Klepání v nápravě při mrazu (pod -5C) při plném levém rejdu
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Klepání v nápravě při mrazu (pod -5C) při plném levém rejdu
Ahoj, nevím zda se to to již neřešilo, ale mám na autě (koupeno nové, najeto 58tis nebourané) tento problém.
Při mrazu a jen za studena mi při levém rejdu (skoro plný) zaklepe v nápravě jak kladívkem, buch buch, s roustocími otáčkami se to zvyšuje (frekvence), na rovině dobré a po cca 3-4km nic, ticho. Nemáte někdo podobný problém? Auto je v záruce ale než dojedu do servisu, je to zahřáté:)).
Díky vospi
Při mrazu a jen za studena mi při levém rejdu (skoro plný) zaklepe v nápravě jak kladívkem, buch buch, s roustocími otáčkami se to zvyšuje (frekvence), na rovině dobré a po cca 3-4km nic, ticho. Nemáte někdo podobný problém? Auto je v záruce ale než dojedu do servisu, je to zahřáté:)).
Díky vospi
Avensis combi T25 D4D 150 ps, executive navi 12-2008
...tohle fakt vypadá na homokineťák. Měl bys to řešit. Nech to na servise, ať si to podle tvého popisu zjistí. Je to dost drahé, tak využij záruky. Navíc ti v tom může kdykoli lupnout a stojíš....zrovna tam kde zrovna jsi... Zažil jsem...dost dávno....podceňoval jsem to a raděj ani nebudu popisovat, kde jsem zůstal viset ....a nebo jen ve zkratce - na pohřbu v neděli 100 km od domova a s rodinou na krku....horor.
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
...Ó Bóže...snad to nebylo v Toyotě. To ti ale asi v tu chvíli bylo jedno. U mne to byl Favorit a neuvěřitelnou shodou náhod jsem to během odpoledne vyřešil. Snad jsi také našel rychlé řešení.KarlosCZ píše:kar202: to je jeste dobry, ja zustal viset nepojizdnej na Ukrajine
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Taky mám podezření na kynetický kloub - že ztuhne mazivo a je suchý a že to dělá jen v zimě a studený, po pár km nic. Nechám to na servisu. Vím co mi řeknou, pomůže zapsat do zakázky popis závady a poté se po záruce domáhat kulance? Jinak s autem žádný problém a jako ras nejezdím, spíše naopak... Proto mi to je divné, na koncernové Ocativi jsem dal 260 tis bez oprav vč. turba, spojky atd. (teď ji má manželka a jezdí dál, věřím, že toyota bude ještě lepší).
Avensis combi T25 D4D 150 ps, executive navi 12-2008
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli je u Toyoty nesmrtelnej, ale mě odešel proto, že jsem měl cca 2000km spadlou manžetu a šel do něj bordel. Namazal jsem a vrátil manžetu zpět, ale po cca 800km začal v záběru cvakat. Většinou za to může právě spadlá a nebo popraskaná manžeta.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001