E12 převodovka- řazení 3.stupně
E12 převodovka- řazení 3.stupně
Ahoj, mám E12, 1,4, r.v.2006, mám problém s řazením 3.- nahoru z 2. je bez problémů, ze 4. tam neskočí, až na podruhé, někdy jenom s meziplynem, najeto 53.tis km. Díky za názory

toyota corolla 1,4 VVTi 2007

Ahoj, co myslis pod pojmom zaradit az na druhy krat ? Na mojej karoline mam zasa problem zaradit 2ku, pri rozbehu ked je motor studeny. Po zohriati vsetko ide ako ma...aj ked radenie sa mi celkovo zda trochu tazkopadnejsie.  Pytal som sa na to v Toyota servise a vraj je to u Corolly normalne, treba si zvyknut .. 

Corolla E12 1,6 VVTi Sol

Ahoj, ještě tak před 3-5tis km bylo všechno OK, teď ze 4 to tam prostě na 3 nedostanu ani silou, tak vyradím neutrál, vyšlápnu spojku znovu a už ji tam zaradím. Zajímavé je to, někdy tam skočí bez problémů. Z 2 na 3 jsem nikdy neměl potíže. Díky moc.pele píše:Ahoj, co myslis pod pojmom zaradit az na druhy krat ? Na mojej karoline mam zasa problem zaradit 2ku, pri rozbehu ked je motor studeny. Po zohriati vsetko ide ako ma...aj ked radenie sa mi celkovo zda trochu tazkopadnejsie. Pytal som sa na to v Toyota servise a vraj je to u Corolly normalne, treba si zvyknut ..
toyota corolla 1,4 VVTi 2007