Novy clen-T23 celica

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Jinak doporučuji zhlédnout jejich práci nejen na sklech.

http://www.youtube.com/user/TintekCZ#p/u/0/rSwloaX1Zg8
Obrázek
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

co dodat... prostě jsou to machři !!! opravdu u nich bych se nebál, že ta ty peníze co to stojí dostanu 1000% kvalitu !!!!
....YarisMan....
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Jo jo,tak to je supr,takže 38% propustnost,možná by mi stačilo i těch 52%. Děkuji.Jinak firma to je parádní asi,to se musí nechat.Tam dvě okna vyjdou tak na 3 litry ne? :D Ale tak kvalita no.Jinak je v Sokolově firma s 15ti letou zkušeností prý a používaj taky fólie od suntecu,tak snad splní mé očekávání,potřebuju na počkání udělat a snad bude kvalitně taky :)
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Tak samozřejmě to taky dělají na počkání.A ta cena tě může překvapit.Teda aspon mě celé auto 3200 kč,ted druhé co mám tak grátis.
Obrázek
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

to:HBOSS
nevím koho myslíš ale asi toho koho já :) .. má modré volvo a říkáme mu "válec" tak toho doporučuji :D
....YarisMan....
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Amadeus píše:Tak samozřejmě to taky dělají na počkání.A ta cena tě může překvapit.Teda aspon mě celé auto 3200 kč,ted druhé co mám tak grátis.
No joo,ale Praha furt daleko :( škoda no...

YarisMan:Safra,tak to nevím?? :) jediný co vím,že se to jmenuje Autofolie US a musím se dva dny předem obědnat :D
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

nevím, neznám...
my si sami folijujeme :o)
....YarisMan....
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

http://www.windowtint.cz/kontakt.htm

ja si to nechaval udelat tady. Nprosta spokojenost dokonce jsem se mohl i divat, maji na to vsechna udelatka co maji byt a bylo videt ze to pan jiz nekolik let dela, myslim ze rikal ze 10 let. Folie drzi paradne, pouzivaji nejakou americkou znacku ASWF, opravdu spojenost.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Ahooj,tak sem se chtěl pochlubit,že už mám ty xenony namontovaný,je to paráda,akorát scháním eště redukci na patici,musel jsem tekon vypodložit všelijak,pač neuvědomil,že u halogenu byla redukce a na výbojku nepasuje,mám tam tak 1cm vůli a nedosedne ten chytací drátek,tak kdyby někdo věděl kde sehnat??např. Yarisman :) jinak je to super,na fólie jdu tak v půlce listopadu.Nemohu dočkat!A mimoto,dneska jsem konečně viděl před Toyotou tvojí Celidu Yarismane :D
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

No vidis,rikal jsem to :D. . Auticko tam stojo ale beze mne.... Ja ksem dneska byl sluzebne v Jihlave,muj kocar by Avensis D-Cat A/T, premium+safety pack s adaptivnim tempomatem :) ..... Takze cesta normalka,radeji bych provetral Cecilku :P
....YarisMan....
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

YarisMan píše:No vidis,rikal jsem to :D. . Auticko tam stojo ale beze mne.... Ja ksem dneska byl sluzebne v Jihlave,muj kocar by Avensis D-Cat A/T, premium+safety pack s adaptivnim tempomatem :) ..... Takze cesta normalka,radeji bych provetral Cecilku :P
No tak jasné,čím víc elektroniky,tim nudnější cesta :D Jinak ty xenony už asi vím jak máš vymyšelný,sem někde našel příspěvek od Amadea,že podkládal plastem,taky nějak tak udělám,dokovaď neseženu tu redukci...
Kenne
Manager Týmu

Příspěvek od Kenne »

hboss: jsi kupoval jake xenony? jinou patici nez H7? ci co tam nepasuje :)
Celica ZZT230, 2000, black
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Kenne píše:hboss: jsi kupoval jake xenony? jinou patici nez H7? ci co tam nepasuje :)
Ale kdepa,patice H7 a přesně pasuje,nevím jak to máš ty v celde,ale já měl na halogenu na žárovce takovej nástavec,kterej na výbojku od xenonu nepasuje už a pak mi tam chybí asi cca 1cm abych výbojku chytl drátkem,tudíž plandal,tekon jsem to podložil provizorně,ale prodávaj se redukce nato,tekon čekám,jestli se mi z obchodu kde jsem objednával ozve zda-li se dá sehnat aj na celdu,ale někde sem četl,že amadeus podkládal hrdlama od petek snad a pohoda,oni se asi nehřejou ani ty xenony aby vadilo.
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

hele, tak to já nevím jak je to ted na Celdě... To ví Amadeus :P
ale když jsem to měl na Yarisu ( H7 ) tak normálně jsem vymontoval žárovku a místo ní bez problému výbojku...akorát jsem musel pro kabely v těsnící gumě udělat otvor pro ně...
....YarisMan....
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Teď už nevím jestli tam je H7,ale musíš podle patice koupit H.I.D. sadu a vše sedí jak má.Prostě zjisti žárovku a podle toho kup xenony.Nic složitého na výměnu a montáž.Jo vlastně jo,musíš podložit patici výbojky a přidržné pružiny.Cca 2 cm tlouštka.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“