celda gti, bazar

vše ohledně modelové řady Celica
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

na fotkach krasavice nasel jsem i nejake dalsi na klubovych strankach, ale motor tam neni no a z interieru jenom zadni sedacky.... jsem s nim v kontaktu, mam znameho ktery mluvi polsky ktery semnou pojede, tak jestli poridim tak se hned pochlubim...
HBOSS
Řidič

Re: re

Příspěvek od HBOSS »

Celi-johnny píše:a proc myslis ze je odhlasena? mam to chapat tak ze nejde dojet na polskych znackach a smlouve o prodej?ja prave myslel ze totak udelam... mam to 100km coz je nic noo ale nevim moc o nekom kdo by mi pujcil odtahovku
jinak stenky je to ona no:D
Protože vůz můžeš odhlasit jenom v místě bydliště,tak nevím jak bys to provedl kdyby jsi na značkách přijel,pak mu to tam zas posílat,nevím no.?A při přihlašování ty v CZ musíš mít odhlášenej techničák,aby ti udělali novej.Jinak neudělaj
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

aha, chapu no.. budu to muset vymyslet nejak, dik za radu
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

uz si nakupil GTi? Vsimam ze z inzeratu zmizla :)
Obrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

tak z inzeratu zmizela nevim teda proc, dneska jsem tam zrovna byl ... klucina ferovy mluvil na rovinu co s autem je co s nim neni, co se tyce exterieru lak pecka fakt super, vsechny dily licovaly az na blatnik u spolujezdce ale tak snad kazda takova celda ma neco za sebou, interier docela poniceny kozene sedacky potrhane atd, jinak vsechna el. fungovala..no co bylo horsi koroze vyfuku a v dira v takove te spojce oprava za par kacek, brzdy ok jela pekne... no akorat tam nam potom vysvetloval vec kterou jsem moc nepochopil ze kdyz menil olej tak mu nekde prosakoval ale ze pri jizde to nedela tak jsem to moc nepochopil ale nijak unik oleje jsem nezjistil, pod vickem od oleje lehky mazut, ale motor nekouril...ale slo z toho auta citit ze tam je hodne veci vymenenych, ze je to takova skladacka, interier spinavy.. takze jsem odjel s tim ze to jeste probereme na mailu, a rozhoduju se nevim, no chtel bych jit s cenou dolu anebo jeste pockam co se vyroji po zime.. ale na pohled krasna celka..:)
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Pokud je to ta co myslim (cerna z polska myslim na krasnej kolech) tak exterier opravdu bomba! ale podle toho co pises bych sel opravdu s cenou dolu... unik oleje jak tvrdi muze byt prkotina ale taky vazna vec a nad ponicenym interierem se taky neda mavnout rukou.. nektery veci se opravdu spatne hledaj.. ale preju hodne stesti pri vyberu ;)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

ten interier me trapi asi nejmin popravde, radicku a volant bych si dal svuj ktery jsem mel na celde byvale a na sedacky bych mel znameho calounika, spis ty plasty atd bylo videt ze to bylo rozebirane takze uz to tak nepasovalo, taky trochu tahla doleva tak nevim jestli jenom geomka nebo neco vaznejsiho, navic ty pekne kola jsou Roty a chce za ne priplatek no, nejvic me stve motor protoze az tak moc jsem z toho nevysledoval, motor nezdrave nekouril a tahal sel pekne do otacek a lil tam pry jenom plnou syntetiku...mozna bych mel jet jeste s nejakym mechosem nebo to koupit ale s nejakou slevou a pocitat s tim ze to usetrene pujde do motoru, co ja vim muze to byt prkotina treba jenom tesneni ale nemusi noo
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

dost interierových veci z GTI (plasty atd ) by se tu u mne nasly..
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

ok, beru kdyztak na vedomi :wink:
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

tak mi na mail jeste napsal, co se tak bavime o tom motoru ze olej mu prosakuje v miste rozvodu, ze kdyz nejaky jeho mechanik menil rozvody tak nevymenil tesneni rozvodu - jak to je u 3sge s rozvodama? tim mysli tesnici krouzek na vacce? nebo asi z napinaku ze to prosakuje?
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

nie, tam su dva simeringy na vackach, odtial to tecie..
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
kracken
Řidič

Příspěvek od kracken »

pripadne gufero na kluke....
ale pri vymene ktorehokolvek je to robota, ako pri vymene rozvodov...
„ıɯɐɥou ǝɹoɥ ǝɾ ʇoʍız ɾoɯ ʎlǝɔ ǝz ʇıɔod ɯɐɯ ʎpǝʞǝıu”
Odpovědět

Zpět na „Celica“