ja se tesim, ze by se neco co jsi aplikovat neosvedcilo, nenapinej me , chci zase jednou delat ze jsem chytrej - kdyz ve skole rikaji pravy opakmicron píše:nene internal fuckin "clutch" fatal error (unidentifacated yet) sám sem velmi ale velmi zvědavej... kde a proč se stala chyba... ta bude mít ale za následek likvidační recenzi možná pro určitou firmu, respektive čeho-jakýho/ch dílů se vyvarovat... a nebo taky třeba ne.... to bude to překvápko "final check czech test product celica results" aby se někdo nespálil jako já... no sem celkem fakt zvědavej warning 2be continued...
window shields
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
yayo> vidim že jsi jel po podobný "dálnici" ale já sem sjel na jiný odbočce tohle znám... jen sem to neřešil, nevíš totiž kolik stojí proclení, poplatky za ebanking/paypal nežeru... a je to ten samej set -jehož část mam já... někdo si to můžete "lajsnout" každopádně original kod tam neni / jen část kodu
PavoB> zatim se musí vyndat převodovka a checknout spojka a všechno co s ní souvisí... počítal jsem že by to bylo pomocným válcem spojkovým, ale nevypadá to... chci to vidět, vyfotit a pochopit----> +popsat co a jak se stalo... pro začátek prozradim propadlej spojkovej pedál+ brutální puch/smrad nehoráznýho kalibru...olej spálenej vystříklej na krytu svodů a na haubně ze spod... zatim nevíme odkud...
PavoB> zatim se musí vyndat převodovka a checknout spojka a všechno co s ní souvisí... počítal jsem že by to bylo pomocným válcem spojkovým, ale nevypadá to... chci to vidět, vyfotit a pochopit----> +popsat co a jak se stalo... pro začátek prozradim propadlej spojkovej pedál+ brutální puch/smrad nehoráznýho kalibru...olej spálenej vystříklej na krytu svodů a na haubně ze spod... zatim nevíme odkud...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
hm tak to je horsi nez jsem myslel, jinak spadlej pedal - to bratrovi delalo cca. pred rokem skoro porad - kdyz to odvzdusnil tak pohoda a pak zase, a byl to ten horni valec - za tu dobu co to auto ma uz podruhy , ale olej neznaci nic dobreho
k tematu - ty shieldy jsou krasny - to jsou kur.. za tolik penez , na moji cernou by se sikly paradne
k tematu - ty shieldy jsou krasny - to jsou kur.. za tolik penez , na moji cernou by se sikly paradne
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
UpdaT3.... tak minulej tejden sem osobně jednal se svlečnou na autopalace spořilov že bych si jako koupil ten druhej deflektor, co mi chybí... číslo co sem si objednal je: G3810-85F00 ale teda potřebuju jako kurva druhej... na stranu řidiče... okej Nissan... G3811-85F00 tohle je kod na druhou stranu pro řidiče... ale ALE velký ALE už neni, nejsou k dispozici...?????? vole to je snad fakt prdel ne? si koupim kus plasu za 3.000,- a n stranu řidiče neni? coooooooooooooooooooooo voleeeeeeeeeeeeeeee mimochodem na pravou stranu to nissan pojmenoval VISOR RHD a na levou? no tak to bych se posral smíchy: NISSAN CALL IT A LOWER INSTRUMENT PANEL..... ale neni k dispozici.... celej SET má mít kod (po tom co sem dostal shock!): G3800-85F00 SET ale ten neexistuje.... !!!!!! oleeeeeeeeeee tady na kubě si fakt nemůžu koupit ani 2 podělaný plasty abych moh příjemně kouřit v celice???? no dáááááááále... dneska mi volal sám kompetentní ředitel nissanu palace a prej to fakt neni možný doobjednat... a že prej tohle je obvyklej problem nejen u nissanu silvia S15, kde vlastně neexistuje jedinej kus v čr... ale třeba se to stává i Cashcaie! no tak to je celkem hustý---- nicméně víceméně byl tak hodnej, že sem moh RHD deflector vrátit a vrátili mi 3.000,- v hollandsku ho zpátky nevezmou a tady neni jediná kára S15... takže prodělali 3.000,- děkuju... mrzí mě to, že neni na druhou stranu... protože to pasovalo naprosto přesně na celicu 5g... ale jsou hodný díky NISSAN a opravte si tam ten bordel díky....
Tak a ihned sem jel a ty prachy investoval do deflektorů SET toyota 6G... Nemil se Frey... tak a teď sem kurva zvědavej, jestlli to bude pašovat i na 5g... kdyby ne, přenechám je Kysimu za cca 4.000,- cena je 4.350,- za set.... no to sem zase napjatej jak vyprcaný trencle-
ps: fakt neskutečný neuvěřitelný sraní s takovou pikačovinou... ale já to doseru do konce...
a jestli nevyjde ani tohle... tak už jedině import japan: http://www.japanparts.com/db/partslist. ... 78-043-060
poslední možnost
Tak a ihned sem jel a ty prachy investoval do deflektorů SET toyota 6G... Nemil se Frey... tak a teď sem kurva zvědavej, jestlli to bude pašovat i na 5g... kdyby ne, přenechám je Kysimu za cca 4.000,- cena je 4.350,- za set.... no to sem zase napjatej jak vyprcaný trencle-
ps: fakt neskutečný neuvěřitelný sraní s takovou pikačovinou... ale já to doseru do konce...
a jestli nevyjde ani tohle... tak už jedině import japan: http://www.japanparts.com/db/partslist. ... 78-043-060
poslední možnost
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
update.... 3 tejdny čekání... dneska teda volám a odpověď budu mít zejtra- počátám negativní. Prej má toyota zákaz vozit tohle příslušenství do EU. je to banda debilů, fakt už nemůůůůžu nevim jestli se mam smát nebo zaject na centrálu toyoty a někoho tam fakt už praštit.
No takže přijde přímá zásilka z japonska... S15 SET, to sem zvědavej na kolik to nakonec vyjde... ale já je prostě mít budu! už sem to snad kurva řek že budou, tak prostě budou!!!!
No takže přijde přímá zásilka z japonska... S15 SET, to sem zvědavej na kolik to nakonec vyjde... ale já je prostě mít budu! už sem to snad kurva řek že budou, tak prostě budou!!!!
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Cenová kalkulace. S15 visor SET from TOKYO by AIR až ke mně do micronesie.
cena SETU 2.950,- 115Euro
cena za Ebanking převod 600,- 24Euro (takhle vydělávaj ty pičky)
cana za leteckou dopravu + poštu + komplet pojištění,- 600,- 24 Euro
Cena komplet cca 4.150,-! totožná cena jako u tý totálně neschopný sady Toyota co volá až do nebe. Clo se neplatí- zásilka bude mít hodnotu pod 150Euro, tudíž se jí clo netýká. No ještě aby mě buznil celník, to už bych se asi fakt posrVl!
cena SETU 2.950,- 115Euro
cena za Ebanking převod 600,- 24Euro (takhle vydělávaj ty pičky)
cana za leteckou dopravu + poštu + komplet pojištění,- 600,- 24 Euro
Cena komplet cca 4.150,-! totožná cena jako u tý totálně neschopný sady Toyota co volá až do nebe. Clo se neplatí- zásilka bude mít hodnotu pod 150Euro, tudíž se jí clo netýká. No ještě aby mě buznil celník, to už bych se asi fakt posrVl!
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak komunikace proběhla na výbornou... k částce ještě + 300,- za převod z czk na jpy a už jsou pozvolna na cestě... 10/15 dnů cca 25.05 by mohly bejt doma... ps: prej má dodavatel poslední 3 sady/resp 2 tomu bych nevěřil normálně- klasika marketingový kecy, ale po tom, co sem už zažil, tak tomu teda věřim... a prej nevědi jestli vůbec budou další. No je to vítr, je to nehorázná prdel. já si je opravdu už ale zasloužim safraporte... teda modřinka si je zasouloží, už je z toho pěkně vyprclá, jak se s ní snažili všichni vyjebat uvidíme kdo se bude smát na-posled...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ty letadla z Japonska jsou hodně rychlý, ani nejdou trackovat Dneska v 9h mi někdo volá... já ospalým hlasem, spal sem asi 3 hodiny. "Anoooo? Dobrý den mám tady pro vás balík, jsem před barákem". Dole takovej motorkář: "Vy jste spal, že " Já: Jojo" podpis... doma okamžitě rozbaluju a mam strašnej strach, že tam bude zase jen jeden kus... A oleeee... 2 krásný deflektory. KONEČNĚ. vítězství! fotky dodám večer. ufff
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
špatně si to pochopil... nečet si... ten původní 1 kus sem otestoval, vrátil a dostal sem prachy zpět... Tohle nejsou schopný objednat. To je VIP Japan only. Vlastně tenhle kod SETU prej neexistuje, i když u mě v obejváku tohle tvrzení neplatí
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 20.05.2010, 20:53, celkem upraveno 1 x.