Stupdni zavada 7G - sterace stale stiraji

vše ohledně modelové řady Celica
Petan-7g
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan-7g »

Kenne píše:
Petan-7g píše:At si usetrim cas, poradis, jak sundat origo volant s airbagem a ten plast pod volantem? Musi volant dolu?
ja volant teda nesundaval, ten plast okolo volantu drzi tusim na 3 srouby, dva hore a jeden dole a pak ten plast rozpulis, ten vrchni me sel hur sundat, ale sel a ta packe tam je tusim jen nejak nacvaknuta, takove to jisteni plastove
Díky ta radu, mrknu na to, jak bude cas.
Pavel Liška
Věčnej rejpal

stupidní závada 7g stěrače stále stírají

Příspěvek od Pavel Liška »

Měl jsem stejnný problém-příčina,poškozená izolace drátu stěrače.
Sutech
Řidič

Příspěvek od Sutech »

Já myslím,že je to genialitou konstruktérů Celicy..prostě nastal čas hnusnýho počasí,tak ti to satelitem zapínaj,abys nemusel sám :shock: Toho si važ,to nikdo z nás nemá :!: :!: :!:

CELICA FOREVER :alian:
Kk
Manager Týmu

Příspěvek od Kk »

Já mám takovej pocit, že jsem viděl stejný páčky v ňákým jiným autě, ale nevím jakým (??? Suzuki ???). Jestli by nevyšla levnějc, kdyby pasovala a bylo to páčkou :?:
Celica 7g TS
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

stěrače stírají, jooo ostřikovače ostřikují... jooo klakson troubí... ? troubí... jedeeem :lol: :lol: ale vtipná závada jako... když se to člověka netýká tak je to fakt sranda :lol: :lol: já zase musim vyzkoušet ostřikovač zadního okna... pořád 9 let mam dojem, že nefunguje... nikdy se mi nepovedlo ho zprovoznit... ta páčka je zajímavá... těch funkcí je tam na mě až moc... ale jak jsem jí zkoumal po 9 letech detailnějc, možná že sem jí nepochopil a ten ostřikovač funguje... jen to neumim přesně zmáčknout nebo otočit nebo obojí... :lol: :lol: :lol: ne že bych to někdy potřeboval, vlastně je tam úplně zbytečně... ale zaměřim se na něj a uvidíme... :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Petan-7g
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan-7g »

micron píše:stěrače stírají, jooo ostřikovače ostřikují... jooo klakson troubí... ? troubí... jedeeem :lol: :lol: ale vtipná závada jako... když se to člověka netýká tak je to fakt sranda :lol: :lol: já zase musim vyzkoušet ostřikovač zadního okna... pořád 9 let mam dojem, že nefunguje... nikdy se mi nepovedlo ho zprovoznit... ta páčka je zajímavá... těch funkcí je tam na mě až moc... ale jak jsem jí zkoumal po 9 letech detailnějc, možná že sem jí nepochopil a ten ostřikovač funguje... jen to neumim přesně zmáčknout nebo otočit nebo obojí... :lol: :lol: :lol: ne že bych to někdy potřeboval, vlastně je tam úplně zbytečně... ale zaměřim se na něj a uvidíme... :lol:
Já nevím, já zadní ostřikovač pochopil hned při prvním dešti :-)))))))
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

no na 5g je to zadní okno dost vyboulený, takže se tam kapky absolutně nedržej... ta páčka je ale fakt zvláštní... nebo je taky možný že jsou ucpaný ty trysky... špendlík
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

micron píše:no na 5g je to zadní okno dost vyboulený, takže se tam kapky absolutně nedržej... ta páčka je ale fakt zvláštní... nebo je taky možný že jsou ucpaný ty trysky... špendlík
nebo je nekde skripla hadicka , nebo nekdo schvalne hadicku ucpal , nebo menil cerpadlo a sehnal jen s jednim vystupem , milion nebo :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Aspoň u corolly je to tak, že zadní stěrač a ostřikovač se řídí otáčením páčky (tak jak na levé světla). Když se to při vypínání zadního stěrače "přetočí" ještě o kousek dál, měl by sepnout ostřikovač. Mě to teda nefungovalo, protože jsem měl vadný ventil, který přepíná jestli půjde tlak na přední nebo zadní sklo, takže to stejně zase stříkalo na přední. Pak mi tam krosmen dal funkční (díky!) a od té doby už to funguje (teda vzadu to spíš jen tak stéká na sklo, než aby to ostřikovalo, ale účel to plní). V létě to ani nepotřebuju, pokud není moc mokrá cesta, tak je zadní okno suché a když mokrá je, tak není potřeba ostřikovač. Ale v zimě jsou cesty mokré hodně často a navíc je v tom plno soli a sajrajtu a jak na to zadní okno sedá spíš jen taková rosa, tak to na něm zasychá a už to ten stěrač nepobere.
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

dneska jsem jeste narazil na pouzitej

http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-CELICA-200 ... 483c487c61
Celica ZZT230, 2000, black
Odpovědět

Zpět na „Celica“