window shields
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
update.... 3 tejdny čekání... dneska teda volám a odpověď budu mít zejtra- počátám negativní. Prej má toyota zákaz vozit tohle příslušenství do EU. je to banda debilů, fakt už nemůůůůžu nevim jestli se mam smát nebo zaject na centrálu toyoty a někoho tam fakt už praštit.
No takže přijde přímá zásilka z japonska... S15 SET, to sem zvědavej na kolik to nakonec vyjde... ale já je prostě mít budu! už sem to snad kurva řek že budou, tak prostě budou!!!!
No takže přijde přímá zásilka z japonska... S15 SET, to sem zvědavej na kolik to nakonec vyjde... ale já je prostě mít budu! už sem to snad kurva řek že budou, tak prostě budou!!!!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Cenová kalkulace. S15 visor SET from TOKYO by AIR až ke mně do micronesie.
cena SETU 2.950,- 115Euro
cena za Ebanking převod 600,- 24Euro (takhle vydělávaj ty pičky)
cana za leteckou dopravu + poštu + komplet pojištění,- 600,- 24 Euro
Cena komplet cca 4.150,-! totožná cena jako u tý totálně neschopný sady Toyota co volá až do nebe. Clo se neplatí- zásilka bude mít hodnotu pod 150Euro, tudíž se jí clo netýká. No ještě aby mě buznil celník, to už bych se asi fakt posrVl!
cena SETU 2.950,- 115Euro
cena za Ebanking převod 600,- 24Euro (takhle vydělávaj ty pičky)
cana za leteckou dopravu + poštu + komplet pojištění,- 600,- 24 Euro
Cena komplet cca 4.150,-! totožná cena jako u tý totálně neschopný sady Toyota co volá až do nebe. Clo se neplatí- zásilka bude mít hodnotu pod 150Euro, tudíž se jí clo netýká. No ještě aby mě buznil celník, to už bych se asi fakt posrVl!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak komunikace proběhla na výbornou... k částce ještě + 300,- za převod z czk na jpy a už jsou pozvolna na cestě... 10/15 dnů cca 25.05 by mohly bejt doma... ps: prej má dodavatel poslední 3 sady/resp 2 tomu bych nevěřil normálně- klasika marketingový kecy, ale po tom, co sem už zažil, tak tomu teda věřim... a prej nevědi jestli vůbec budou další. No je to vítr, je to nehorázná prdel. já si je opravdu už ale zasloužim safraporte... teda modřinka si je zasouloží, už je z toho pěkně vyprclá, jak se s ní snažili všichni vyjebat uvidíme kdo se bude smát na-posled...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ty letadla z Japonska jsou hodně rychlý, ani nejdou trackovat Dneska v 9h mi někdo volá... já ospalým hlasem, spal sem asi 3 hodiny. "Anoooo? Dobrý den mám tady pro vás balík, jsem před barákem". Dole takovej motorkář: "Vy jste spal, že " Já: Jojo" podpis... doma okamžitě rozbaluju a mam strašnej strach, že tam bude zase jen jeden kus... A oleeee... 2 krásný deflektory. KONEČNĚ. vítězství! fotky dodám večer. ufff
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
špatně si to pochopil... nečet si... ten původní 1 kus sem otestoval, vrátil a dostal sem prachy zpět... Tohle nejsou schopný objednat. To je VIP Japan only. Vlastně tenhle kod SETU prej neexistuje, i když u mě v obejváku tohle tvrzení neplatí
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 20.05.2010, 20:53, celkem upraveno 1 x.
No tak to teda máš pravdu. A kurňa to slintám (slintající smajlík-chybí obrázek)
Jinak microne doufám že jsem na tebe nebyl protivnej na tom srazu v Butově. Občas mám tendence bejt děsně chytrej ale už se mi kolikrát stalo, že hovno vím, tak doufám že to bereš s rezervou. Sem se na tebe těšil, hlavně že omrknu tu tvojí modrokrásku a nakonec sem na to úplně zapoměl. No tak snad na celorepublikovým. Jo a jak to vyjde cenově s těma deflektorama?
Každopádně buď v pohodě jak jen to jde.
Jinak microne doufám že jsem na tebe nebyl protivnej na tom srazu v Butově. Občas mám tendence bejt děsně chytrej ale už se mi kolikrát stalo, že hovno vím, tak doufám že to bereš s rezervou. Sem se na tebe těšil, hlavně že omrknu tu tvojí modrokrásku a nakonec sem na to úplně zapoměl. No tak snad na celorepublikovým. Jo a jak to vyjde cenově s těma deflektorama?
Každopádně buď v pohodě jak jen to jde.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nevzpomínám si, že by někdo byl protivnej... ale jako bejt na tvým místě a stát se mi tohle po cestě- otáčim a jedu domu, protože bych byl fakt mega rozčilenej. Pohoda, příště bude líp! člověk to musí brát tak, že se nic nestalo na zdraví, a to je o co go... navíc to prověřilo opět kvalitu a bezpečnost auta i bez airbagů.
Cenová kalkulace je nahoře... cca 4.400,- komplet i s poplatkem za převod z korun na yeny. Clo se neplatí hodný celníci.
Na auto to budu dávat, až po přelakování sloupku, střechy a LZ boku + spoileru.... pak už bude připravená na VISORY a konečně bude z 90% 8J1 a zbyde 10% nárazník 8G7... ještě mě napadlo, že je asi potáhnu mým oblíbeným carbonem- aby se neodřely a vydržely, on ten plast je až moc lesklej.
Takže klidně je tu možnost vyzkoušet přiložením na 6.g, když se někdo staví v micronesii. (na 5G pasuje delikátně)
Cenová kalkulace je nahoře... cca 4.400,- komplet i s poplatkem za převod z korun na yeny. Clo se neplatí hodný celníci.
Na auto to budu dávat, až po přelakování sloupku, střechy a LZ boku + spoileru.... pak už bude připravená na VISORY a konečně bude z 90% 8J1 a zbyde 10% nárazník 8G7... ještě mě napadlo, že je asi potáhnu mým oblíbeným carbonem- aby se neodřely a vydržely, on ten plast je až moc lesklej.
Takže klidně je tu možnost vyzkoušet přiložením na 6.g, když se někdo staví v micronesii. (na 5G pasuje delikátně)
To byla hned druhá věc co mi blikla hlavou hned po přistání, že přijdu o sraz na kterej sem se tak těšil. Ale auto šlo nastartovat a geometrie nehnutá. Jen sem trochu musel vyhnout přední blaťák aby nedrhnul o kolo a pohoda.
Na to vyzkoušení na 6.g bude určo někdo rychlejší než já, tak pak dejte vědět.
Na to vyzkoušení na 6.g bude určo někdo rychlejší než já, tak pak dejte vědět.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kartou? ne já mam kartu jen do automatu na výběr peněz... jinak bych kartou nikdy neplatil... známe wi-fi hacking atd... e-banking přes RB. převod zahraniční platební styk sexuální... jo folie už se mě ptal před měsícem človíček- ukrajinec co se mi stará o pneu a disky a nemůžu si ho vynachválit... že prej se chtěl zeptat už dávno a vždycky na to zapomněl... že má odřenej lak na nárazníku a ten karbon by se mu líbil, dostal kontakt... a měl radost jako malej jarda Mně dělaj taky takovýhle blbiny radost... + vždycky se diví, že nemam sjetý gumy... a pochválil mi auto, že prej pozná kdo se jak k autu chová podle pneu... u mě už to trochu nechápe, já už jedu 3-4 sezonu ani nevim...
no zpět k tematu: dřív byly takový ty co šly "šikmo" čtverečky, ty byly z belgie, ale už nejsou- mam je na bočních lištách a na lampách + popelnících. Pak sem našel tyhle: ty maj čtverečky-lsd v liniích http://www.autosamolepky.cz/detail-2005 ... lepka.html
tu mam kolem řadičky, pak na vrátkách od nádrže a dal bych jí i na ty deflektory- tvaruje se dobře, i když to tam neni napsaný, to by ti řek i prodejce... a neni drahá- ale je matná... lesklá jen když prší.
ps: ty obrázky neodpovídaj... tam jsou ty šikmý... ale když prodejce poprosíš, tak ti pošle obrovský fotky jak to vypadá v reálu
no zpět k tematu: dřív byly takový ty co šly "šikmo" čtverečky, ty byly z belgie, ale už nejsou- mam je na bočních lištách a na lampách + popelnících. Pak sem našel tyhle: ty maj čtverečky-lsd v liniích http://www.autosamolepky.cz/detail-2005 ... lepka.html
tu mam kolem řadičky, pak na vrátkách od nádrže a dal bych jí i na ty deflektory- tvaruje se dobře, i když to tam neni napsaný, to by ti řek i prodejce... a neni drahá- ale je matná... lesklá jen když prší.
ps: ty obrázky neodpovídaj... tam jsou ty šikmý... ale když prodejce poprosíš, tak ti pošle obrovský fotky jak to vypadá v reálu
Tak kucí už ste někdo byl u microna s 6.g Celdou vyzkoušet jestli by ty deflektory pasovali i na 6.g? Docela by jste mi tím udělali radost, protože bych chtěl tu svojí Celdu těma deflektorama pomazlit, když mě tak podržela na té dálnici.