Corolla FX GT by MiTMaN
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jimii: jo osciloskop to mel bejt
jinak cerpadlo je z cerese, takze by to zvladat melo, no jeste mrknu na ten filtr palivovej a kdyztak poridim novej
Jo to s tim vytočenim zkusim, diky
)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska se zkusim vrhnout na predstih a uvidime co to udela. Kabely asi zkusim objednat v tesle... sice prej moc nevydrzej, ale cena by mohla bejt rozumna.
A taky jsem doma nasel pruziny od TTE na podvozek
kdysi jsem je koupil a uplne jsem na ne zapomel.. tak asi corolla pujde jeste niz 
A taky jsem doma nasel pruziny od TTE na podvozek
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja myslim ze ty usazeniny oleje v motoru co tu byly zverejneny jsouhorsi nez kabely od TeslyMarty píše:Čoveče, věnuj tomu trochu pořádné péče a né nějaké levné věci a "co dům dal" ... dyť v tom autě máš klenot! Zaslouží si řádně vymazlit.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, motor by bylo nejlepši rozebrat a vyčistit a udelat generálku .. ale je pravda ze dost bordelu se ven dostalo kdyz jsem to cistil pred tím, nez jsem motor dával do auta.
Dneska si zas budu hrat s predstihem, uz je to mnohem lepsi.
4age 20v klenot sice je, ale stejne bych chtel corollu e10 3sgte
jednou...
Dneska si zas budu hrat s predstihem, uz je to mnohem lepsi.
4age 20v klenot sice je, ale stejne bych chtel corollu e10 3sgte
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Marty : no.. to je jasny ze kdyz se do toho pustim tak pouziju poradni dily..ale proste protoze studuju.. tak to jeste nejakou dobu trvat bude.. a dokud na to nebudou prachy(pristi zari bych mel mit po mature a nastoupit do prace) tak se do toho poustet nechci... taky jsem uvazoval ze bych ji prodal(asi do nemecka) a az bych makal, koupil bych jinou a jinej motor.. bud silvertop,blacktop,4agze a nebo 3sgte ... a zacal znova...
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jeste me napadla takova vec, ale nevim jestli to neni kravina. Nemaji ECU v E100/AE101 a dalsich se systemem efi nejake rezimy? Ze bych tim odpojenim automatu a predelani kabelaze, hodil ecu do nejake "nouzoveho" rezimu?
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to motor nemá jak ovlivnit, ty režimy jen určují, jak agresivně se bude převodovka chovat, hlavně jestli motor víc vytočí než přeřadí a naopak kdy podřadit. Motor to přímo nemá v zásadě jak ovlivnit, nijak ho to neřídí.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ECU pro AT převodovku "ubírá plyn " ( = nejakým zpusobem snižuej výkon ) ve chvíli kdy očekává ( nebpo dostane signál z ecu automatu ) že bdue řadit. Otázkou je zda ta AT ECU nečeká nejaký oveřovací signál z převodovky ( eventulene ECU te převodovky ).MiTMaN píše:Jeste me napadla takova vec, ale nevim jestli to neni kravina. Nemaji ECU v E100/AE101 a dalsich se systemem efi nejake rezimy? Ze bych tim odpojenim automatu a predelani kabelaze, hodil ecu do nejake "nouzoveho" rezimu?
Mluvím obecne, tento problém sem řesil u 2JZ swapu a i MK3T AT ECU se takhel chová ( je podstatne starší než tvá, taže tipuji že to tam také bude, otázkou je zda to ovlinvuje výkon plosne, ale u AT z MA70 je třeba poslat kostřící signál z ECU AT aby si mylsle že AT ECU je přítomná - třeba je to tvuj problém ( nevím zda ceresova AT mela vlastní ecu nebo ne... )
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Obecně,to co popisuješ tak se chová jednotka pro motor který má elektronický plyn,tedy třeba 2jzge vvti poslední modely. Takže by to mohly teoreticky mít poslední mk4 supry. U jednotky (motoru)ovládané mechanickým plynem je to nesmysl. Jak omezís otáčky? Vypnes palivo? Zapalování? Jediné co ty staré pasti mají je spínač polohy parking,je úplně stejný jako ten na zpátečku a stačí vstup do ecu ukostrit a ecu si myslí že převodovka je v poloze p a umožní nastartovat. Problém je jinde,ale takhle na dálku těžko určit.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp