Snížení výkonu se sportovním filtrem není problém - stačí když se umístí tak blbě, že saje teplý vzduch od motoru. Zkušenost ze Supry mám takovou, že po swapu za Green filtr auto jelo tak špatně, že jsem to zase rychle vyměnil zpátky - vrtule mi hrnula teplej vzduch od chladiče přímo do filtru. Jelikož jsem zatím nevyřešil odstínění, mám tam pořád sériovej filtr, ale pochopitelně ho časem tím sportovním filtrem nahradím. Vložky do origo airboxu tento problém řeší elegantně, odstínění se už nemusí nijak řešit, nevýhodou je, že ty originální boxy mívají často omezený přívod vzduchu.

) a gumy zadních stabilizátorů.Tlumiče jsou Kayaba excel G - spokojenost.Jediné co mě teď torchu trápí je klepaní z motoru (typuju ventily) a uvažuju jestli to nemůže být svíčkama (Brisk DOR15LGS),zkusím výměnu za doporučené NGK BKR5EYA.Klepání se ozývá při teplém i studeném motoru, pouze v průběhu jízdy při prudké akceleraci (akceleruji až jsou otáčky kolem cca 3000) - rozhodně motor nepodtáčím.A ještě jedna věc mě trápí a to je pukání ozývající se někde z přední nápravy při jízdě v zatáčce + nerovnost.Potom se to samé ozývá i při manévrování na místě (typuju čep ramene). Do toyotky jsem vrazil za 7 měsíců cca 20000,- bez pohonných hmot(pneu,servis,díly,oleje,filtry,náplně,auto kosmetika...).Za ty prachy to ale stojí, jsem spokojený.Spotřeba v městském provoze je v půměru 6,7 a to je super, protože údaje jsou převážně ze zimního období.Pojistka je celkem nízká a výkon auta dostačující
 ) a gumy zadních stabilizátorů.Tlumiče jsou Kayaba excel G - spokojenost.Jediné co mě teď torchu trápí je klepaní z motoru (typuju ventily) a uvažuju jestli to nemůže být svíčkama (Brisk DOR15LGS),zkusím výměnu za doporučené NGK BKR5EYA.Klepání se ozývá při teplém i studeném motoru, pouze v průběhu jízdy při prudké akceleraci (akceleruji až jsou otáčky kolem cca 3000) - rozhodně motor nepodtáčím.A ještě jedna věc mě trápí a to je pukání ozývající se někde z přední nápravy při jízdě v zatáčce + nerovnost.Potom se to samé ozývá i při manévrování na místě (typuju čep ramene). Do toyotky jsem vrazil za 7 měsíců cca 20000,- bez pohonných hmot(pneu,servis,díly,oleje,filtry,náplně,auto kosmetika...).Za ty prachy to ale stojí, jsem spokojený.Spotřeba v městském provoze je v půměru 6,7 a to je super, protože údaje jsou převážně ze zimního období.Pojistka je celkem nízká a výkon auta dostačující   .Tak ať Vám auta slouží a hurá do sezóny
 .Tak ať Vám auta slouží a hurá do sezóny