jsem tragéd :(

vše ohledně modelové řady Avensis
skullda
Navigátor

jsem tragéd :(

Příspěvek od skullda »

zdravím lidi včera se mi podařilo napálit avika do tažnýho zařízení,které mi prorvalo první chladič jen nevím jestli je od Klimatizace nebo vodní..odpoledne vyfotím...:(((
Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

záleží na tom, co ti z něj leze. :-) Jestli olej a syčel plyn, tak je to klima. A jestli lehce voda, tak je to chladič vody. :-))))

Neboj, dá se to zalepit.
Back in Czech.
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

aczasa píše:záleží na tom, co ti z něj leze. :-) Jestli olej a syčel plyn, tak je to klima. A jestli lehce voda, tak je to chladič vody. :-))))

Neboj, dá se to zalepit.
vytekl olej,syčelo to a i trochu vody takže asi oba bych potřeboval :D a zalepit to myslím nepůjde aspon ten co je ve předu což by měl být od klimatizace.
r.v. 2001 sedan...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

neboj, jde to :-))) A docela v klidu. Nedávno jsem ten přední lepil přímo na autě... Natlakováno a funkční. :-) Jen si dát záležet na pořádném odmaštění a vyčištění a použití kvalitního lepidla :-)))) Případně i s nějakým pomocným prostředkem. :-) Stačí zagůglit na lepení klimatizace. :-) No a vodní, to je už jen o vypuštění a napuštění. Ale pokud chceš opravdu nové, tak si je kup :-)
Back in Czech.
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

No obavam se, ze pokud tam bude vyslovene dira, pak zalepit opravdu nepujde. Takze na vrakac a tam koupit jiny, zadelat a nechat naplnit.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Nohis
Řidič

Příspěvek od Nohis »

Pokud ti tečou oba, tak to je pravděpodobně velké poškození, lepení by bylo v tomto případě asi jen dočasné řešení.
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

Nohis píše:Pokud ti tečou oba, tak to je pravděpodobně velké poškození, lepení by bylo v tomto případě asi jen dočasné řešení.
zdálo se že vytekla ale v nádobce je voda na minimu a drží se,auto normálně jede a nepřehřívá se!je možné že i přes to může být chladič k.o?:D asi hlůpá otázka co? :D
jinak chladič klimy je určitě neopravitelnej pač náraz do tažného zař. který jsem nestihl dobrzdit mi zarazil ocelovou vzpěru co jde podél nárazníku docela hluboko do chladiče...je na první pohled jasný že je mu konec :( tak aspon doufám že vodní co se za ním schovává to zvládl :)
r.v. 2001 sedan...
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Nezapominejme jeste na mezichladic stlaceneho vzduchu, ten by tam take mohl byt.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

co to meleš.. jaký mezichladič stlačeného vzduchu... :-)))))) Ten je tak někde mezi turbem a sáním... tak proč ho tahat ještě daleko dopředu a navíc k horkému chladiči vody... :-))))
Back in Czech.
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

r.v. 2001 sedan...
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

šušná pecka to mušela bejt... :-))))
Back in Czech.
trca
Manager Týmu

Příspěvek od trca »

kuwa jakto že neměl za sebou vozík když měl tažné?ja když vidím ty kokoty co maj tažné bez vozíku tak mi startuje flexa v kufru
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

trca píše:kuwa jakto že neměl za sebou vozík když měl tažné?ja když vidím ty kokoty co maj tažné bez vozíku tak mi startuje flexa v kufru
mno jo taky mě to dost nasralo navíc co jsem se doslechl tak pokud nemáš vozík a tažné jde odmontovat tak to udělat musíš...ale nevím jestli bych s tím uspěl u policie :D
r.v. 2001 sedan...
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Ja by som to skusil na spoluvinu, ze pokial by nemal tazne tak by si to ubrzdil. ;)
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
skullda
Navigátor

Příspěvek od skullda »

smutok píše:Ja by som to skusil na spoluvinu, ze pokial by nemal tazne tak by si to ubrzdil. ;)
To bych musel lhát,pač v žádném případě bych to nedobrzdil a típek byl dost v pohodě takže už z toho nebudu dělat drama,zašlápnout to musel pač mu málem vjeli pod kola 2 vyjebaní čuráci na skejtu,kteří následně ukázali fakáče a rubali si to vysmátí dál hovada zhulené!!!
r.v. 2001 sedan...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“