celda gti, bazar

vše ohledně modelové řady Celica
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

celda gti, bazar

Příspěvek od Celi-johnny »

zdravim nevite nekdo neco nahodou o teto celde? mam to trochu z ruky se na ni jet podivat...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8319906
diky
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Je to švýcarka... sestřička... a mam dojem, že v ní jezdil nějakej playboy, nebo playboyka co má ráda králíčky, teda zajíčky :lol: Ty povlaky na opěrkách hlavy mi zbyly podobný z eclipse s logem mitsubishi... je to šílenost tohle mít v autě... to já si je dám občas na hlavu, jako čepici (vypadáš pak jak doktor mitsubishi ) :lol:

Je zabydlený, takže to vypadá že ho někdo měl dýl, což je v pohodě... nebyl prase- volant je neošmatanej a nezničenej, sedačky vypadaj taky slušně- i když na tom zásadním - demoličním místě fotka chybí... to madlo na dveřích mohli umejt... Ale exterier vypadá v pohodě... neni z čeho vybírat- 5g pěkný 2.0 jsou zabraný... Ale vypadá, že je v pohodě. Až na těch 150t km... to mi nesedí... nejsou tam fotky motoru... to mi taky nesedí jaksi...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

jo taky jsem si vsiml ze volant ok a tak , na fotkach lak nevypada zle, playboy je jasny no:D jinak 150 to asi nema to bude osetrene uz, tezko rict mohla by byt ok, jeste premyslim na hondou prelude....
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

hádám že byla i bořená, resp ten přední nárazník neni origo a foto z motoru chybí, jinak toho podle fotek člověk moc nepozná, jen sem si všiml že je dotrhaná loketní opěrka
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

gardielld: jojo 99% vozů obdobný kategorie ze švýcar byly všechny lehce ťuklý... jinak by je švajcar neprodal... pokud je to slušně opravený, nevadí... co si budem namlouvat všechny 5g celicy co jezděj už dostaly ťufku... to neni na škodu... jen jestli to opravoval solidní člověk, ne lempl... to je pak jiná
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ta opěrka je jen vtipnej detail... navíc je tam silueta anděla (no já jí tam vidim)... a myslim že nebude pod ní odřená, ale jen je to další dekorativní blbina "zabydlená" :lol: pár kaček i kdyby byla...
ObrázekObrázekObrázek
Adamič
Člen Týmu

mam gti za 30

Příspěvek od Adamič »

čau mam to samý jen je to dovoz tak se musí přihlasit. cena je 30,nepřihlasena,velmi slušnej stav po duchodcich, mail je adam.feu@seznam.cz jsem od rokycan. fotky mozno..
Adamič
Člen Týmu

oprava..

Příspěvek od Adamič »

PO PADESATILETEJCH DUCHODCÍCH :idea:
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

nekupoval uz nekdo auto v polsku? mam vyhlidnutou jednu celdu gti - ok beru ze polaci maji horsi cesty a ze to jsou prasata ale chtel bych se jet na ni podivat protoze to mam kousek, no kdybych ji nahodou koupil jak to je... normalne se sepise smlouva, prijedu s tim k nam zajdu na evidencku, udelam stk, zaplatim eko a prihlaseni, spzky, pojisteni a muzu frcet? nebo tam jsou jeste nejake poplatky? diky za rady
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ak je to ta cierna klubova s GT4 kapotou tak ta zabijem johny!!!!!
Obrázek
HBOSS
Řidič

Re: re

Příspěvek od HBOSS »

Celi-johnny píše:nekupoval uz nekdo auto v polsku? mam vyhlidnutou jednu celdu gti - ok beru ze polaci maji horsi cesty a ze to jsou prasata ale chtel bych se jet na ni podivat protoze to mam kousek, no kdybych ji nahodou koupil jak to je... normalne se sepise smlouva, prijedu s tim k nam zajdu na evidencku, udelam stk, zaplatim eko a prihlaseni, spzky, pojisteni a muzu frcet? nebo tam jsou jeste nejake poplatky? diky za rady
Největší problém bude dojet,pač auto je určitě odhlášené,tak jestli chceš po vlastní ose,musíš sehnat převozý značky,nevím jak to maj v polsku,nejjednodušší na plaťáku dovízt hnedka hodit na technickou a pak už ti může auto stát před barákem a jenom budeš lítat s papírama a čekat :) v Německu stojí převozky myslím 60 Eček,možná už zdražili,ale kde to v polsku sehnat,to nevím?Nikdy nebyl tam
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
mweirdo
Člen Týmu

Příspěvek od mweirdo »

kdyz jsem chtel koupit celicu ve svycarsku, tak mi bazarista psal, ze mi mohou dat exportni znacky za 250 EU, ktere plati mesic
Celica 1.8 VVT-i 2001
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

mweirdo píše:kdyz jsem chtel koupit celicu ve svycarsku, tak mi bazarista psal, ze mi mohou dat exportni znacky za 250 EU, ktere plati mesic
Jo jo,pak jsou eště týdenní,ale jak říkám,znám to jenom z německa...V Polsku si můžou říkat co chtěj si myslím :) Nejjednodušší asi ten plaťák a dovízt to natom,nemusí se nic oběhávat a tak..záleží ale jaká dálka no
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

a proc myslis ze je odhlasena? mam to chapat tak ze nejde dojet na polskych znackach a smlouve o prodej?ja prave myslel ze totak udelam... mam to 100km coz je nic noo ale nevim moc o nekom kdo by mi pujcil odtahovku
jinak stenky je to ona no:D
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

tak ju bez skontrolovat ked to mas na skok lebo je fakt pekna (iked fotky interieru a motora chybaju..)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“