stenky> to sou samý žvásty co někdo někde píše... tahle příšerka RSC vznikla jako náhrada Celicy do Rallye v roce 2001, design je perfektní- jo ty boční blinkry (pozičky spíš- připomínaj mi 5g) jsou starší... no to by spravily čirý sklíčka že

Depo... ale prostě ten design je fantastickej, úžasnej, provokativní a nadčasovej... Jestliže jsme 10 let poté... ptám se kde je!!!! Prachů má toyota jak želez, ve F1 nejezdí... píšou bla bla že možná do rally... ať už přestanou mlžit! tenhle skvost čeká už 10 let jen na to aby začal znova natrhávat prdele všem v rally jako v 90 letech celica. Stejně jak mitsubishi tak subaru už jsou celkem out... je ten nejlepší čas přijít s timhle "agresivní rybka toyota" a znovu rotace stejně jako v 90 letech... nakopat všem zadky.
Exterierově nemá chybu. Navíc sem tohle auto poprvé viděl v Gran turismu 4 před pár lety a jak sem to viděl poprvý, tak sem teda čuměl! Kde kurňa je? Vyndejte už tuhle zbraň ze šuplíku.... zbytečně se na ní práší... chci jen tohle, nic jinýho by se celice nelíbilo... Jo a celica by chtěla aby se jmenovala tahle bestie po ní... a nebo Toyota RyBANa xCELL

a nebo RSC "Rybana Secret Celica" nebo jinak prostě Celica SHOckGUN, shoTgun (Shogun už má mitsubishi

) -ale Rybana mě napadlo jako první... tak to bude nejlepší, zní to hezky nostalgicky

si to patentuju asi a nebooo "Celica Best-IA" to by taky ušlo
Bych si na ní potřeboval šáhnout... pohladit jí... vyvolává ve mně pocity jako u tohodle komedianta

nemusim s ní hned jezdit, ale musim si jí pohladit...
http://www.youtube.com/watch?v=zHXi8h8H2VA
nebo TOYOTA NASTYCA (NASTY.CAT) trochu zase jako nastěnka

(nasty=nestoudná, protivná,zlomyslná) safra imponuje mi jako kdysi isuzu vehicross... interier bych tam hodil jako z vehicrossu s manuálem... a jedeeem
Tak sem do sebe obrátil flášu modrýho portugala, a pak sem zašel vedle na bar abych dostal inspiraci... + 3 pivka s mojí MD muzikou... co se Vám líbí za jméno? Protože tahle potvůrka si zaslouží mít jméno! ne zkratku debilů creativců z design studia... tak sem vymyslel vlastní.
-----------------------------------------------------------------------------
TOYOTA
1. RYBANA
2. SHERPA
3. RECESA
4. CYBERA
5. NOSTRA
6. SALUTA
7. CELICA CATANA (CUT 8G)
----------------------------------------------------------------------------
Z těhle těžce vymyšlených za 3 hodiny bych nechal
1. RYBANA
2. SHERPA
3. CYBERA
4. CELICA CATANA (CUT 8G)
No a už nevim... líběj se mi všechny a všechny laděj...