chromované nebo plastové lemy na corollu
chromované nebo plastové lemy na corollu
zdar, nevíte, jestli je někdo dělá a kde je koupit? nikde jsem na ně nenatrefil
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
- Pizzamancz
- Řidič
Vím, kde se dají sehnat i ty chromolemy (styl Mercedes 123 - piáno) na lem blatníku, ale souhlasím, že nejlepší je asi nechat liftbacka takový jaký je. Mě osobně se líbí nejvíc ze všech E10.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!
Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
tenhle tuzing bych bez milosti trestal... fakt si myslte, ze spickovi designeri ve fabrikach meli za ukol ucelove kazit auto? Uvedomte si, ze na tom originage co vlastnite bylo ztraveno a obecne odsouhlaseno xxxxxxxxxxxxxxx hodin prace.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
Moc to na autě nemusím, ale mám pocit, že hodně přispěvovatelům tady uniká jeden podstatnej smysl tohoto vylepšení a to je buď ochrana před korozí, nebo v horším případě její zamaskování.
Michal_F6> Hele nic ve zlým, ale rýpnu si, že to píšeš zrovna ty?
PS. Proti tvé E11 nic nemám, rozhodně to vypadá líp, než série, ale osobně se řídím heslem každýho věc a proti gustu, kór když se jedná o auta...

Michal_F6> Hele nic ve zlým, ale rýpnu si, že to píšeš zrovna ty?
PS. Proti tvé E11 nic nemám, rozhodně to vypadá líp, než série, ale osobně se řídím heslem každýho věc a proti gustu, kór když se jedná o auta...
Holomek!
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Pravda, kdyz to tak po sobe ctu, tak mozna zbytecne prudka reakce. Ja samozrejme vim, ze mnozi majitele (hlavne Felicii a Favoritu) davaji na auta plastove lemy k zamaskovani rozkladu blatniku. Nicmene vsichni vime, ze je to vetsinou akce "na oko" a pod plastem to vesele kvete dal.
Tak jak tak, nic to nemeni na tom, ze tenhle chrom paskvil na toto auto nepatri. Kdyz uz, tak plast a striknout do barvy.
A pokud se jedna o mou E11, tak se snad shodneme, ze v originale je to celkem nic moc a trosku optickeho decentniho vylepseni muze jenom pomoc. Proto jsem sel cestou prahu a predniho narazniku v barve, pricemz krom narazniku se jedna o doplnky primo urcene na E11 od renomovaneho vyrobce a ne nejaky univerzal. Ze to neni vzdy zaruka normalniho uziti ale doklada predchozi majitel danych plastu, ktery je mel na zelene E11 vyvedene ve stribrne barve... na bliti..
V zasade souhlasim- kazdy dle sveho vkusu..
P.S. obecne sorry za pravopisne chyby v predchozim prispevku, bylo pozde a vecer byl narocny
Tak jak tak, nic to nemeni na tom, ze tenhle chrom paskvil na toto auto nepatri. Kdyz uz, tak plast a striknout do barvy.
A pokud se jedna o mou E11, tak se snad shodneme, ze v originale je to celkem nic moc a trosku optickeho decentniho vylepseni muze jenom pomoc. Proto jsem sel cestou prahu a predniho narazniku v barve, pricemz krom narazniku se jedna o doplnky primo urcene na E11 od renomovaneho vyrobce a ne nejaky univerzal. Ze to neni vzdy zaruka normalniho uziti ale doklada predchozi majitel danych plastu, ktery je mel na zelene E11 vyvedene ve stribrne barve... na bliti..
V zasade souhlasim- kazdy dle sveho vkusu..
P.S. obecne sorry za pravopisne chyby v predchozim prispevku, bylo pozde a vecer byl narocny
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun
krásné bylo mé auto na stavbu domu (Š Favorit)
Čemala mě STK a peníze do nových blatníků a zadních lemů+laku se mi nechtělo investova-proto jsem koupil plastové,nalepil je černým silikonem,zevnitř jsem to vystříkal možtážní pěnou a zamaskoval černým silikonem.Nejen že auto prošlo legálně STK-ještě mi řekl že je celkem zdravý
jj pasta Tempo udělala s lakem divy a silikonový olej pomohl vzhledu plastů
Ovšem na zdravý auto ba jsem ty lemy nedal-zaprvé kvůli prznění vzhledu a zadruhé kvůli tomu že se za nimi vysráží vlhkost , drží se tam částečky hlíny a ta tam to vlhko drží déle - proto lemy rychleji reznou
Čemala mě STK a peníze do nových blatníků a zadních lemů+laku se mi nechtělo investova-proto jsem koupil plastové,nalepil je černým silikonem,zevnitř jsem to vystříkal možtážní pěnou a zamaskoval černým silikonem.Nejen že auto prošlo legálně STK-ještě mi řekl že je celkem zdravý
Ovšem na zdravý auto ba jsem ty lemy nedal-zaprvé kvůli prznění vzhledu a zadruhé kvůli tomu že se za nimi vysráží vlhkost , drží se tam částečky hlíny a ta tam to vlhko drží déle - proto lemy rychleji reznou
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Michal_F6> Šak pohoda. Na kolik tě to vyšlo ty prahy a lízátko?
Tonda> No asi je to o způsobu montáže, z vlastního rozmaru bych si to na auto taky nedal, ale zase třeba takový plastový prahy, za nima by se měla taky srážet vlhkost a bordel a přitom corolla (moje zkušenost na E10) s plastama od výroby a bez to je 100 ku 1 pro tu oplastovanou. Takže pokud to aspoň trochu větrá a chrání to před kamínkama, nedrží se za tím bordel - jo je to moc nároků, tak by to mělo být aji prospěšný...
Ale souhlas, že z drtivé většiny to už plní čistě maskovací účel
Spíš bych uvítal zadní plastový podběhy na E10, kdysi jsem tu o tom aji založil vlákno, protože na internetu se dají sehnat na E11, tak sem je koupil, ale uplně tam nesedí a od té doby mi leží na půdě a nebyl čas s tím něco provést. Musím to hodit nějakýmu svářečovi plastů, ať mi tam přidá pár cm po obvodu na pár místech a třeba s tím něco vymyslím.
Tonda> No asi je to o způsobu montáže, z vlastního rozmaru bych si to na auto taky nedal, ale zase třeba takový plastový prahy, za nima by se měla taky srážet vlhkost a bordel a přitom corolla (moje zkušenost na E10) s plastama od výroby a bez to je 100 ku 1 pro tu oplastovanou. Takže pokud to aspoň trochu větrá a chrání to před kamínkama, nedrží se za tím bordel - jo je to moc nároků, tak by to mělo být aji prospěšný...
Ale souhlas, že z drtivé většiny to už plní čistě maskovací účel
Spíš bych uvítal zadní plastový podběhy na E10, kdysi jsem tu o tom aji založil vlákno, protože na internetu se dají sehnat na E11, tak sem je koupil, ale uplně tam nesedí a od té doby mi leží na půdě a nebyl čas s tím něco provést. Musím to hodit nějakýmu svářečovi plastů, ať mi tam přidá pár cm po obvodu na pár místech a třeba s tím něco vymyslím.
Holomek!
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
no mě se poštěstilo dát za celou tuhle sadu od německého JMS 2 nebo 2.5t. Teď už nevím. Akorát přední lízatko bylo lehce nalomené a všechno bylo ve stříbrné viz.Rampa89 píše:Michal_F6> Šak pohoda. Na kolik tě to vyšlo ty prahy a lízátko?

takže ještě lak do černé. Lízátko jsem pak vyměnil za komplet jiný nárazník od Kuby..
Upřímně, znám celou řadu prahů a nárazníků, které by se mi na autě líbily více, ale vzhledem k tomu, že auto je spíše pracant, na vyhazování peněz moc nemám a když tak to spolkne motorka, šel jsem to nejlevnější možnou cestou. Jinýmy slovy, kdybych neměl možnost pořídit to co jsem pořídil za takovou cenu, tak by asi zůstala v originále.
Ducati Monster 821 - fun
Ducati Monster 821 - fun