loučím se

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

tak ten hnusnej zadek primery combi bych fakt nesnes mít před barákem :lol: to je děs. Runner je oproti tomu diktát ze všech stran i úhlů. Ne jako svez bych se v tom Runneru, Dacane kup ho a nechám se tebou svést :-) :lol:

Dacan>
tedy je jeden pěknej kousek... v micronesii, "máš to za rohem".... tak se koukej aspoň nechat svést... sem zvědavej na názor primerouši :-) + čirá optika, abys prozřel... mimochodem hmotnost runnera je pouhých !!! 1190Kg !!!! (90kW/85kW) takže primeroš by se stejně díval jen na elegantní běžeckou prďku :-) :-) akcelerace je lepší o 2 sekundy než prezervativa dle tabulek.
http://auto.bazos.cz/inzerat/7387352/Pr ... -90-kW.php

http://www.riniedeijkers.nl/space_runner.htm

1 romantická... je to o designu
Obrázek
a.... když z Runnera trošku zblbneš... (je návykovej) trocha stylingu...
Obrázek
Naposledy upravil(a) micron dne ned 07.11.2010, 01:05, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Dacan píše:jak jsem psal,ještě uvidim :lol: .ale laka me nissan primera p11 rok 00 vejš v kombiku s 1,8,dá se sehnat za super peníze a je jich dost na výběr.pokud možno chci rok 00 max 99.
garfield:ty jsi měnil auto :lol: ?ale tzv s anglán s 1,8 vti v kombíku,pikantní záležitost :lol:
NISSAN P11 - dobrá auta, ale jakmile napíšeš magické slovo obsah 1,8 benzín tak opatrně. Někde v mezidobí rv. 2000 - X (nevím konečný rok) je u Nissanu bohužel podobná vada v motoru 1,8 jako u Celici 7g - berou olej z výroby. Kamarádi z Nissan servisu (karosárna) motorů už několik měnili a i když si seženeš např. z Polska motor, který má najeto cca 60tkm tak "má svoji cenu" právě kvůli zmíněné vaďě. Neplatí to pouze pro P11, stejný motor je např. i v Xtrailu apod...
(to co jsem napsal není pomluva z internetu, ale praktický fakt, kdyby jsi P11 chtěl kupovat napiš a zjistím ti to meziobdobí odkud - dokud nebrat). P11 jinak super auto. Od Nissanu bych asi doporučil P12 2,0D / 2,2Dci.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

díky za tipy,hlavně ten civic vypadá zajímavě :twisted: .já vim ta primera má problematickej ten zadek,ale dá se zvyknout stejně jako třeba na corolu rok 00 v 5tivéřovém hatchi :lol:
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Dacan píše:garfield:ty jsi měnil auto :lol: ?ale tzv s anglán s 1,8 vti v kombíku,pikantní záležitost :lol:
ee, jen pořídil druhý, ale jen 1,6(bez Vtecku)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

máte někdo nějaký postřeh k motorům gdi od mitsubishi?
ex 1,6 sti 1992
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Dacan píše:máte někdo nějaký postřeh k motorům gdi od mitsubishi?
kolega mel tento motor- carisma v praci a rikal ze tento motor zvlast 1.8 gdi patril k tem horsim, pry na to cetl od vice lidi kritiku. osobni zkusenost nemam
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

tak když to dopadne jedu se příští týden kouknout na toto :twisted:

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... la/7995455
ex 1,6 sti 1992
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

a teď jsem se málem poch..l smíchy:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ic/8217647

v tomto inzerátu koukněte na stav kilometrů a ve fotkách najděte detailní fotku tachometru :lol: :lol:
ex 1,6 sti 1992
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

a este k tomu aj tych 206 000 je stocenych ,, je to az prilis poznat
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... la/8529785
takže vyhrála tato.já vim,že je z áček,ale po prohlídce a za tu cenu jsem neřešil,jsou tam kosmetické věci,ale auto se celkově zdá ok
ex 1,6 sti 1992
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

micron, garfielld> Snad jenom ke Galantovi, otec ho měl 04-06, byl to 97' 2.0 benzín s trochu lepší výbavou a i když to bylo hezký, pohodlný a jezdilo se s tím dobře, tak to hnilo (poslední 6.gen měl pozink - micronův děda) a měli sme trápení s nápravama. Mám pár známých z galantwebu a moc rádi to neslyší, ale na mitsubishi celkově se ta japonská krize na konci 90. let projevila snad nejvíc. S toyotou to šlo taky dolů, ale rozdíl kvality mezi 6.gen a 8. gen galantem je až moc velkej. Od té doby galantům říkám japonská alfa, jako jak sem psal, jezdilo se s tím fakt dobře, ale údržba je tam jaksi náročnější a nákladnější.

A mimochodem s tím 2.0 se dalo jezdil aji okolo 7 a nebyl to až takovej horor.

A ještě třeba nissany, starší měly proslulý motory, ale co se tahají s autem s pi.ou ve znaku (renault), tak ta kvalita taky pěkně degradovala.

Dacan> Ať slouží.
Holomek!
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dacan> gratuluju, Rollere... to je combi :lol: Ale jo, modrá metal máš + a deflektory koukám + :-) Ten volant neni náhodou totožnej z 7g celicy?

Rampa89> jako že pozinkovávali starší galanty a ty nový už ne? To je nějaký naruby... mam pocit. Ale možný to je. Sice už jsem taky viděl pár 6g galantů zrezlých, ale buďto záleželo na ročníku- jako u vína :-) a nebo záleží prostě na tom, kde parkuje- vlhkost. Každopádně náš galantík nikdy nebyl v garáži od roku 1992 (byl to jeden z posledních kusů GLS 6g.) Pak přišly ty kulatější. Brali jsme asi 5 vozů jako firemní auta a nikdo si na něj nikdy nestěžoval, to auto nepotřebuje servis... jen zadní díl laufu dědovi odpadnul :-) Furt se bojim se na něj jet podivat, po těch kroupách... ale snad se to pude dát opravit... to auto za to stojí... zatmavit okna, pěkný elektrony přidat a celkem fest unikátní vůz a pořád krásnej. + To že přežije 8g to je potěšující. 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tady je dědovo víno -marrakesh dark red pearl... výslovně jsem zakázal ho prodat... ten zákeřnej pohled, a ta prdelka... paradoxní je, že galant je nižší než celica, jak má ty krásný podnárazníky- tomu řikám šukýnky :-) Musí se s nim opatrně, je proklatě nízkej... ten komfort ale... vzadu se zaboříš do krutě nízký pohodlný sedačky a usneš... vzadu se prostě vytuhává tim mega komfortem, a strašně se člověku nechce vystupovat :-) ty ozdobný chromový- pravý chromový lišty... to měkoučký odpružení... to tichoučko uvnitř, motor šlape jak novej... celý auto se chová jak nový... před rokem jsem vez babičku a dědu ze Šumavy a fakt labužnická jízda... totální kočár co rozmazluje posádku nehorázně. absolutně bez chyby, jediný co mě pobavilo tak tam bydlí v plecháčích početná rodinka škvorů... a docela se jim daří :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

interiér je origo i volant je to nejvyšší výbava.a vzhledem k tomu a k ceně jsem neodolal :lol: .a autíčko se jeví jako živá potvůrka :lol:
ex 1,6 sti 1992
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

sem hledal dárek pro dědu a babičku... jo přesně takovej, ale menší a v safari úpravě... neskládací :-) je vhodnější... Jo Galant má stejnou Rally krev jako Celica... :wink: Galant byla alternativa Lanceru EVO
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

micron píše:...Galant byla alternativa Lanceru EVO
Spíš předchůdce ne? Sice se dělaly aji 7. a 8. gen VR-4, ale evo přišlo až ve 92 a to už nabíhala výroba 7g galantů. A není se co divit, že ho pak vyšoupli ze šampionátů, když měli volbu tahat sebou míň kg. Něco jako celica-corolla v 98. No a s tím pozinkem si to pěkně podělali.
Holomek!
Odpovědět

Zpět na „Celica“