Řazení?
Řazení?
Mám dotaz začala mi při řazení z 2 na 3 špatně zapadat rychlost. Nejdřív šla trojka ztěžka, ale teď se mi stává že občas zapadá jakoby přez zuby, občas klade odpor a tlačí rychlost jakoby zpět. Pokud chci zařadit bez problémů musím volit delší prodlevu. Jinak řazení ostatních rychlostí OK. Čím to může být? Máte někddo s tím zkušenosti? Dík za radu.
Corolla E 11 liftback 1,6 4A-FE rv.98
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řazení?
sinchron na 3ce je v háji:)Mihal píše:Mám dotaz začala mi při řazení z 2 na 3 špatně zapadat rychlost. Nejdřív šla trojka ztěžka, ale teď se mi stává že občas zapadá jakoby přez zuby, občas klade odpor a tlačí rychlost jakoby zpět. Pokud chci zařadit bez problémů musím volit delší prodlevu. Jinak řazení ostatních rychlostí OK. Čím to může být? Máte někddo s tím zkušenosti? Dík za radu.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Zkusil bych nejdřív to nejmíň náročný na peněženku,podívat se jestli máš dost oleje v převodovce(pokud si se nedíval)-to je zadarmo.Že tu trojku(třeba) nejvíc používáš může začít nejdřív zlobit,a tak to nejspíš vypadá na ten synchron jak se zmiňoval Garfielld.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Slušný automechanik vrací díly, nebo nabídne vrácení, automaticky. Je to známka cti a poctivosti.
Při vrácení dílů si človek může být jist (když to nepoženu do extrému, že ti někdo dá místo tvých dílů jiné harampádí), že díly byly skutečně vyměněny a v jakém stavu jsou ty původní, tzn. zda nebyly měněny zbytečně.
Při vrácení dílů si človek může být jist (když to nepoženu do extrému, že ti někdo dá místo tvých dílů jiné harampádí), že díly byly skutečně vyměněny a v jakém stavu jsou ty původní, tzn. zda nebyly měněny zbytečně.

Je ti to snad málo
?
Ne, nic víc v tom není.
Ještě možná to, že když si tu součástku příště budeš chtít objednat nebo koupit, budeš mít jistotu, že je to skutečně ona.
Např. já mím na přední nápravě jiné silentbloky, než jsou uvedeny v katalozích a opravných manuálech. Podobné je to s filtry, čerpadly, brzdovými třměny, některými ložisky a jejich domečky (nejen u toy).

Ne, nic víc v tom není.
Ještě možná to, že když si tu součástku příště budeš chtít objednat nebo koupit, budeš mít jistotu, že je to skutečně ona.
Např. já mím na přední nápravě jiné silentbloky, než jsou uvedeny v katalozích a opravných manuálech. Podobné je to s filtry, čerpadly, brzdovými třměny, některými ložisky a jejich domečky (nejen u toy).