jen průběžné info - zatím jsem problém bohužel nenašel a nevyřešil.
Sací okruh je komplet zkontrolován a je na určitě pořádku. Problém bude někde jinde. Rail možná? Někdy v lednu se zkusím ještě ještě jednou objednat do Toyoty...
Ja jezdim po dalnici prumernou pri 130- 150 za 6,5 po Praze 8,8 - 9,2 myslim ze to je tim katalizatorem pevnych castic kazdej ti rekne ze zvysuje spotrebu o 1 - 2 litry na 100km a to tak odpovida jer tam na nic !
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
jj, katalyzator i filtr pevnych casti necham urcite zkotrolovat - na to jsem zrovna shodou okolnosti dostal tip vcera. Btw. myslis, ze kdyz by tam proste nebyl, tak diagnostika nic nepozna a projdu emisema???
v česku jsou na tohle přímo firmy..zkus třeba Fapoff.cz a mrkni zda to je i na tvoje auto
ty mohu doporučit..ten hošan co to tam dělá je vážně chytrá hlava..
...tak se povedlo a konečně chybku snad našli. Ačkoli to zní dost neuvěřitelně, chybou byl uvolněný přepad paliva na vstřikovači. Únik nafty se pak celkem logicky projevoval hlavně při volnoběhu a nízkém zatížení. Rozdíl dělá v průměru skoro 2l/100km (ze 2/3 jezdím ve městě). Zaráží mne, že tak velký únik nafty (normálně na zem asi) nikdo nezpozoroval, ale asi to bylo na nepřístupném místě, kde to vidět není...