Jakou káru chceš k celice? Aby se nenudila?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Jakou káru chceš k celice? Aby se nenudila?

Příspěvek od micron »

Tak sem se zamiloval... Hej mitsubishi! udělejte přesně tenhle design, a já to musim mít... s nějakým motorem co žere do 10l v městě a du vykrást banku. Ne jako tohle přesně tohle chci. :wink:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

FT86 alias 8g celica mě asi zklame... nebude se s ní dát jezdit v zimě... a bude moc nízká... na obrubníky a kanály, díry v micronesii. + asi tam bude málo místa uvnitř.
Chci velký, vysoký coupe... s takovýmhle fantastickým designem. Nic jinýho. A chci to s nějakým decentním křídlem a v modrý metle.
A chci to brzo! :lol: :lol: Tak koukejte pohnout těma svýma japonskýma prdelkama... Už sem naprosto znuděnej tim co prodáváte a brzdíte celou designovou evoluci- a to právě tuhle třídu. SUV-coupe. Už i těm indům to docvaklo... Vogue že...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nebo jak dlouuuuho musim ještě čekat, než se probudíte? :inlove: :inlove: :inlove: safra já si asi ucvrnknu do gatí... tohle je masáááž

A nebo že by se probudila Toyota dřív než Micinka? Tohle by mi taky stálo za vyloupení banky, respektive k nějaký motivaci pro co žít jinýho než jen pro celicu... nějakej další bombónek :lol: :bomb:
Ten pohled... takovej upřímnej... řiká " co čumíš... si tě dám k večeři ani nemrkneš" "a nebo si tě vykostim za živa"
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Fakt mě začínaj auta nudit... sem strašně vybíravej a vim co chci... chci tohle, přesně tyhle SUV coupe mi padnou v budoucnu do noty.
K celice musí to auto ladit... musí mít charisma, vyvolat skrytou komunikaci... tahle příšerka to umí
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

1. to je ve hvězdách
2. rozhodně bych jí nechal venku... o to bych se nebál. Obě jsou tak šíleně divný, že bych si to auto našel a samozřejmě si označil tajně díly.
3. o prachách to neni, je to o naprosto stejný cílový skupině, jako jsme my. Samozřejmě počítám, že by obě tyhle auta stály nový cca stejně jako FT86. To jest rozhodně míň než kdysi nový celicy, který stály kolem milionu 2.0.
Právě že se mi líbí, že podle těhle aut, stejně jako podle celicy absolutně nepoznáš kdo je ten řidič... a už vůbec kolik má v kapse... kam si ho máš zařadit, je to silně individuální design pro individuální lidi. Nejde škatulkovat a to je to nejlepší. Jako fakt první dojem je ten, že tam nevidim za fotkama prachy... ale krásu.

No comment... this smells fuckin good :-) odpich má, čumák má po strejdovi Kárlovi :-)
Obrázek
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

OT: Jak píšete o té ceně nevíte někdo prosím kolik asi stály 5g Celici nebo i ostatní generace. Nemáte někdo v PC třeba ofocený nějaký dokument z počátku 90tých let z showroomu kde by byla nějaká cena ??? Nepodařilo se mě to najít a moc by mě to zajímalo.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

michals> laserbeam to někde psal cca... jeho táta jí kupoval 2.0 GTi jako novou. Ale byly to pálky, všichni jsme milionáři :-) to že cena tak nesmyslně klesla je jen důsledek hlouposti lidí a trhu. Resp. takový razantní cenový skoky se nikdy neměly týkat určitých aut... řekněme nadčasových aut a aut, který proslavily značku. Tedy Supra, Celica a Land Cruiser jinak, než jen prodejníma výsledkama. (těm jiným ale samozřejmě děkujem, protože ty dotujou svou prodejností a ziskem právě ty prvně zmíněný a ty co pevně doufám budou následovat. Třeba právě tenhle model RSC
Naposledy upravil(a) micron dne úte 11.01.2011, 22:59, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ta RSC je az na tie blinkre bocne moc moc pekna. paci sa mi idea 2door sports coupe offroadika. ziadne mestske SUV tanky alebo obrie offroady. sportove ale vysoke tak to ma byt.

ale problem je nazledovny, ehm...

Kód: Vybrat vše

The Toyota RSC ("Rugged Sport Coupe") was a Toyota 2-door SUV concept car that was first shown at the 2001 Chicago Auto Show.[8][9][10]

The RSC was designed by Calty as a 'pure concept vehicle', with no intention to go into production but to 'connect emotionally with young buyers'.[8] Design cues came from rally cars used in the World Rally Championships,[10] with functional lines, a lack of luxury features and 'designed to convey the sparse, functional simplicity of a race car'.[8] The RSC was based on the RAV4.[9]

The RSC was never made into a production vehicle.
najviac ma dostalaveta
no intention to go into production but to 'connect emotionally with young buyers'.
podarilo sa im to ak emocionalne spojit=nasrat :D

inac ja s viem k T18 dokonale predstavit W1 (iked logicke by bolo T16+W1, T18+W2) takto by sami to pacilo, pripadne este daku Supru a GT4 nech mam pokryte vsetky mozne engine-wheel layouty :D
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

stenky> to sou samý žvásty co někdo někde píše... tahle příšerka RSC vznikla jako náhrada Celicy do Rallye v roce 2001, design je perfektní- jo ty boční blinkry (pozičky spíš- připomínaj mi 5g) jsou starší... no to by spravily čirý sklíčka že :-) Depo... ale prostě ten design je fantastickej, úžasnej, provokativní a nadčasovej... Jestliže jsme 10 let poté... ptám se kde je!!!! Prachů má toyota jak želez, ve F1 nejezdí... píšou bla bla že možná do rally... ať už přestanou mlžit! tenhle skvost čeká už 10 let jen na to aby začal znova natrhávat prdele všem v rally jako v 90 letech celica. Stejně jak mitsubishi tak subaru už jsou celkem out... je ten nejlepší čas přijít s timhle "agresivní rybka toyota" a znovu rotace stejně jako v 90 letech... nakopat všem zadky. :lol:
Exterierově nemá chybu. Navíc sem tohle auto poprvé viděl v Gran turismu 4 před pár lety a jak sem to viděl poprvý, tak sem teda čuměl! Kde kurňa je? Vyndejte už tuhle zbraň ze šuplíku.... zbytečně se na ní práší... chci jen tohle, nic jinýho by se celice nelíbilo... Jo a celica by chtěla aby se jmenovala tahle bestie po ní... a nebo Toyota RyBANa xCELL :lol: a nebo RSC "Rybana Secret Celica" nebo jinak prostě Celica SHOckGUN, shoTgun (Shogun už má mitsubishi :-)) -ale Rybana mě napadlo jako první... tak to bude nejlepší, zní to hezky nostalgicky :lol: si to patentuju asi a nebooo "Celica Best-IA" to by taky ušlo 8)

Bych si na ní potřeboval šáhnout... pohladit jí... vyvolává ve mně pocity jako u tohodle komedianta :-) :lol: nemusim s ní hned jezdit, ale musim si jí pohladit... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zHXi8h8H2VA

nebo TOYOTA NASTYCA (NASTY.CAT) trochu zase jako nastěnka :-) (nasty=nestoudná, protivná,zlomyslná) safra imponuje mi jako kdysi isuzu vehicross... interier bych tam hodil jako z vehicrossu s manuálem... a jedeeem

Tak sem do sebe obrátil flášu modrýho portugala, a pak sem zašel vedle na bar abych dostal inspiraci... + 3 pivka s mojí MD muzikou... co se Vám líbí za jméno? Protože tahle potvůrka si zaslouží mít jméno! ne zkratku debilů creativců z design studia... tak sem vymyslel vlastní.
-----------------------------------------------------------------------------
TOYOTA
1. RYBANA
2. SHERPA
3. RECESA
4. CYBERA
5. NOSTRA
6. SALUTA
7. CELICA CATANA (CUT 8G)
----------------------------------------------------------------------------
Z těhle těžce vymyšlených za 3 hodiny bych nechal
1. RYBANA
2. SHERPA
3. CYBERA
4. CELICA CATANA (CUT 8G)

No a už nevim... líběj se mi všechny a všechny laděj... :lol:
ObrázekObrázekObrázek
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

micron píše:michals> laserbeam to někde psal cca... jeho táta jí kupoval 2.0 GTi jako novou. Ale byly to pálky
micron,je to trochu jinak,tatík kupoval tenkrát novou Carinu,já koupil 2,0Gti skoro novou.Nejražší 185 byla za 1 480 000,182 byla levnější asi o 150,ale co pamatuju,tak i 1,6 šla přes mega 8) Akorát už nevím kterej to byl přesně rok,ale byly to ceny autorizovaných prodejcu toyota v čr.
Obrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Pro zajímavost u 6.G 1,8 když jsem si hledal aktuální hodnotu auta kvůli havarijnímu pojištění, tak mi to ukázalo výchozí cenu necelých 800.000,-Kč
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

Myfune píše:Pro zajímavost u 6.G 1,8 když jsem si hledal aktuální hodnotu auta kvůli havarijnímu pojištění, tak mi to ukázalo výchozí cenu necelých 800.000,-Kč
urcite zalezelo na vybave(dvoulitr jsem videl cenu nekde kolem mega a neco ale uz nevim kde..:D ) atd atd ale toto se mi zda tak nejak odpovidajici.. jinak tady neco je

http://translate.google.cz/translate?hl ... ota_Celica

s aktualnim kurzem by Carlos stal cca 700k a to Jen docela podrazil.. samo by to u nas stalo urcite vic...
Čelda 98'' GT (SS)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja bych chtel tuhle "novou MR2" Lotus Evora

Obrázek
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
aznoh24
Navigátor

Příspěvek od aznoh24 »

ty novy lotusy jsou fakt krasny!!!!
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Laser Beam píše:
micron píše:michals> laserbeam to někde psal cca... jeho táta jí kupoval 2.0 GTi jako novou. Ale byly to pálky
micron,je to trochu jinak,tatík kupoval tenkrát novou Carinu,já koupil 2,0Gti skoro novou.Nejražší 185 byla za 1 480 000,182 byla levnější asi o 150,ale co pamatuju,tak i 1,6 šla přes mega 8) Akorát už nevím kterej to byl přesně rok,ale byly to ceny autorizovaných prodejcu toyota v čr.
kolik mohl stat CS? :D ale na ten rok to sou opravdu palky :D
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Laser Beam
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laser Beam »

To máš pravdu,za to se dal tenkrát koupit krásnej dum,ale zas to byl dobrej pocit prohánět se s tím mezi feldama golfama,kadetama :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“