to mi povidejRadus2,0Gti píše:a opět někdo neumí číst a zařadí palivo do odkazu celica. To snad už není možný, proč to na fóru Volva funguje a tady ne????jacques11 píše:Konečně tu máme seznam čerpacích stanic co okrádají prostý lid český, a které tak usilovně chrání ČOI...
http://www.kverulant.org/pumpari.html
Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Re: Seznam nepoctivých čerpacích stanic!!!
myslím, že číst umím... to tě nenapadlo, že to byl třeba úmysl dát to přesně na to místo na který jsem to dal???Radus2,0Gti píše:a opět někdo neumí číst a zařadí palivo do odkazu celica. To snad už není možný, proč to na fóru Volva funguje a tady ne????jacques11 píše:Konečně tu máme seznam čerpacích stanic co okrádají prostý lid český, a které tak usilovně chrání ČOI...
http://www.kverulant.org/pumpari.html
-
- Věčnej rejpal
Nekloním se ani k jedné ze stran zde přoucích se, ale nechápu, jak si toho nemůže někdo v dnešní době všimnout. Jsou toho už týden plná média a jestli někdo nemá tv, rádio nebo kamaráda tak pc s internetem asi jo, když sem přispívá.
To ale není až tak důležité, to důležité je, že se pravděpodobně od příštího roku dočkáme zveřejňování čerpacích stanic (od ČOI), které prodávájí NEKVALITNÍ PALIVO a o to by tu mělo jít především. To, že někdo nemá uklizeno na WC hned nedělá z pumpaře zlodějě a podvraťáka, ale to se zde již řešilo...
To ale není až tak důležité, to důležité je, že se pravděpodobně od příštího roku dočkáme zveřejňování čerpacích stanic (od ČOI), které prodávájí NEKVALITNÍ PALIVO a o to by tu mělo jít především. To, že někdo nemá uklizeno na WC hned nedělá z pumpaře zlodějě a podvraťáka, ale to se zde již řešilo...
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
Jestli to je narážka na moje nevšimnutí ,tak samozřejmě jsem o seznamu věděl,ale nikde jsem ho nenašel a ani neměl chuť hledat,tudíž bylo skvělé,že jsou zde tací aktivní celicári,kteří nabídnou všem chodím puze do sekce celica a kdo co prodává,tak bych si toho nevšimnul Tak dík jinak jestli zveřejňování proběhne,jedině dobře,z tohodle seznamu člověk nepozná co je špatněWladimeer píše:Nekloním se ani k jedné ze stran zde přoucích se, ale nechápu, jak si toho nemůže někdo v dnešní době všimnout. Jsou toho už týden plná média a jestli někdo nemá tv, rádio nebo kamaráda tak pc s internetem asi jo, když sem přispívá.
Celica 7 gen. silver metalic ---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Praetorian
- Řidič