Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
aby toho nebylo malo selhaly brzdy - zitra jsou prevzdusnit , snad to bude jenom tim a zpravi se to, jen aby to nebyl valec , by me zajimalo co se s tim stalo mrcha jedna , proslapnu pedal ,kdyz chci brzdit tak slapanim natlakuju takze to je znamka zavzdusneni asi nejspis , prevodovka stale bez 4teho stupne - neni cas , za chvily to asi hodim z toho srazu
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Tak zanovni malo orezla nadrz je doma - diky MichalS , trubku k nadrzi dostanu od otce k narozeninam az si je objednam, gumove uz jsem si poridil od gumexu i kdyz pouzit se da i ta na nadrzi , jen doufam ze nezkurvim konce trubek pod autem , a zbytek se uvidi , temer jako nove - to budou mit na technicky radost , dale jsem poridil od Froga trubkove svody na 4AFE , takze prijdou taky navarit a litinu nechci ani videt , v "donor" karu jsem nasel zanovni ( 10tis.km ) spojku Exide takze mam cely auto za cenu spojkovi sady , plus novy rozvody ale remen asi preskocil protoze ma zkouhli dva zuby ze z nich koukaj dratky takze prijde koupit novy az bude cas , ceka me vymena oleje - kterej porad nezere , prevodovka prijde na radu pote i s rizenim , a az bude leto tak zacnu obrabet ten donor car a do dvou let pocitam ho prestavim a vymenim za soucasny - hmm smele plany
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jj uz jednou , ale to bylo aspon mimo parkoviste kde zlodeji radi celkem casto, tady to nebyl zlodejskej umysl , navic nemam pratele ani nepratele takze nevim proc , asi fakt z dlouhe chvile, asi si pujcim ve skole luk na kterym strilim a pujdu na nocni lov
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pavo.B. píše:jj uz jednou , ale to bylo aspon mimo parkoviste kde zlodeji radi celkem casto, tady to nebyl zlodejskej umysl , navic nemam pratele ani nepratele takze nevim proc , asi fakt z dlouhe chvile, asi si pujcim ve skole luk na kterym strilim a pujdu na nocni lov
a do zátylku
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To je ale kokot... kamera tam asi nebyla co ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz