Novy clen-T23 celica
Jo jo,tak to je supr,takže 38% propustnost,možná by mi stačilo i těch 52%. Děkuji.Jinak firma to je parádní asi,to se musí nechat.Tam dvě okna vyjdou tak na 3 litry ne? Ale tak kvalita no.Jinak je v Sokolově firma s 15ti letou zkušeností prý a používaj taky fólie od suntecu,tak snad splní mé očekávání,potřebuju na počkání udělat a snad bude kvalitně taky
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
No joo,ale Praha furt daleko škoda no...Amadeus píše:Tak samozřejmě to taky dělají na počkání.A ta cena tě může překvapit.Teda aspon mě celé auto 3200 kč,ted druhé co mám tak grátis.
YarisMan:Safra,tak to nevím?? jediný co vím,že se to jmenuje Autofolie US a musím se dva dny předem obědnat
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- TomasGT20
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
http://www.windowtint.cz/kontakt.htm
ja si to nechaval udelat tady. Nprosta spokojenost dokonce jsem se mohl i divat, maji na to vsechna udelatka co maji byt a bylo videt ze to pan jiz nekolik let dela, myslim ze rikal ze 10 let. Folie drzi paradne, pouzivaji nejakou americkou znacku ASWF, opravdu spojenost.
ja si to nechaval udelat tady. Nprosta spokojenost dokonce jsem se mohl i divat, maji na to vsechna udelatka co maji byt a bylo videt ze to pan jiz nekolik let dela, myslim ze rikal ze 10 let. Folie drzi paradne, pouzivaji nejakou americkou znacku ASWF, opravdu spojenost.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Ahooj,tak sem se chtěl pochlubit,že už mám ty xenony namontovaný,je to paráda,akorát scháním eště redukci na patici,musel jsem tekon vypodložit všelijak,pač neuvědomil,že u halogenu byla redukce a na výbojku nepasuje,mám tam tak 1cm vůli a nedosedne ten chytací drátek,tak kdyby někdo věděl kde sehnat??např. Yarisman jinak je to super,na fólie jdu tak v půlce listopadu.Nemohu dočkat!A mimoto,dneska jsem konečně viděl před Toyotou tvojí Celidu Yarismane
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
No tak jasné,čím víc elektroniky,tim nudnější cesta Jinak ty xenony už asi vím jak máš vymyšelný,sem někde našel příspěvek od Amadea,že podkládal plastem,taky nějak tak udělám,dokovaď neseženu tu redukci...YarisMan píše:No vidis,rikal jsem to . . Auticko tam stojo ale beze mne.... Ja ksem dneska byl sluzebne v Jihlave,muj kocar by Avensis D-Cat A/T, premium+safety pack s adaptivnim tempomatem ..... Takze cesta normalka,radeji bych provetral Cecilku
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Ale kdepa,patice H7 a přesně pasuje,nevím jak to máš ty v celde,ale já měl na halogenu na žárovce takovej nástavec,kterej na výbojku od xenonu nepasuje už a pak mi tam chybí asi cca 1cm abych výbojku chytl drátkem,tudíž plandal,tekon jsem to podložil provizorně,ale prodávaj se redukce nato,tekon čekám,jestli se mi z obchodu kde jsem objednával ozve zda-li se dá sehnat aj na celdu,ale někde sem četl,že amadeus podkládal hrdlama od petek snad a pohoda,oni se asi nehřejou ani ty xenony aby vadilo.Kenne píše:hboss: jsi kupoval jake xenony? jinou patici nez H7? ci co tam nepasuje
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi