tak po roce jsem tu zase. Zatím bez Celicy, ale už mám něco našetřeno a práci, takže už přemýšlím znovu o koupi nějakého toho krásného kusu.
Chtěl bych poradit, co si o těchto mnou vybraných kouscích myslíte, pokud by někdo měl zajímavější nebo lepší nabídku, klidně jí sem dejte. Rád se podívám.
Hodně mne zaujala tahle:
Celica T20 GT 2.0i v úpravě LPG JTG - TEČE OLEJ, PROBLÉMY SE STARTEM a CHODEM MOTORU
Cena: 79 000,- Kč
ODKAZ

Tady bych se chtěl obrátit na zkušenosti s LPG u těchto motorů a názory na tento systém od ICOMu JTG, kde se tlakem plyn před vstřikem do motoru zkapalní a pomocí trysek jde do válců... Aspoň, tak jsem to pochopil z údajů nalezených na netu. Zamlouvá se mi šance ušetřit na provozu nějakej ten peníz a při tom teoreticky neztratit nic z výkonu. Ale jak je to v realitě, to bohužel nevím.
Celica T20 GT 2.0i 16V r.v.96
Cena: 58 900,- Kč
Kožený interirér už asi leccos zažil, ale funkčně by mohla být snad ok, nevíte o ní někdo reálné info?
ODKAZ

Celica T20 2.0i 16V r.v.97
Cena: 89 000,- Kč
Vypadá zachovale, ale ta cena za seriovku mi přijde celkem vysoká... Na kolik byste ji ohodnotili??
ODKAZ

Celica T20 1.8 16V r.v.99
Cena: 49 900,- Kč
Dále taky nevypadala nejhůř až na ty promáčkliny tahle slabší verze.
ODKAZ

Předem děkuji za odpovědi a (hodnotné) názory. I když jsem se registroval před rokem, jsem ještě "zajíc", takže budu opravdu rád, za každou radu zkušenějších, co se týče výběru a rad apod. Zbyněk