Těsnění předních oken

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
malinkatej
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Těsnění předních oken

Příspěvek od malinkatej »

Koupil jsem Corollu Combi 2004, 1.6 VVT-i. Zatim ji mam tejden a maximalni spkojenost...jen jsem zpozoroval nasledujici a zadam o pomoc...

Levá strana u řidiče - těsnění okna u zpětného zrcátka se začalo kroutit a po stažení a vytažení okna se různě ohýbá a brání oknu ve vytažení...jinak jinde drží a nekroutí se...jen v těchto místech...nemá někdo zkušenost případně nevíte jaxe pohybuje cena + práce v autorizáku Toyoty???díky
Jarda 59
Člen Týmu

Těsnění předních oken

Příspěvek od Jarda 59 »

Nazdar malinkatej,
já jsem měl tuto Corollu pět let, najeto přes 300tisíc, maximální spokojenost do poslední chvíle, než jsem ji odevzdal.
Od úplného počátku jsem měl problém s těsněním předního levého okna, mezi 110-130km se rozvibrovalo, vyšší a nižší rychlosti nebyl problém, pomohla výměna a byl klid, to byla jediná závada v celé době mého používání.
Servis Zliner Zlín vřele doporučuji, perfektní přístup a nejsou "zlatokopové" , dnes tam jezdíme i se svým soukromým autem (malá Corolla Hatchback), to mluví za vše.
Přeji Ti spokojené km..
Jarda
malinkatej
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

diky za odpoved...mimo tohle a malych vibraci skel ve zpetnych zrcatkach pri vyssich rychlostech (130 a vys) nemam nejmensi problem zatim, vyjma toho tesneni...necham vymenit, cenu uz znam a doufam, ze se dostanu na 300 tisic km a budu stejne spokojenej...
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Kolik je ta cena a kde?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
malinkatej
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

cena je 1838 s dani + 600 prace - TRENDCAR OLOMOUC