kartou? ne já mam kartu jen do automatu na výběr peněz... jinak bych kartou nikdy neplatil... známe wi-fi hacking atd... e-banking přes RB. převod zahraniční platební styk sexuální...

jo folie už se mě ptal před měsícem človíček- ukrajinec co se mi stará o pneu a disky a nemůžu si ho vynachválit... že prej se chtěl zeptat už dávno a vždycky na to zapomněl... že má odřenej lak na nárazníku a ten karbon by se mu líbil, dostal kontakt... a měl radost jako malej jarda

Mně dělaj taky takovýhle blbiny radost... + vždycky se diví, že nemam sjetý gumy... a pochválil mi auto, že prej pozná kdo se jak k autu chová podle pneu... u mě už to trochu nechápe, já už jedu 3-4 sezonu ani nevim...
no zpět k tematu: dřív byly takový ty co šly "šikmo" čtverečky, ty byly z belgie, ale už nejsou- mam je na bočních lištách a na lampách + popelnících. Pak sem našel tyhle: ty maj čtverečky-lsd v liniích
http://www.autosamolepky.cz/detail-2005 ... lepka.html
tu mam kolem řadičky, pak na vrátkách od nádrže a dal bych jí i na ty deflektory- tvaruje se dobře, i když to tam neni napsaný, to by ti řek i prodejce... a neni drahá- ale je matná... lesklá jen když prší.
ps: ty obrázky neodpovídaj... tam jsou ty šikmý... ale když prodejce poprosíš, tak ti pošle obrovský fotky jak to vypadá v reálu