jsem tragéd :(
jsem tragéd :(
zdravím lidi včera se mi podařilo napálit avika do tažnýho zařízení,které mi prorvalo první chladič jen nevím jestli je od Klimatizace nebo vodní..odpoledne vyfotím...
((

Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
vytekl olej,syčelo to a i trochu vody takže asi oba bych potřebovalaczasa píše:záleží na tom, co ti z něj leze.Jestli olej a syčel plyn, tak je to klima. A jestli lehce voda, tak je to chladič vody.
)))
Neboj, dá se to zalepit.

r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
neboj, jde to
)) A docela v klidu. Nedávno jsem ten přední lepil přímo na autě... Natlakováno a funkční.
Jen si dát záležet na pořádném odmaštění a vyčištění a použití kvalitního lepidla
))) Případně i s nějakým pomocným prostředkem.
Stačí zagůglit na lepení klimatizace.
No a vodní, to je už jen o vypuštění a napuštění. Ale pokud chceš opravdu nové, tak si je kup 

Back in Czech.
zdálo se že vytekla ale v nádobce je voda na minimu a drží se,auto normálně jede a nepřehřívá se!je možné že i přes to může být chladič k.o?:D asi hlůpá otázka co?Nohis píše:Pokud ti tečou oba, tak to je pravděpodobně velké poškození, lepení by bylo v tomto případě asi jen dočasné řešení.

jinak chladič klimy je určitě neopravitelnej pač náraz do tažného zař. který jsem nestihl dobrzdit mi zarazil ocelovou vzpěru co jde podél nárazníku docela hluboko do chladiče...je na první pohled jasný že je mu konec

r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
mno jo taky mě to dost nasralo navíc co jsem se doslechl tak pokud nemáš vozík a tažné jde odmontovat tak to udělat musíš...ale nevím jestli bych s tím uspěl u policietrca píše:kuwa jakto že neměl za sebou vozík když měl tažné?ja když vidím ty kokoty co maj tažné bez vozíku tak mi startuje flexa v kufru

r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
To bych musel lhát,pač v žádném případě bych to nedobrzdil a típek byl dost v pohodě takže už z toho nebudu dělat drama,zašlápnout to musel pač mu málem vjeli pod kola 2 vyjebaní čuráci na skejtu,kteří následně ukázali fakáče a rubali si to vysmátí dál hovada zhulené!!!smutok píše:Ja by som to skusil na spoluvinu, ze pokial by nemal tazne tak by si to ubrzdil.
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...