E-11 zadní nárazník rezonuje

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Michal_F6
Věčnej rejpal

E-11 zadní nárazník rezonuje

Příspěvek od Michal_F6 »

Ahoj, potřeboval bych poradit jak přitáhnout zadní nárazník u E 11 3dv. Když brzdím motorem, tak kolem 2 t. začně šíleně rezonovat, až jsem se z počátku lekl, že mi upadl výfuk. Zkoušel jsem se tam dostat přes kufr, ze spod auta, ale nedaří se. nevím jak je to řešené, možná by mi pomohl obrázek s rozkreslenými úchyty. nevíte někdo jak při sobě drží tak spodní lakovaná a horní nelakovaná plastová část? Prostě kde to vypodložit, utáhnout, předělat apod. aby to přestalo?

díky moc

Michal
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

si si isty ze je to NARAZNIK????? ja som si raz na mojom aute, tom istom, nacuval na vyjebanom obrubniku vyfuk-ten sa ohol a taaaaaaaak rezonoval pri urcitych otackach, lebo sa opieral o nosny ram karoserie...
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

je to nárazník, protože když jsem si nechal podržet plyn aby to tak rezonovalo a šel jsem se podívat co to vlastně dělá, tak při přidržení nárazníku to přestalo. výfuk je tam nový relativně chvilku, ten to nebude.
Ducati Monster 821 - fun
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejavu »

Zdar, vyřešils to nějak? Mně to zas drčí, když jedu po kostkovici... Docela brutus... Až sem si myslel, že jsem si nezavřel páté dveře... Jenže jsem to prolezl až do "úschovny" na hever, ale pachatele drnčení jsem taky nenašel...
Michal_F6
Věčnej rejpal

vyřešeno

Příspěvek od Michal_F6 »

Takže řešení bylo víceméně jednoduché. Zjistil jsem, že rezonování začalo až po montáži střední části zadního spojleru pod nárazník. Problém byl, že úchyt se dotýkal výfuku a ten v určitý moment rozklepal celý nárazník. upilování přečnívající části vše vyřešilo. Kažopádně moc všem děkuji za rady a především Palovi za podrobný návod k demontáži zadního nárazníku.

Michal_F6
Ducati Monster 821 - fun
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

no vidis, predsalen sa NIECO dotykalo vyfuku
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Palos
Manager Týmu

Re: vyřešeno

Příspěvek od Palos »

Michal_F6 píše:Takže řešení bylo víceméně jednoduché. Zjistil jsem, že rezonování začalo až po montáži střední části zadního spojleru pod nárazník. Problém byl, že úchyt se dotýkal výfuku a ten v určitý moment rozklepal celý nárazník. upilování přečnívající části vše vyřešilo. Kažopádně moc všem děkuji za rady a především Palovi za podrobný návod k demontáži zadního nárazníku.

Michal_F6
He. nemáš zač.Buď rád že to byla jen taková békovina.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Odpovědět

Zpět na „Corolla“