Dacan> gratuluju, Rollere... to je combi

Ale jo, modrá metal máš + a deflektory koukám +

Ten volant neni náhodou totožnej z 7g celicy?
Rampa89> jako že pozinkovávali starší galanty a ty nový už ne? To je nějaký naruby... mam pocit. Ale možný to je. Sice už jsem taky viděl pár 6g galantů zrezlých, ale buďto záleželo na ročníku- jako u vína

a nebo záleží prostě na tom, kde parkuje- vlhkost. Každopádně náš galantík nikdy nebyl v garáži od roku 1992 (byl to jeden z posledních kusů GLS 6g.) Pak přišly ty kulatější. Brali jsme asi 5 vozů jako firemní auta a nikdo si na něj nikdy nestěžoval, to auto nepotřebuje servis... jen zadní díl laufu dědovi odpadnul

Furt se bojim se na něj jet podivat, po těch kroupách... ale snad se to pude dát opravit... to auto za to stojí... zatmavit okna, pěkný elektrony přidat a celkem fest unikátní vůz a pořád krásnej. + To že přežije 8g to je potěšující.
Tady je dědovo víno -marrakesh dark red pearl... výslovně jsem zakázal ho prodat... ten zákeřnej pohled, a ta prdelka... paradoxní je, že galant je nižší než celica, jak má ty krásný podnárazníky- tomu řikám šukýnky

Musí se s nim opatrně, je proklatě nízkej... ten komfort ale... vzadu se zaboříš do krutě nízký pohodlný sedačky a usneš... vzadu se prostě vytuhává tim mega komfortem, a strašně se člověku nechce vystupovat

ty ozdobný chromový- pravý chromový lišty... to měkoučký odpružení... to tichoučko uvnitř, motor šlape jak novej... celý auto se chová jak nový... před rokem jsem vez babičku a dědu ze Šumavy a fakt labužnická jízda... totální kočár co rozmazluje posádku nehorázně. absolutně bez chyby, jediný co mě pobavilo tak tam bydlí v plecháčích početná rodinka škvorů... a docela se jim daří