Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!

vše ohledně modelové řady Celica
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Re: Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!

Příspěvek od Pavo.B. »

Radus2,0Gti píše:
jacques11 píše:Konečně tu máme seznam čerpacích stanic co okrádají prostý lid český, a které tak usilovně chrání ČOI...

http://www.kverulant.org/pumpari.html
a opět někdo neumí číst a zařadí palivo do odkazu celica. To snad už není možný, proč to na fóru Volva funguje a tady ne???? :mad:
to mi povidej :roll:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
jacques11
Řidič

Re: Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!

Příspěvek od jacques11 »

Radus2,0Gti píše:
jacques11 píše:Konečně tu máme seznam čerpacích stanic co okrádají prostý lid český, a které tak usilovně chrání ČOI...

http://www.kverulant.org/pumpari.html
a opět někdo neumí číst a zařadí palivo do odkazu celica. To snad už není možný, proč to na fóru Volva funguje a tady ne???? :mad:
myslím, že číst umím... to tě nenapadlo, že to byl třeba úmysl dát to přesně na to místo na který jsem to dal???
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Me to nevadi ja jsem naopak rad ze jsi to dal sem protoze nevim proc bych sel do podsekce Camry Yaris atd.....
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

První důvod je, že by si toho Celicáři ani nemuseli všimnout kdyby to bylo někde jinde, a hlavně, o ně mi jde především...
Druhý důvod je, že si toho tady někdo, alespoň váží a néé jenom ryje...
Pravdou je, že jsem to mohl dát i pro ostatní... :roll:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kdyby tu nebyla sekce paliva , tak by mi to az tolik nevadilo , ale kdyz si to napisou avensisaci , celikari , napise se to do paliv a kdo vi kde jeste , tak si tu pripadam jak u blbejch
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
jacques11
Řidič

Příspěvek od jacques11 »

je to Tvůj názor a beru ho v potaz...
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No to není rytí, ale proboha lidi přemýšlejte, proč je tu asi ta sekce paliva, protože je o palivech. A celica je o celicách a né pro celicáře. Někdo by se měl chytit nějakých pravidel a admin by to měl mazat. Přesně tak to chodí na všech fórech.
RAV4 D-CAT
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jako u ropáků :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Já sem rád,že to sem jacques11 dal,jinak bych si toho nikde nevšimnul,za celou dobu jsem si ani sekce paliva nevšiml a stejnak bych tam ani nevlezl,taže díky!!škoda jenom,že tam nejsou žádný čerpačky z našeho kraje,tak nevím nic :D
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Wladimeer
Navigátor

Příspěvek od Wladimeer »

Nekloním se ani k jedné ze stran zde přoucích se, ale nechápu, jak si toho nemůže někdo v dnešní době všimnout. Jsou toho už týden plná média a jestli někdo nemá tv, rádio nebo kamaráda tak pc s internetem asi jo, když sem přispívá.
To ale není až tak důležité, to důležité je, že se pravděpodobně od příštího roku dočkáme zveřejňování čerpacích stanic (od ČOI), které prodávájí NEKVALITNÍ PALIVO a o to by tu mělo jít především. To, že někdo nemá uklizeno na WC hned nedělá z pumpaře zlodějě a podvraťáka, ale to se zde již řešilo...
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Wladimeer píše:Nekloním se ani k jedné ze stran zde přoucích se, ale nechápu, jak si toho nemůže někdo v dnešní době všimnout. Jsou toho už týden plná média a jestli někdo nemá tv, rádio nebo kamaráda tak pc s internetem asi jo, když sem přispívá.
To ale není až tak důležité, to důležité je, že se pravděpodobně od příštího roku dočkáme zveřejňování čerpacích stanic (od ČOI), které prodávájí NEKVALITNÍ PALIVO a o to by tu mělo jít především. To, že někdo nemá uklizeno na WC hned nedělá z pumpaře zlodějě a podvraťáka, ale to se zde již řešilo...
Jestli to je narážka na moje nevšimnutí :),tak samozřejmě jsem o seznamu věděl,ale nikde jsem ho nenašel a ani neměl chuť hledat,tudíž bylo skvělé,že jsou zde tací aktivní celicári,kteří nabídnou všem :) chodím puze do sekce celica a kdo co prodává,tak bych si toho nevšimnul :) Tak dík :D jinak jestli zveřejňování proběhne,jedině dobře,z tohodle seznamu člověk nepozná co je špatně
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

Jezis dejte mu radsi nekdo chrastitko at si hraje.. :roll:
Čelda 98'' GT (SS)
Odpovědět

Zpět na „Celica“