Tron Legacy a Spaghetti monster... jinak tohle si fakt nedokážu vysvětlit... 3 dny to nefungovalo a ejjjjj rup automatická oprava