Ahoj, potřeboval bych poradit jak přitáhnout zadní nárazník u E 11 3dv. Když brzdím motorem, tak kolem 2 t. začně šíleně rezonovat, až jsem se z počátku lekl, že mi upadl výfuk. Zkoušel jsem se tam dostat přes kufr, ze spod auta, ale nedaří se. nevím jak je to řešené, možná by mi pomohl obrázek s rozkreslenými úchyty. nevíte někdo jak při sobě drží tak spodní lakovaná a horní nelakovaná plastová část? Prostě kde to vypodložit, utáhnout, předělat apod. aby to přestalo?
díky moc
Michal
E-11 zadní nárazník rezonuje
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
E-11 zadní nárazník rezonuje
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
si si isty ze je to NARAZNIK????? ja som si raz na mojom aute, tom istom, nacuval na vyjebanom obrubniku vyfuk-ten sa ohol a taaaaaaaak rezonoval pri urcitych otackach, lebo sa opieral o nosny ram karoserie...
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
je to nárazník, protože když jsem si nechal podržet plyn aby to tak rezonovalo a šel jsem se podívat co to vlastně dělá, tak při přidržení nárazníku to přestalo. výfuk je tam nový relativně chvilku, ten to nebude.
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
vyřešeno
Takže řešení bylo víceméně jednoduché. Zjistil jsem, že rezonování začalo až po montáži střední části zadního spojleru pod nárazník. Problém byl, že úchyt se dotýkal výfuku a ten v určitý moment rozklepal celý nárazník. upilování přečnívající části vše vyřešilo. Kažopádně moc všem děkuji za rady a především Palovi za podrobný návod k demontáži zadního nárazníku.
Michal_F6
Michal_F6
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
Re: vyřešeno
He. nemáš zač.Buď rád že to byla jen taková békovina.Michal_F6 píše:Takže řešení bylo víceméně jednoduché. Zjistil jsem, že rezonování začalo až po montáži střední části zadního spojleru pod nárazník. Problém byl, že úchyt se dotýkal výfuku a ten v určitý moment rozklepal celý nárazník. upilování přečnívající části vše vyřešilo. Kažopádně moc všem děkuji za rady a především Palovi za podrobný návod k demontáži zadního nárazníku.
Michal_F6
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm