chromované nebo plastové lemy na corollu

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
E9
Navigátor

chromované nebo plastové lemy na corollu

Příspěvek od E9 »

zdar, nevíte, jestli je někdo dělá a kde je koupit? nikde jsem na ně nenatrefil
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC :)
radys03
Věčnej rejpal

Příspěvek od radys03 »

zkus se trochu rozepsat o jakej typ corolly jde, jinak ti asi nikdo moc neporadí... :wink:
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW :lol:
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Co chceš lemovat? U liftbacka můžeš vzhled jenom zkazit, ten je hezkej sám o sobě :)
Jinak různé chromové lišty jsou běžně v prodeji.

Obrázek auta nemáš......?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

Vím, kde se dají sehnat i ty chromolemy (styl Mercedes 123 - piáno) na lem blatníku, ale souhlasím, že nejlepší je asi nechat liftbacka takový jaký je. Mě osobně se líbí nejvíc ze všech E10.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

tenhle tuzing bych bez milosti trestal... fakt si myslte, ze spickovi designeri ve fabrikach meli za ukol ucelove kazit auto? Uvedomte si, ze na tom originage co vlastnite bylo ztraveno a obecne odsouhlaseno xxxxxxxxxxxxxxx hodin prace.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Moc to na autě nemusím, ale mám pocit, že hodně přispěvovatelům tady uniká jeden podstatnej smysl tohoto vylepšení a to je buď ochrana před korozí, nebo v horším případě její zamaskování.

Michal_F6> Hele nic ve zlým, ale rýpnu si, že to píšeš zrovna ty? :D :tongue:

PS. Proti tvé E11 nic nemám, rozhodně to vypadá líp, než série, ale osobně se řídím heslem každýho věc a proti gustu, kór když se jedná o auta... :wink: :D
Holomek!
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Pravda, kdyz to tak po sobe ctu, tak mozna zbytecne prudka reakce. Ja samozrejme vim, ze mnozi majitele (hlavne Felicii a Favoritu) davaji na auta plastove lemy k zamaskovani rozkladu blatniku. Nicmene vsichni vime, ze je to vetsinou akce "na oko" a pod plastem to vesele kvete dal.

Tak jak tak, nic to nemeni na tom, ze tenhle chrom paskvil na toto auto nepatri. Kdyz uz, tak plast a striknout do barvy.

A pokud se jedna o mou E11, tak se snad shodneme, ze v originale je to celkem nic moc a trosku optickeho decentniho vylepseni muze jenom pomoc. Proto jsem sel cestou prahu a predniho narazniku v barve, pricemz krom narazniku se jedna o doplnky primo urcene na E11 od renomovaneho vyrobce a ne nejaky univerzal. Ze to neni vzdy zaruka normalniho uziti ale doklada predchozi majitel danych plastu, ktery je mel na zelene E11 vyvedene ve stribrne barve... na bliti..

V zasade souhlasim- kazdy dle sveho vkusu..

P.S. obecne sorry za pravopisne chyby v predchozim prispevku, bylo pozde a vecer byl narocny ;)
Ducati Monster 821 - fun
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

krásné bylo mé auto na stavbu domu (Š Favorit)
Čemala mě STK a peníze do nových blatníků a zadních lemů+laku se mi nechtělo investova-proto jsem koupil plastové,nalepil je černým silikonem,zevnitř jsem to vystříkal možtážní pěnou a zamaskoval černým silikonem.Nejen že auto prošlo legálně STK-ještě mi řekl že je celkem zdravý :lol: jj pasta Tempo udělala s lakem divy a silikonový olej pomohl vzhledu plastů :lol:

Ovšem na zdravý auto ba jsem ty lemy nedal-zaprvé kvůli prznění vzhledu a zadruhé kvůli tomu že se za nimi vysráží vlhkost , drží se tam částečky hlíny a ta tam to vlhko drží déle - proto lemy rychleji reznou
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Michal_F6> Šak pohoda. Na kolik tě to vyšlo ty prahy a lízátko?

Tonda> No asi je to o způsobu montáže, z vlastního rozmaru bych si to na auto taky nedal, ale zase třeba takový plastový prahy, za nima by se měla taky srážet vlhkost a bordel a přitom corolla (moje zkušenost na E10) s plastama od výroby a bez to je 100 ku 1 pro tu oplastovanou. Takže pokud to aspoň trochu větrá a chrání to před kamínkama, nedrží se za tím bordel - jo je to moc nároků, tak by to mělo být aji prospěšný...

Ale souhlas, že z drtivé většiny to už plní čistě maskovací účel :D

Spíš bych uvítal zadní plastový podběhy na E10, kdysi jsem tu o tom aji založil vlákno, protože na internetu se dají sehnat na E11, tak sem je koupil, ale uplně tam nesedí a od té doby mi leží na půdě a nebyl čas s tím něco provést. Musím to hodit nějakýmu svářečovi plastů, ať mi tam přidá pár cm po obvodu na pár místech a třeba s tím něco vymyslím.
Holomek!
Michal_F6
Věčnej rejpal

Příspěvek od Michal_F6 »

Rampa89 píše:Michal_F6> Šak pohoda. Na kolik tě to vyšlo ty prahy a lízátko?
no mě se poštěstilo dát za celou tuhle sadu od německého JMS 2 nebo 2.5t. Teď už nevím. Akorát přední lízatko bylo lehce nalomené a všechno bylo ve stříbrné viz.

Obrázek

takže ještě lak do černé. Lízátko jsem pak vyměnil za komplet jiný nárazník od Kuby..
Upřímně, znám celou řadu prahů a nárazníků, které by se mi na autě líbily více, ale vzhledem k tomu, že auto je spíše pracant, na vyhazování peněz moc nemám a když tak to spolkne motorka, šel jsem to nejlevnější možnou cestou. Jinýmy slovy, kdybych neměl možnost pořídit to co jsem pořídil za takovou cenu, tak by asi zůstala v originále.
Ducati Monster 821 - fun
Odpovědět

Zpět na „Corolla“