Ojetý Yaris - Toyota certifikováno - prosba

vše ohledně modelové řady Yaris
Grobe
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grobe »

TENHLE YARIS (2005) JE TROJVÁLEC? MYSLEL JSEM ŽE JE TO AŽ V TĚCH NG. No já mám rv.2002 (1.0, 50kW a ten je 4val), nalítáno 130tis a klidek pohoda, nevim co je porucha, až na zapalovací cívku která odešla ve 120tis. (nová za 2000,-). Mám ho od novoty, nicméně od 60tis si dělám servis sám, vzhledem k tomu že je tam rozvodový řetěz tak jen měním olej a filtry:)
štaflík
Člen Týmu

Příspěvek od štaflík »

Chlapi (a dámy :-)),
já celkem marně koukám po ne úplně holém (min. centrál a CD) pětidvířku a všechno je buď dost staré, nebo to má naklepáno víc, než ten, na který se ptám. Nebo jsou to divná auta typu "rok výroby 2000, najeto 19 000 km" - na tyhle pohádky moc nevěřím...
Pár slušně vypadajících mají v AAA, ale tam je fake s cenou - ta cena, která vypadá rozumně je jen na drahý leasing - když to chci vzít cash, je ten příbramský ještě zadarmo... :-(
Nemáte tip? Fakt nevím, co tý mý babě vzít... :?
štaflík
Člen Týmu

Příspěvek od štaflík »

Grobe píše:TENHLE YARIS (2005) JE TROJVÁLEC? MYSLEL JSEM ŽE JE TO AŽ V TĚCH NG. No já mám rv.2002 (1.0, 50kW a ten je 4val), nalítáno 130tis a klidek pohoda, nevim co je porucha, až na zapalovací cívku která odešla ve 120tis. (nová za 2000,-). Mám ho od novoty, nicméně od 60tis si dělám servis sám, vzhledem k tomu že je tam rozvodový řetěz tak jen měním olej a filtry:)
Ne, je to čtyřválec, psal jsem jen o lákavé, ale rizikové nabídce na nový třívalec - ex služebák Kofoly. Z něj mám ale strach.
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

volvo V40 v sekci auta prodej .-) Od Martinna.Matesse... :-) cena libová, auto v klidu.
Back in Czech.
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

A nebo ti buchnu svýho Yardu Verso...ale vyvolávačka by byla skoro stejná jak za toho červenýho. Kdyžtak mi napiš po SZ.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Grobe
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grobe »

N AAA se vyser, po tom, co jsem slyšel že dělají....ani náhodou.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

AAA ruky prec je to banda kktov tak pozor na nich to by ta vyslo pekne draho ci uz cenou alebo skrytymi zavadami :twisted:
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

štaflík píše:Ano to je on. Oni obecně ti Yarisové od Toyota dealerů jsou celkem drahý, ale říkal jsem si, že by to mohlo být relativně méně rizikové (možná naivní). Prostě já klasické bazary moc nemusím... Dlouho jsem nekupoval ojetinu, takže nevím, jak to dnes chodí. ale manželce, která se učí jezdit a bude s tím trajdat jen v rámci jednoho města po předem nacvičených trasách :-)) se mi nechce kupovat nové auto. Zároveň chci, aby to bylo pokud možno rozumně spolehlivé a bezpečné a tak nějak mi z toho vylezl jetý Yaris.
Ještě mám nabídku na "nového" Yarise z 2006 v rozumné výbavě, trojhrnek, ale najeto 125 tkm - ex služebák Kofoly. Sice jen za cca 110-115, ale moc se mi do toho nechce. Služebák bez servisky co má hodně nalítáno - riziko mi přijde velké.
Tak do Yarise od kofoláčů bych teda nešel. Ti se s autama vůbec nepářou.... :?
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Bobešek píše:
štaflík píše:Ano to je on. Oni obecně ti Yarisové od Toyota dealerů jsou celkem drahý, ale říkal jsem si, že by to mohlo být relativně méně rizikové (možná naivní). Prostě já klasické bazary moc nemusím... Dlouho jsem nekupoval ojetinu, takže nevím, jak to dnes chodí. ale manželce, která se učí jezdit a bude s tím trajdat jen v rámci jednoho města po předem nacvičených trasách :-)) se mi nechce kupovat nové auto. Zároveň chci, aby to bylo pokud možno rozumně spolehlivé a bezpečné a tak nějak mi z toho vylezl jetý Yaris.
Ještě mám nabídku na "nového" Yarise z 2006 v rozumné výbavě, trojhrnek, ale najeto 125 tkm - ex služebák Kofoly. Sice jen za cca 110-115, ale moc se mi do toho nechce. Služebák bez servisky co má hodně nalítáno - riziko mi přijde velké.
Tak do Yarise od kofoláčů bych teda nešel. Ti se s autama vůbec nepářou.... :?
jako každý služobný voz..
-Od AAA ruky preč!!!!! A nie kvôli leasingu,ale kvôli tomu,že je to AAA -je to vychýrený podvodnícky bazár - píšem z vlastnej skusenosti !!!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Wario píše:Stáhni je na 108tis.kč a vem ho pro manželku až kam :) , ty kilometry odpovídají . ten řetez mají kontrolovat ve 120tis. šulini a vsadil bych se že tu si kontrolu pak stejně naúčtují :(
Ohledně toho rozvodového řetězu není náhodou potřeba vyhodit motor z auta aby se tam dostali? A když vytahují motor tak musí i převodovku! :roll: Na kolik by to asi vyšlo? Já měl na to naštěstí velkou slevu.
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Yaris“