S tymto suhlasim a uz sa nebudem vyjadrovat k dieslom, kedze su majitelia prilis haklivi.m5t píše:To je nějaká blbost, kam se vytratí těch 108kW. Já mám sice automat a ten podřazuje jen při zahájení předjíždění(což je logické) a na hodně velkém stoupání. Chvíle kdy jdou otáčky přes 3000 mám vzácné a i tak to jsou vteřiny. Kup si co chceš,ale já su rád za benál a nemusím se starat kde a co tankovat,jaké aditivum,proč to zase kouří,který filtr je zas ucpaný,kam mi mizí tlaky nebo "to turbo dneska nějak divně kvílí" Přeji ti abys tady pak nemusel zakládát vlákno a debatil tu jen nad pitomosti kde koupit levněji než v Toy apoddave456 píše:..........., je tam napsáno, že i při menším stoupání na dálnici je nutné podřazovat a hodnotí to negativně. .........
S tym tahanim do kopca - uz som to niekde spominal, ze 6ka je tazka. Pri 150 km/h toci len 3500, mozes si to prepocitat sam, kolko by bolo pri 6500 (pomozem ti 270). Kolko toci 2.0D pri 150 km/h ? Zeby 3000 ? Cize dieslu uz krutak rapidne pada ...
Suhlasim s tym, ze pri 100 - 120 km/h je 6ka do kopca slaba, pri zatazeni (tak testuje ADAC, nemecke auto musi vyhrat - dnesna moda turbo benalov).
A zaroven tvrdim, ze pri 150 km/h nepodradim ani hore dialnicou od Salzburgu, pri zatazeni do 300 kg a drzi rychlost.
Kazdy pinda, ze benale maju len 5ku a vela tocia na dialnici, ked tam daju 6ku, tak je to slabe do kopca. Tazko vyhoviet. Tak tam drz 5 ku. Dnes zdaleka neplati, ze otacky = spotreba.
Ak teda veris ADACu - tah do kopca, tak ver aj spotrebe.
Kup diesel a hotovo. Nikto ta nikdy nedonuti kupit co nechces.
Len tu nepis prosim ta, ze benal je hlucny vseobecne, ked si to jazdil len vo Verse, ktoremu najvacie minus davaju prave hlucnost (napr. www.auto.cz).