Toyota Avensis 1.8 VVT-i 95kw,rv 2005-2006

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
ToyDrive
Manager Týmu

Příspěvek od ToyDrive »

Do toho bych nesel.
Dle meho konzervativniho nazoru plyn kur.. motory.
Mel bych strach, ze je to pred smrti.
CarinaE Sedan '97 1,6 16V (78kW) prvni laska
Avensis Combi '07 1,8 16V (95kW) + MR2 '03 (103kW) soucasnost
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Ja by to tiez nebral, majitel vedel preco sa toho zbavuje - LPG nefuguje alebo blbo. Nikto nevie, co za "firma" na LPG sa v tom rypala.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

no mě řikal že to s motorem nemá nic společnýho že to funguje ale že to škube a nema to takovej tah,že by prej stačilo jen pročistit filtry,že tam muže bejt i starej plyn..nebo to lpg upe odstranit...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

repinho píše:no mě řikal že to s motorem nemá nic společnýho že to funguje ale že to škube a nema to takovej tah,že by prej stačilo jen pročistit filtry,že tam muže bejt i starej plyn..nebo to lpg upe odstranit...
Pokud to dobře funguje na benzín, je to jen v tom zařízení pro LPG. Rozhodoval bych se podle ceny...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

zas tomu tak nerozumim tak sem se tu radši zeptal,mě řek že to na benzin jezdí normálně..je to už model po faceliftu,cena jen 205tis,řikal že to prodává že už je to pro něj malý(tři děti,pes...) že si koupili ted 7 místnej ford galaxy a na tohle nespěchá tak proto tak levně prej...
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

repinho píše:zas tomu tak nerozumim tak sem se tu radši zeptal,mě řek že to na benzin jezdí normálně..je to už model po faceliftu,cena jen 205tis,řikal že to prodává že už je to pro něj malý(tři děti,pes...) že si koupili ted 7 místnej ford galaxy a na tohle nespěchá tak proto tak levně prej...
Teď se dívám že jde o 11/2006 černý kombík....někde jsem ho zahlédl, ale ta nízká cena tam byla nějak podmíněná - leasing, úvěr ? , nebo se pletu? Určitě si to nechej zkouknout a odzkoušet někým, kdo ví vo co GO.
CommonUser
Věčnej rejpal

Ako myslis ... su to tvoje prachy.
Ja som kupoval benzinoveho japanika (no flame !), aby sa v tom nikto nemusel vrtat. A noveho, aby som mal istotu, ze sa v tom naozaj nikto nevrtal.
Ak sa mi posere aj tato kara. Tak si budem kupovat auta podla farby :lol:

Podla mna LPG je zasah do motorovej casti a dokonca ani nefunguje.
Skus sa aspon previest. Ziadne trhanie na benzin nemozes citit.
repinho píše:řikal že to prodává že už je to pro něj malý(tři děti,pes...) že si koupili ted 7 místnej ford galaxy a na tohle nespěchá tak proto tak levně prej...
Ak niekto nepotrebuje rychlo predat, tak nemusi dat nizku cenu ... to je nejaka zvratena logika toho dotycneho.
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

CommonUser píše:Ako myslis ... su to tvoje prachy.
Ja som kupoval benzinoveho japanika (no flame !), aby sa v tom nikto nemusel vrtat. A noveho, aby som mal istotu, ze sa v tom naozaj nikto nevrtal.
Ak sa mi posere aj tato kara. Tak si budem kupovat auta podla farby :lol:

Podla mna LPG je zasah do motorovej casti a dokonca ani nefunguje.
Skus sa aspon previest. Ziadne trhanie na benzin nemozes citit.
repinho píše:řikal že to prodává že už je to pro něj malý(tři děti,pes...) že si koupili ted 7 místnej ford galaxy a na tohle nespěchá tak proto tak levně prej...
Ak niekto nepotrebuje rychlo predat, tak nemusi dat nizku cenu ... to je nejaka zvratena logika toho dotycneho.
:lol: :lol: ...máš pravdu a zdravím tě..
CommonUser
Věčnej rejpal

kar202 píše: :lol: :lol: ...máš pravdu a zdravím tě..
Ja mam dycky pravdu ! Na to si este nekapol ? :) :D :lol:

:tongue: Zdravim Vsetin ! :lol:
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

CommonUser píše:

.... :lol: tak na to ještě ne :lol: . ...já jsem Ostravák :lol: , pokud ten Vsetín nebyl jinotaj... :idea:
CommonUser
Věčnej rejpal

kar202 píše:
CommonUser píše:

.... :lol: tak na to ještě ne :lol: . ...já jsem Ostravák :lol: , pokud ten Vsetín nebyl jinotaj... :idea:
Toz, ty si mna zasek odhalil :lol: Enem jsem chtel vedet, kde pak to je - u Vody :satisfied:
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

kar202 píše:
repinho píše:zas tomu tak nerozumim tak sem se tu radši zeptal,mě řek že to na benzin jezdí normálně..je to už model po faceliftu,cena jen 205tis,řikal že to prodává že už je to pro něj malý(tři děti,pes...) že si koupili ted 7 místnej ford galaxy a na tohle nespěchá tak proto tak levně prej...
Teď se dívám že jde o 11/2006 černý kombík....někde jsem ho zahlédl, ale ta nízká cena tam byla nějak podmíněná - leasing, úvěr ? , nebo se pletu? Určitě si to nechej zkouknout a odzkoušet někým, kdo ví vo co GO.
jojo je to černej kombík,Kar. Vary,cena neni ničim podmíněná,je pevná 205tis.....nevim co si o tom myslet no... :(
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

repinho: To neví takhle na dálku nikdo. Cena je moc dobrá. Chce to prostě prověřit. Určité riziko vždy zůstane, ale vzhledem k té ceně, je tam i případná rezerva na méně závažnou opravu. Musíš zvážit sám.
repinho
Řidič

Příspěvek od repinho »

když bych lpg vymontoval nebo popřípade opravil muze to být i ok ne??ToyDrive tu psal ze lpg motory kurví,tak nevim...
Naposledy upravil(a) repinho dne stř 26.01.2011, 18:30, celkem upraveno 1 x.
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

repinho píše:když bych lpg pripadne i vymontoval nebo popřípade opravil muze to být i ok ne??ToyDrive tu psal ze lpg motory kurví,tak nevim...
Uvažuješ dobře, já bych přemýšlel úplně stejně. A motory to nijak nekurví. Kdysi jsem to zaváděl v jedné fabrice a zkušenosti dobré. Pravda, bylo to v době, kdy bylo hnědé uhlí ještě dřevem :lol: , technologicky trochu jinde, ale principy furt stejné. Pokud jseš hráč, může to být dobrý kup. Pořádně prověřit ale platí....
Odpovědět

Zpět na „Avensis“