Jak je to s tím předěláním angličana?
Jak je to s tím předěláním angličana?
Ted zaciname stavet Murcielago na mr2 a premyslim o koupi pravostranne verze, da se to nejak v klidu predelat? Muzu ji mit za slusny penize, ale nevim, jestli se do toho poustet... Mate nekdo papiry na prodej nebo vite nekdo o nejakejch? Diky!
je to trocha zlozitejsie,, ale ide to,, musis vymenit celu prednu priecku,, je chytena az dole na podlahu,,, jo a musis mat pripravenu inu elektriku,, aj interierovu, aj ostatnu.. potrebujes novu napravu prednu,, novu pristrojovku europsku, a tiez sedacku potrebujes europsku,, to nieje nevyhnutne,, ide o nastavovanie. Nic viacej ma nenapada.
-
- Člen Týmu
ToyoCarE píše:este je jedna moznost,, je to trocha nebezpecna moznost,, ale ak by si nasiel tu emeru ktora ma nakufrovany zadok,, tak na stolici by sa to dalo z dvoch urobit jedna,, emera ma vyhodu,, zadok je totozny jak na europskej tak v UK,,, alebo tretia moznost,, pouzit tu z UK ako donor car
...poridit RHD jako donor car jsem udelal, de facto jediny duvod byly slusny disky kol, vsechno ostatni beru jako bonus...napr. : kozeny sedacky? co s nima? me absolutne neberou...volant tam byl nakej vselijakej

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak je to s tím předěláním angličana?
mohu ti prodat kompletní na přestavbu MR rv.1991 je na přihlášení (dovoz ze SRN) cena 45000,-kč, černá barva a nebo koupím to tvoje turbo , za kolik je na prodej???Sefi píše:Ted zaciname stavet Murcielago na mr2 a premyslim o koupi pravostranne verze, da se to nejak v klidu predelat? Muzu ji mit za slusny penize, ale nevim, jestli se do toho poustet... Mate nekdo papiry na prodej nebo vite nekdo o nejakejch? Diky!
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
k vidění v garážiSefi píše:Rad bych se na tu cernou koukl, je nekde k videni? Zrovna prodavam Volvo s80 T6, 200kW, nova prevodovka, cerna, cerna kuze s alcantrou, navigace, vyhrivany zidle, telefon, zatonovana, duplex remus... Vymnenil bych za peknou mr2 a doplatek, nebo nejaky druhy pro zenu

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, vala sa ale první revize a nebo - sekce prodej MR2 žlutá na přední kapotěElvis píše:...a nevala sa nahodou niekomu nepotrebny predny naraznik v garazi?
viz:
http://linpis.rajce.idnes.cz/100_FUJI/#DSCF0219.jpg
Protože to mám za sebou, můžu zodpovědně říct, že japonci měli to auto tehdy namalovaný v CADu a prostě ho zrcadlově obrátili včetně pinů v konektorech. Potřebuješ komplet palubku s ventilací, prsa se stěračema, řízení a ovladače ze dveří. Pokud chceš klimu, tak druhostranný trubky. Přátelsky mohu říct, že pokud si ochoten oželet vymoženosti jpn verze jako je automatická klimatizace s čidly a další "luxury equipment" je daleko jednodušší přehodit motor s převodovkou. Myslím, že plnotučnou předělávku se vším šudy mám u nás asi jen já, ale zase se mi podařilo ji oficiálně přes Toyotu přihlásit (tam mi řekli, že jsem první s jpn turbem v ČR).
konstrukce a stavba motorů
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.