Ehm... to asi bylo na mě. Tedy myslím, že já jsem si své první auto stavěl v době, kdy se ještě tví rodiče seznamovali na učňáku.mipr píše: ... nechaj si detske blaboly z geometriou a podobne, o cepoch a 4x tyckach stabilizatora a silentblokoch sa ani nemusime bavit.. to je samozrejmost, okrem toho som daval aj nove axialne tycky riadenia (pochybujem ze vies co to je a este viac pochybujem ze si to niekedy menil) atd. atd..
Octavia ma predpotopnu klukovu zadnu napravu, naco ju sem pleties,
ja poukazujem na rozdiely medzi toyotami.. = forum je o Toyotach
Neznasam taketo stupidne neodborne prispevky !
Oktávku jsem tam dal právě proto, že spousta lidí zde v Česku ji považuje za zbožštění dokonalého auta s dokonalým podvozkem, rád tuto pověru vyvracím při každé příležitosti, páč jsem s tímto typem auta najezdil mnoho tisíc kilometrů.
Už jsem měl tu čest měnit i řídící tyče, o kterých píšeš, ale nikoli u Toyoty - proto jsem si ji ostatně koupil, abych to dělat nemusel.
S dvoulitrem Carinou jsem nikdy nejel a snad to dostatečně zdůrazňuji, jen mi byl divný ten rozdíl. Koneckonců, má-li Carina shodný motor 1.6 jako Corolla, opravdu bude mít jinak konstruovanou spojku? Proč?
Jinak bych byl rád, kdyby sis pro příště podobný tón nechal od cesty, nejsme tady na to zvyklí. Dovolil jsem si (nedej bože) napsat svůj názor. Vůbec jsem s Tebou nepolemizoval.