Jak je to s tím předěláním angličana?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Sefi
Člen Týmu

Jak je to s tím předěláním angličana?

Příspěvek od Sefi »

Ted zaciname stavet Murcielago na mr2 a premyslim o koupi pravostranne verze, da se to nejak v klidu predelat? Muzu ji mit za slusny penize, ale nevim, jestli se do toho poustet... Mate nekdo papiry na prodej nebo vite nekdo o nejakejch? Diky!
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

je to trocha zlozitejsie,, ale ide to,, musis vymenit celu prednu priecku,, je chytena az dole na podlahu,,, jo a musis mat pripravenu inu elektriku,, aj interierovu, aj ostatnu.. potrebujes novu napravu prednu,, novu pristrojovku europsku, a tiez sedacku potrebujes europsku,, to nieje nevyhnutne,, ide o nastavovanie. Nic viacej ma nenapada.
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

= je zbytečné o tom uvažovat :)
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

este je jedna moznost,, je to trocha nebezpecna moznost,, ale ak by si nasiel tu emeru ktora ma nakufrovany zadok,, tak na stolici by sa to dalo z dvoch urobit jedna,, emera ma vyhodu,, zadok je totozny jak na europskej tak v UK,,, alebo tretia moznost,, pouzit tu z UK ako donor car
genuine_toyo
Člen Týmu

Příspěvek od genuine_toyo »

ToyoCarE píše:este je jedna moznost,, je to trocha nebezpecna moznost,, ale ak by si nasiel tu emeru ktora ma nakufrovany zadok,, tak na stolici by sa to dalo z dvoch urobit jedna,, emera ma vyhodu,, zadok je totozny jak na europskej tak v UK,,, alebo tretia moznost,, pouzit tu z UK ako donor car

...poridit RHD jako donor car jsem udelal, de facto jediny duvod byly slusny disky kol, vsechno ostatni beru jako bonus...napr. : kozeny sedacky? co s nima? me absolutne neberou...volant tam byl nakej vselijakej :( sterace naky z mototechny ;( ... to co je totozny s LHD rozeberu, ulozim, zbytek skonci ve srotu, prestavba RHD=>LHD je podle me neefektivni, vim, ze to delaji u mitsu EVO, snad i imprezy to jsou ale obycejny auta, MR2 neni normalni auto ;)) radeji venuji cas, prachy a energii nakymu dovozu z D, kterej pujde postavit od nuly, zatim(!) mam predstavu zacit dokonce uz opiskovanim ;))) no realita me asi usmerni ;) ... kazdopadne jednu peknou aboslutne originalni uz mam, takze se do ty doby se mam cim vozit ;)) ... asi tak
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak je to s tím předěláním angličana?

Příspěvek od kolja »

Sefi píše:Ted zaciname stavet Murcielago na mr2 a premyslim o koupi pravostranne verze, da se to nejak v klidu predelat? Muzu ji mit za slusny penize, ale nevim, jestli se do toho poustet... Mate nekdo papiry na prodej nebo vite nekdo o nejakejch? Diky!
mohu ti prodat kompletní na přestavbu MR rv.1991 je na přihlášení (dovoz ze SRN) cena 45000,-kč, černá barva a nebo koupím to tvoje turbo , za kolik je na prodej???
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Sefi
Člen Týmu

Příspěvek od Sefi »

Rad bych se na tu cernou koukl, je nekde k videni? Zrovna prodavam Volvo s80 T6, 200kW, nova prevodovka, cerna, cerna kuze s alcantrou, navigace, vyhrivany zidle, telefon, zatonovana, duplex remus... Vymnenil bych za peknou mr2 a doplatek, nebo nejaky druhy pro zenu :)
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Sefi píše:Rad bych se na tu cernou koukl, je nekde k videni? Zrovna prodavam Volvo s80 T6, 200kW, nova prevodovka, cerna, cerna kuze s alcantrou, navigace, vyhrivany zidle, telefon, zatonovana, duplex remus... Vymnenil bych za peknou mr2 a doplatek, nebo nejaky druhy pro zenu :)
k vidění v garáži :-) , jinak fotky v sekci prodej : stačí se podívat , mám na prodej 3ks , žlutá a dvě černé , hledám MRku v turbu na přestavbu
Sefi
Člen Týmu

Příspěvek od Sefi »

Odkud vlastne jsi, chtelo by to videt na vlasni oci:)
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

...a nevala sa nahodou niekomu nepotrebny predny naraznik v garazi? :)
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Elvis píše:...a nevala sa nahodou niekomu nepotrebny predny naraznik v garazi? :)
ahoj, vala sa ale první revize a nebo - sekce prodej MR2 žlutá na přední kapotě

viz:
http://linpis.rajce.idnes.cz/100_FUJI/#DSCF0219.jpg
Marat
Člen Týmu

Příspěvek od Marat »

Protože to mám za sebou, můžu zodpovědně říct, že japonci měli to auto tehdy namalovaný v CADu a prostě ho zrcadlově obrátili včetně pinů v konektorech. Potřebuješ komplet palubku s ventilací, prsa se stěračema, řízení a ovladače ze dveří. Pokud chceš klimu, tak druhostranný trubky. Přátelsky mohu říct, že pokud si ochoten oželet vymoženosti jpn verze jako je automatická klimatizace s čidly a další "luxury equipment" je daleko jednodušší přehodit motor s převodovkou. Myslím, že plnotučnou předělávku se vším šudy mám u nás asi jen já, ale zase se mi podařilo ji oficiálně přes Toyotu přihlásit (tam mi řekli, že jsem první s jpn turbem v ČR).
konstrukce a stavba motorů
www.marat.cz
8x národní rekord ve sprintu na 400m
mr2, exige, crx awd, eclipse gsx, 200sx aj.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to ziram ze to u nas slo prihlasit, u nas vetsinou bez hodne penez nejde nic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „MR2“